- 21 Kasım 2024
- 80
- 10
- 25
- Konu Sahibi Sister_123
Canım döngünün kaçıncı günü muhtemelen ben kaçırdım yumurtlamayı ama değerlendirmişizdir umarım 13/14/15Bunlarda bugün sence nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım döngünün kaçıncı günü muhtemelen ben kaçırdım yumurtlamayı ama değerlendirmişizdir umarım 13/14/15Bunlarda bugün sence nasıl
Siz zaten geç yapmaya başlamıştınız bu ay daha erken olabileceğini konuşmuştuk koyulaşmazsa da endişe etmenize gerek yok bence çünkü zaten geç yaptınız :)Eki Görüntüle 3521991 benim hala böyle ama
Siz zaten geç yapmaya başlamıştınız bu ay daha erken olabileceğini konuşmuştuk koyulaşmazsa da endişe etmenize gerek yok bence çünkü zaten geç yaptınız :)
Kuzum benim 23 üncü günde koyu görmeye başladım döngüm 31,35 değişiyorCanım döngünün kaçıncı günü muhtemelen ben kaçırdım yumurtlamayı ama değerlendirmişizdir umarım 13/14/15
Anladım kuzumKuzum benim 23 üncü günde koyu görmeye başladım döngüm 31,35 değişiyor
Canım bu strip testten memnun kaldın mı kaset test ocak ayında gelecekmiş bundan almayı düşünüyorumdaGayet iyi gözüküyor yarın biraz daha bile artabilir t’nin koyuluğu, benim bugün t çizgisi c çizgisinden daha koyuydu yarın ya da sonraki gün çatlama gerçekleşir muhtemelen ikimizde de Eki Görüntüle 3521965
Ben mart ayında kullandığımda hiç pik görememiştim bununla, bu ay gördüm. Yumurta takibi yaptırdığım bir ay olsaydı teyit edecektim ama şimdi bir şey söyleyemiyorum:) sadece pik görmenin zor olduğunu söyleyenler var bu testte, kullanmaya devam edeceğim şimdilik. Deneyebilirsin ama bu testten memnun kalan çok var instagram hesabında paylaştıklarına göre :)Canım bu strip testten memnun kaldın mı kaset test ocak ayında gelecekmiş bundan almayı düşünüyorumda
Benim dünden beri sol kasık ve yumurta beyazı renginde akıntım vardı dedim heralde yumurtlama dönemindeyim suan da denedik yine ne olur olmaz diye :)Ben mart ayında kullandığımda hiç pik görememiştim bununla, bu ay gördüm. Yumurta takibi yaptırdığım bir ay olsaydı teyit edecektim ama şimdi bir şey söyleyemiyorum:) sadece pik görmenin zor olduğunu söyleyenler var bu testte, kullanmaya devam edeceğim şimdilik. Deneyebilirsin ama bu testten memnun kalan çok var instagram hesabında paylaştıklarına göre :)
İyi etmişsiniz bahsettiğiniz durumlar tam yumurtlama habercileri, ben bu ay dizimden rahatsız olduğum için bir pik’ten önceki gün bir de çatlama olmak üzere iki kere değerlendirebildim hakkımızda hayırlısı olsun.Benim dünden beri sol kasık ve yumurta beyazı renginde akıntım vardı dedim heralde yumurtlama dönemindeyim suan da denedik yine ne olur olmaz diye :)
Yaaa öyle mi o zaman süperİyi etmişsiniz bahsettiğiniz durumlar tam yumurtlama habercileri, ben bu ay dizimden rahatsız olduğum için bir pik’ten önceki gün bir de çatlama olmak üzere iki kere değerlendirebildim hakkımızda hayırlısı olsun.
Ya aslında kaset test almıştım bu ay ilk kullanmam zaten, fakat ocak ayında gelecekmiş gecikmiş olacak kaset testte bende deneyim bir defa bakalım teşekkür ederim:) ♡♡♡Ben mart ayında kullandığımda hiç pik görememiştim bununla, bu ay gördüm. Yumurta takibi yaptırdığım bir ay olsaydı teyit edecektim ama şimdi bir şey söyleyemiyorum:) sadece pik görmenin zor olduğunu söyleyenler var bu testte, kullanmaya devam edeceğim şimdilik. Deneyebilirsin ama bu testten memnun kalan çok var instagram hesabında paylaştıklarına göre :)
Akan sperm hücreleri değil meni dediğimiz sıvıdır ve akması normaldir hatta akması gerekir :) spermler canlı hareketli hücreler sağlıklı olanları ileri doğru hareket edip gidiyor zaten onları o sıvıdan bağımsız, bir gebenin günlüğü sayfasındaki ebru hanım ilk 20 saniyede sperm hücreleri gidiyor gitmesi gereken yere demişti :) doktorum da yarım saat kalkmamamı söylüyor ben en az yarım saat kalkmıyorum yine ne olur ne olmaz :) bakmayın işte olacağı varsa korunurken bile hamile kalıyor insanlar da bizdeki şansı arttırma çabası :)Yaaa öyle mi o zaman süper
Çünkü sol kasık ağrısı haricinde yumurtaya beyazı kıvamında iç çamaşırım da akıntı görüyorum dünden bu yana ama şöyle ilişki sonrasında spermlerin çoğu akıyor normal mi ? Hemen yataktan kalkmıyorum tabi bi 10 dk sonra falan inşallah sizin de tutar ya
Ben oğluma korunurken hamile kalmıştım öyle bi düşüncemiz de yoktu 5 haftalık hamile idim öğrendiğimde.Akan sperm hücreleri değil meni dediğimiz sıvıdır ve akması normaldir hatta akması gerekir :) spermler canlı hareketli hücreler sağlıklı olanları ileri doğru hareket edip gidiyor zaten onları o sıvıdan bağımsız, bir gebenin günlüğü sayfasındaki ebru hanım ilk 20 saniyede sperm hücreleri gidiyor gitmesi gereken yere demişti :) doktorum da yarım saat kalkmamamı söylüyor ben en az yarım saat kalkmıyorum yine ne olur ne olmaz :) bakmayın işte olacağı varsa korunurken bile hamile kalıyor insanlar da bizdeki şansı arttırma çabası :)