Öyle olabilir ozaman ben yanlış anlamış olabilirim eskiden ağır pkoydum şuan hafif derece ama yumurtalıklarda zincirlenmiş halee yumurtalar mevcut bu aralar adet gecikmeleri yaşıyorum bende geciktim tekrar bu ay kafam karma karışık oldu aslında yeni bir durum değil benim için 6 yılık evliyim ergenlikten beri benimle bu illetAğır pco varsa tamam ama regl son günleri sadece ovülasyon 2 3 gün pik olmaz. Gebelik ihtimali oluyor.
Ağır pco değilsiniz dimi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar regl 1 gün öncesi yumurtlama testi pozitif????
- Konu Sahibi Yumukbal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gerçek mi. Bende pco olduğumu 4 ay önce öğrendim. Bebek istiyorum diye doktoraa gittim hemen klomen falan çatlatma iğnesi 2 ay denedi olmadı. Sonra instagramda bir abla var hangi arkadaşıma dediysem ondan ürünleri aldığı ay hamile kaldı. En son ben fe alayım dedim. Bende çok şükür hamileyim Bir gebenin günlüğü adıÖyle olabilir ozaman ben yanlış anlamış olabilirim eskiden ağır pkoydum şuan hafif derece ama yumurtalıklarda zincirlenmiş halee yumurtalar mevcut bu aralar adet gecikmeleri yaşıyorum bende geciktim tekrar bu ay kafam karma karışık oldu aslında yeni bir durum değil benim için 6 yılık evliyim ergenlikten beri benimle bu illet
Burdan bakarsınız testlerim bunlar
hayır yok testlerimi yaptırdığımda doktor hiç bir sorun yok dediAğır pco varsa tamam ama regl son günleri sadece ovülasyon 2 3 gün pik olmaz. Gebelik ihtimali oluyor.
Ağır pco değilsiniz dimi
Hamilesin canım. Kaset test al.Burdan bakarsınız testlerim bunlar
hayır yok testlerimi yaptırdığımda doktor hiç bir sorun yok dedi
Ya da erken gebelikHamilesin canım. Kaset test al.
Burdan bakarsınız testlerim bunlar
hayır yok testlerimi yaptırdığımda doktor hiç bir sorun yok dedi
Aşko biliyorum o kadını o kadınla biz anlaşamadık dik dik konuşuyo saçma sapan soğuttu beni hayırlı olsun gülüm klomen iyi ilaç değil yıl olcak 2025 hala israrlq klomen veriyolar tam cıldırmalık.. işte tutmasınnda bidaha gelsin olayı hep dertleri para ezbere iş..Gerçek mi. Bende pco olduğumu 4 ay önce öğrendim. Bebek istiyorum diye doktoraa gittim hemen klomen falan çatlatma iğnesi 2 ay denedi olmadı. Sonra instagramda bir abla var hangi arkadaşıma dediysem ondan ürünleri aldığı ay hamile kaldı. En son ben fe alayım dedim. Bende çok şükür hamileyim Bir gebenin günlüğü adı
Kesinlikle öyle durup dururken bana onu verdi bir bakmadı ne yapıyor Rahim yumurta yapıyormu. Çünkü regl düzenli benim. Ebru abla düzgün bir insan belki de çok yoğun zamanına gelmişsindir. Ürünlerini al kullan bence. Pco ise omega inositol inovitol magnezyum ve jel alacaksın. İnşallah olur hemenAşko biliyorum o kadını o kadınla biz anlaşamadık dik dik konuşuyo saçma sapan soğuttu beni hayırlı olsun gülüm klomen iyi ilaç değil yıl olcak 2025 hala israrlq klomen veriyolar tam cıldırmalık.. işte tutmasınnda bidaha gelsin olayı hep dertleri para ezbere iş..
