• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar rica etsem bakarmisiniz

canım hayırlı olsun. bende senin gibi erken testlerden yaptım. varla yok arasıydı o çizgi, burda arkadaslar gebelik var dedi haklı da çıktılar. erken testlerde böyle cıkıyor, ya da normal gebelik testi de silik cıkarsa hormon tam dorukta olmayınca öyle cıkması normal. silikte pozitif , hic önemi yok kopkoyu olmasının ovü gibi. yarın öbür gün normal gebelik testi yap, ben normali yapınca bariz çıktı, erkeni tekrar denedim eskiye nazaran koyu ama yine silikti. gebelik var yani canım öyle görünüyor, hayırlı olsun

Teşekkür ederim ben inanamıyorum gelip gidip teste bakıyorum ikinci çizgi silinecek mi diye 🙈
aynı seyleri yasadıgım icin cok iyi anlıyorum sizi🙈🙈 ama hic merak etmeyin, bikac gün icinde tekrar teta yapın gün geçtikce koyulaşıyor🥰

Merhaba benimde adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım
E086EAB2-69B1-4752-BDCE-681AF0F81926.jpeg

Adetime daha 2 gün hızlı gebelik testi yaptim ilk çizgi net ikincisi silik Bir şekilde çıktı ama bir tanıdığım diyor ki hızlı gebelik testinde hep böyle oluyormuş sizde böyle olan var mı acaba yuklenirse resim de yükleyeceğim
Bnde şuan öle çizgi cıktı açık silik cizgisi hamiĺemiyim acaba kafam çok karisti

canım hayırlı olsun. bende senin gibi erken testlerden yaptım. varla yok arasıydı o çizgi, burda arkadaslar gebelik var dedi haklı da çıktılar. erken testlerde böyle cıkıyor, ya da normal gebelik testi de silik cıkarsa hormon tam dorukta olmayınca öyle cıkması normal. silikte pozitif , hic önemi yok kopkoyu olmasının ovü gibi. yarın öbür gün normal gebelik testi yap, ben normali yapınca bariz çıktı, erkeni tekrar denedim eskiye nazaran koyu ama yine silikti. gebelik var yani canım öyle görünüyor, hayırlı olsun
Bu testlerde daha yeni hamilelik gibiymis .sonucta insaallah guzel olmustur degilmi🤲

Merak etme canım hamilesin bnde senin gibi inanamiyordum gel gör ki şuan 12 haftalık hamileyim
Hamilelerin duasi Kabul olur. Bende ilk bebegimi kaybettim.kalbi durdu karnimda. Nolur banada dua edin yalvariyorum .Allah cc hayirla kucaginiza almayi nasip etsin. 🤲

IMG_1723.jpg

Kızlar bana da yardım edin lütfen kafayı yiycem. Bu testi öğlen sabırsızlıktan tualetim olmadan azıcık idrar örneği ile yaptım. Hatta bütün deliklere değsin diye baya uğraştım azıcık idrar örneği olduğu için. Sonra koşarak eczaneye gittim ve kadına gösterdim hamilesiniz dedi ama bu çok silik değil mi ya? Doya doya bi mutluluk yaşayamadım. Kamerada da iyice soluk çıkmış.
2 tane daha test aldım birini yarın sabah diğerini de bu akşama kadar tuvaletimi tutup öyle yapcam.
Bu teste bakınca sizce de hamilemiyim. Bu arada benim adet gecikmem olmadı normalde bugün yarın falan olmam gerekiyordu. Erken gebelik testi yaptım.

Eki Görüntüle 2707959
Kızlar bana da yardım edin lütfen kafayı yiycem. Bu testi öğlen sabırsızlıktan tualetim olmadan azıcık idrar örneği ile yaptım. Hatta bütün deliklere değsin diye baya uğraştım azıcık idrar örneği olduğu için. Sonra koşarak eczaneye gittim ve kadına gösterdim hamilesiniz dedi ama bu çok silik değil mi ya? Doya doya bi mutluluk yaşayamadım. Kamerada da iyice soluk çıkmış.
2 tane daha test aldım birini yarın sabah diğerini de bu akşama kadar tuvaletimi tutup öyle yapcam.
Bu teste bakınca sizce de hamilemiyim. Bu arada benim adet gecikmem olmadı normalde bugün yarın falan olmam gerekiyordu. Erken gebelik testi yaptım.
İnşallah hamilesindir canım. Kan testi verebilirsen daha iyi olur.
Eki Görüntüle 2707959
İnşallah hamilesindir. Kan testi yaptırsan mı acaba?

