Adetime daha 2 gün hızlı gebelik testi yaptim ilk çizgi net ikincisi silik Bir şekilde çıktı ama bir tanıdığım diyor ki hızlı gebelik testinde hep böyle oluyormuş sizde böyle olan var mı acaba yuklenirse resim de yükleyeceğim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar rica etsem bakarmisiniz
- Konu Sahibi Mrhba
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hızlı gebelik testi böyle oluyor dediler aklım çok karıştıBence gebelik var
Gebelik var zaten çok net görünüyor. Hayırlı olsunAdetime daha 2 gün hızlı gebelik testi yaptim ilk çizgi net ikincisi silik Bir şekilde çıktı ama bir tanıdığım diyor ki hızlı gebelik testinde hep böyle oluyormuş sizde böyle olan var mı acaba yuklenirse resim de yükleyeceğim
- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
- 53
gayet ney çizgi gebelik var canım belirtilerin var mıydı, o tanıdık yanılmışAdetime daha 2 gün hızlı gebelik testi yaptim ilk çizgi net ikincisi silik Bir şekilde çıktı ama bir tanıdığım diyor ki hızlı gebelik testinde hep böyle oluyormuş sizde böyle olan var mı acaba yuklenirse resim de yükleyeceğim
Canım gebelik var bnmde testim böyle çıktıAdetime daha 2 gün hızlı gebelik testi yaptim ilk çizgi net ikincisi silik Bir şekilde çıktı ama bir tanıdığım diyor ki hızlı gebelik testinde hep böyle oluyormuş sizde böyle olan var mı acaba yuklenirse resim de yükleyeceğim
İnanamiyordum tekrar yaptım yine aynısı olduCanım gebelik var bnmde testim böyle çıktı
Dün sadece sırt ağrım oldu biraz dedim işyerinde fazla ayakta durdum ondandır birde dün akşam aniden göğsümde ağrı hissettimgayet ney çizgi gebelik var canım belirtilerin var mıydı, o tanıdık yanılmış
Ay inşallah dua edin ya ilk bebeğimi kaybettim ben bu inşallah olurGebelik var zaten çok net görünüyor. Hayırlı olsun
İnşallah canım yaGebelik var zaten çok net görünüyor. Hayırlı olsun
İnşallah benim de vardır ya 2 gün içinde adet olmazsam kesin netleşirİnanamiyordum tekrar yaptım yine aynısı oldu
İnşallahGözün aydın canım hamilesin
İnşallahGebelik var zaten çok net görünüyor. Hayırlı olsun
Merak etme canım hamilesin bnde senin gibi inanamiyordum gel gör ki şuan 12 haftalık hamileyimİnşallah benim de vardır ya 2 gün içinde adet olmazsam kesin netleşir
İnşallah test doğrudur da hepimiz hayirla alalimMaşallah Allah hayırla kucağına aldirsin ❤
- 25 Nisan 2020
- 572
- 637
- 23
- 38
Bence hamilesiniz ılkte benimde böyle çıkmıştı gün geçtikçe kırmızı oldu iyiceAdetime daha 2 gün hızlı gebelik testi yaptim ilk çizgi net ikincisi silik Bir şekilde çıktı ama bir tanıdığım diyor ki hızlı gebelik testinde hep böyle oluyormuş sizde böyle olan var mı acaba yuklenirse resim de yükleyeceğim