Kuzum ben onları zaten ebru hanımdan almadan eczaneden düzenli alıp içiyorum nasipte varsa onlarla da olur:) ama o kadının tavrı midemi bulandırdı kuruş vermem onaKesinlikle öyle durup dururken bana onu verdi bir bakmadı ne yapıyor Rahim yumurta yapıyormu. Çünkü regl düzenli benim. Ebru abla düzgün bir insan belki de çok yoğun zamanına gelmişsindir. Ürünlerini al kullan bence. Pco ise omega inositol inovitol magnezyum ve jel alacaksın. İnşallah olur hemen
Sen bilirsin canım. İlkkez senden duydum valla. Ben çok memnunum soğuk cevap versede çok yoğun ve olması gerekni söylüyor. Hakkında hayırlısı olsun.Kuzum ben onları zaten ebru hanımdan almadan eczaneden düzenli alıp içiyorum nasipte varsa onlarla da olur:) ama o kadının tavrı midemi bulandırdı kuruş vermem ona
Canım soğuk cevap vermek farklı soru sorup terslemek farklı sonrasında benim sorduğum soruya ben bu sorularla ilgilenmiyorum diyip başkasına aynı soruya cevabı yayınlaması da çok farklı bişey insan ayrımı yapıyorsa ozaman kusura bakmicak kendi hakkında konuşturmucak ozaman senin adına ben çok sevindim ama hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahSen bilirsin canım. İlkkez senden duydum valla. Ben çok memnunum soğuk cevap versede çok yoğun ve olması gerekni söylüyor. Hakkında hayırlısı olsun.
Amim inşallah Allah razı olsunCanım soğuk cevap vermek farklı soru sorup terslemek farklı sonrasında benim sorduğum soruya ben bu sorularla ilgilenmiyorum diyip başkasına aynı soruya cevabı yayınlaması da çok farklı bişey insan ayrımı yapıyorsa ozaman kusura bakmicak kendi hakkında konuşturmucak ozaman senin adına ben çok sevindim ama hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Yaa canım cok sevindim. Daha önce konusmustuk bende yeni kürtaj oldum sayılır hatirlarsin belki. O kadar sevindim ki hamile olmana inşallah Allahım saglikla kucagina aldirsin.yaptığın özel nir sey olmus muydu ? Duani esirgeme olur mu bende yeniden hamile olmak istiyorum hemde ilkinden daha çok. İnşallah bana da en kısa zamanda nasip olsunKızlar gebelik testim pozitif:) yarın kan vereceğim
Günaydın :) evet evet hatırlıyorum.Yaa canım cok sevindim. Daha önce konusmustuk bende yeni kürtaj oldum sayılır hatirlarsin belki. O kadar sevindim ki hamile olmana inşallah Allahım saglikla kucagina aldirsin.yaptığın özel nir sey olmus muydu ? Duani esirgeme olur mu bende yeniden hamile olmak istiyorum hemde ilkinden daha çok. İnşallah bana da en kısa zamanda nasip olsun
Hamileyim, ama kanamam var düşük riskim var. Bebeği henüz göremedik. Cuma günü kontrolde belli olcak herşey. 6+4 oldum bugün. :)
Hamile olmak yetmiyormuş. Şuanki endişelerim o kadar çok ki. Bebek görüncek mi, kanama bitcek mi kalp atışı duyulcakmı.
Sende bana dua et arkadaşım. Brbeğim sağlıkla sihatle düşmeden kucağıma alayım Allah hüzün sağlıklı ömürler bitsin ayıpsız özürsüz olsunlar.
Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin inşallah. Allah dilerse olur . İnşallah bu ay sende o güzel haberini ver bana.
Amin canım aminn. Çok sağol. İnşallah ocak ayı müjdeleri alıp paylasacagim bir ay olur Allahım ol desin olsun yeniden hamile olayim saglikla dünyaya getirip kucağımıza alalim İnşallah...Günaydın :) evet evet hatırlıyorum.
Hamileyim, ama kanamam var düşük riskim var. Bebeği henüz göremedik. Cuma günü kontrolde belli olcak herşey. 6+4 oldum bugün. :)
Hamile olmak yetmiyormuş. Şuanki endişelerim o kadar çok ki. Bebek görüncek mi, kanama bitcek mi kalp atışı duyulcakmı.
Sende bana dua et arkadaşım. Brbeğim sağlıkla sihatle düşmeden kucağıma alayım Allah hüzün sağlıklı ömürler bitsin ayıpsız özürsüz olsunlar.
Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin inşallah. Allah dilerse olur . İnşallah bu ay sende o güzel haberini ver bana.
Doktorunun verdigi kullan dedigi ilaclari kullan hic yerinden kalkma wc dışında. Boool bol su iç. Vucuduna destek ol. Sakinleştirici meditasyonlar dinle, bebeginle konuş. O dogdugunda yapacaklarınızı planla hep güzel şeylere odaklan olumsuz düşünceleri at kafandan. Merak etme bebegin seninle kalır Allahım saglikla kucaginiza aldirsin canım benim vakti geldiginde. Kalbini ferah tut.