İnşallah hamilesindir canım. Kan testi verebilirsen daha iyi olur.

İnşallah hamilesindir. Kan testi yaptırsan mı acaba?
Yarın sabah saat 8.30 a sağlık ocağından randevu aldım. Bu belirsizlikle daha fazla yaşayamıycam çok stres oldum :)

Çok iyi heyecan yaptım bende 🤭 sonucu söylersen sevinirim
Kızlar 2. testimi yaptım. Bu sefer ucuz olan 5TL lik testten yaptım. Onda da silik çizgi çıktı... Yarın sabaha kadar nasıl bekliycem hiç bilmiyorum. Tek bildiğim erken hamilelik testi diye 20 tl verdiğim testle 5 tl lik test tamamen aynı ya. 20 tl testin görünümü biraz daha şık o kadar :D

Kızlar 2. testimi yaptım. Bu sefer ucuz olan 5TL lik testten yaptım. Onda da silik çizgi çıktı... Yarın sabaha kadar nasıl bekliycem hiç bilmiyorum. Tek bildiğim erken hamilelik testi diye 20 tl verdiğim testle 5 tl lik test tamamen aynı ya. 20 tl testin görünümü biraz daha şık o kadar :KK70:
😂😂 İnşallah bebiştirrrr

Bu arada kızlar bende ne mide bulanması ne baş dönmesi yok. Sadece göğüslerim acıyor birazcık da sanırım uçları büyüdü belki de büyümedi bilmiyorum. Bir de ben geçen hafta misafirim gelcek diye kendimi çok yormuştum. Koltukları çeke çeke temizlik yapıp sabaha kadar bir koca tencere yaprak falan sarmıştım. Ertesi gün alışverişe gittiğimde acayip yorulmuştum. Kalkacak halim yoktu yerimden. Bi kere de sabah kalkıp sigara içtiğimde tansiyonum düşmüştü sanırım titreme gelmişti ve gözlerim kararmıştı. Bu kadar. Onun haricinde hiç bir değişiklik yok bende.
Acil sigrayı bırakıyorum artık. Canım bebeğim benimmmm :)))

Bu arada kızlar bende ne mide bulanması ne baş dönmesi yok. Sadece göğüslerim acıyor birazcık da sanırım uçları büyüdü belki de büyümedi bilmiyorum. Bir de ben geçen hafta misafirim gelcek diye kendimi çok yormuştum. Koltukları çeke çeke temizlik yapıp sabaha kadar bir koca tencere yaprak falan sarmıştım. Ertesi gün alışverişe gittiğimde acayip yorulmuştum. Kalkacak halim yoktu yerimden. Bi kere de sabah kalkıp sigara içtiğimde tansiyonum düşmüştü sanırım titreme gelmişti ve gözlerim kararmıştı. Bu kadar. Onun haricinde hiç bir değişiklik yok bende.
Acil sigrayı bırakıyorum artık. Canım bebeğim benimmmm :)))
Merhaba sonucunuz ne oldu test verdinizmi

Eki Görüntüle 2707959

Eki Görüntüle 2707959
Bnce hamilesin silikte olsa kendini belli etmis 😘🤲 sonucu bizede bildir arkadasim

Adetime daha 2 gün hızlı gebelik testi yaptim ilk çizgi net ikincisi silik Bir şekilde çıktı ama bir tanıdığım diyor ki hızlı gebelik testinde hep böyle oluyormuş sizde böyle olan var mı acaba yuklenirse resim de yükleyeceğim
Merhaba kan verdiniz mi merak ettim
İnşallah hamişsinizdir🙏

Back