• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar rica etsem bakarmisiniz

Merhaba kan verdiniz mi merak ettim
İnşallah hamişsinizdir🙏
Ewet , ben varim.erken testle 5gun onceden 2.cizgi belirgindi oyle pek silikde degildi.Ama dis gebelikti😖insaallah Senin sonucun yarin ki Mubarek kandil hurmetine pozitif olsun hayirla tmmina ersin.🤲

Adetime daha 2 gün hızlı gebelik testi yaptim ilk çizgi net ikincisi silik Bir şekilde çıktı ama bir tanıdığım diyor ki hızlı gebelik testinde hep böyle oluyormuş sizde böyle olan var mı acaba yuklenirse resim de yükleyeceğim
Gebelik var bence de. Kızım yaklaşık 1 bucuk aylıkken dahi erken yapmamam rağmen böyle çıkmıştı.

Üzüldüm neden öyle gözüktü ki testte :KK43:
Bana biri daha demişti bu hızlı testler çok güvenilir değil diye doğruymuş. Kan verdim amh değeri düşük çıktı doktor hemen tüp Bebek dedi ama benim gibi olup yumurta kalitesi artırıp çok hamile kalan var bnede küre başladım bugün pazartesi rahim film bakılacak tüplere bakalım dua edin sorun cikmasin

Üzüldüm neden öyle gözüktü ki testte :KK43:
Bana biri daha demişti bu hızlı testler çok güvenilir değil diye doğruymuş. Kan verdim amh değeri düşük çıktı doktor hemen tüp Bebek dedi ama benim gibi olup yumurta kalitesi artırıp çok hamile kalan var bnede küre başladım bugün pazartesi rahim film bakılacak tüplere bakalım dua edin

Back