Siz genetik test vermis miydiniz pıhtılaşma testi bide ?
Birde bu süreçte yaptığın ekstra birsey oldu mu bebis icin, takviye falan
İnşallah Allah razı olsun aminnnnAmin canım aminn. Çok sağol. İnşallah ocak ayı müjdeleri alıp paylasacagim bir ay olur Allahım ol desin olsun yeniden hamile olayim saglikla dünyaya getirip kucağımıza alalim İnşallah...
Doktorunun verdigi kullan dedigi ilaclari kullan hic yerinden kalkma wc dışında. Boool bol su iç. Vucuduna destek ol. Sakinleştirici meditasyonlar dinle, bebeginle konuş. O dogdugunda yapacaklarınızı planla hep güzel şeylere odaklan olumsuz düşünceleri at kafandan. Merak etme bebegin seninle kalır Allahım saglikla kucaginiza aldirsin canım benim vakti geldiginde. Kalbini ferah tut.
Siz genetik test vermis miydiniz pıhtılaşma testi bide ?
Birde bu süreçte yaptığın ekstra birsey oldu mu bebis icin, takviye falan
Takviyelerin anasını ağlattmıştım.
Balık yağı, dvit3, folik asit, inolac, magnezyum, ovülasyon testi.
Pıhtılaşma testi vermedim ama düşünüyorum onu. Genetik de vermedim. Tüp bebekte veriyorlar yada fazla düşük olunca diye biliyorum ama haberim yok.
Pcos var miydi sende ? Bende pcos var inolac bende denemek istiyorum aslinda ama elimde baska takviyeler var icerikleri benziyor diye cokta yonelmedim ama kararsizim. Saydiklarini bende kullaniyorum magnezyum multivitaminin icinde var ama ekstra alayim onu da en iyisi. Bende aglatmaya devam o zamanİnşallah Allah razı olsun aminnnn
Takviyelerin anasını ağlattmıştım.
Balık yağı, dvit3, folik asit, inolac, magnezyum, ovülasyon testi.
Pıhtılaşma testi vermedim ama düşünüyorum onu. Genetik de vermedim. Tüp bebekte veriyorlar yada fazla düşük olunca diye biliyorum ama haberim yok.
Aslinda keske verseydin canim testleri. Varsa riskli bir durum hemen gebelikte igne veya ilaca baslaniyor ya. Benimde ilk düşüktü ama yapildi genetik test ve pıhtılaşma testi. Benim haftam ileriydi biraz ama.
Pcos var dur özelden yazayım sanaPcos var miydi sende ? Bende pcos var inolac bende denemek istiyorum aslinda ama elimde baska takviyeler var icerikleri benziyor diye cokta yonelmedim ama kararsizim. Saydiklarini bende kullaniyorum magnezyum multivitaminin icinde var ama ekstra alayim onu da en iyisi. Bende aglatmaya devam o zaman
Aslinda keske verseydin canim testleri. Varsa riskli bir durum hemen gebelikte igne veya ilaca baslaniyor ya. Benimde ilk düşüktü ama yapildi genetik test ve pıhtılaşma testi. Benim haftam ileriydi biraz ama.
Tamam canımPcos var dur özelden yazayım sana
Tebrik ederim gebeliğiniz nasıl gidiyor. Tüp bebek yaptım bugün 7. Gün bende evde lh testi vardı. Yaptım böyle çıktı. Bende pcosum. Ama sanırım benimki çok silik dimiKızlar gebelik testim pozitif:) yarın kan vereceğim
Eklentiler
Merhaba benim de böyle oldu hergün yaptım koyulaştı. Sonra anladım hamile olduğumu. 2. Gün üst üste pik görünce anladım.Tebrik ederim gebeliğiniz nasıl gidiyor. Tüp bebek yaptım bugün 7. Gün bende evde lh testi vardı. Yaptım böyle çıktı. Bende pcosum. Ama sanırım benimki çok silik dimi
Gebeliğim, biraz düşük riski kanama ile ilerliyor. Cuma günü bebek var mı kesede diye bakacağız. Bakalım Nasip dua edin.