• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar rica etsem bakarmisiniz

Mrhba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
241
84
98
Adetime daha 2 gün hızlı gebelik testi yaptim ilk çizgi net ikincisi silik Bir şekilde çıktı ama bir tanıdığım diyor ki hızlı gebelik testinde hep böyle oluyormuş sizde böyle olan var mı acaba yuklenirse resim de yükleyeceğim

Eklentiler

• IMG_20201001_230933.jpg
    IMG_20201001_230933.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 901
  • IMG_20201003_110421.jpg
    IMG_20201003_110421.jpg
    116,4 KB · Görüntüleme: 888
Adetime daha 2 gün hızlı gebelik testi yaptim ilk çizgi net ikincisi silik Bir şekilde çıktı ama bir tanıdığım diyor ki hızlı gebelik testinde hep böyle oluyormuş sizde böyle olan var mı acaba yuklenirse resim de yükleyeceğim
Gebelik var zaten çok net görünüyor. Hayırlı olsun

gayet ney çizgi gebelik var canım belirtilerin var mıydı, o tanıdık yanılmış 🙏🏻

Canım gebelik var bnmde testim böyle çıktı

Gözün aydın canım hamilesin 🥰

gayet ney çizgi gebelik var canım belirtilerin var mıydı, o tanıdık yanılmış 🙏🏻
Dün sadece sırt ağrım oldu biraz dedim işyerinde fazla ayakta durdum ondandır birde dün akşam aniden göğsümde ağrı hissettim

Benim adetim 2 gün gecikti bekleyim dedim ama dayanamayıp test yaptım şimdi ikinci çizgi silik benimde.. kafam çok karıştı erken gebelik testinde böyle çıkıyor deyince ☹️
image.jpg

Bence hamilesiniz ılkte benimde böyle çıkmıştı gün geçtikçe kırmızı oldu iyice 🤩

Back
X