- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
bu yumurtanın çatladığını mı gösteriyor yani..fazla testin varsa yapsana silikleşmiş mikızlar an itibariyle yumurta akı kıvamında beyaz kokusuz akıntıyı görmüş bulunmaktayım çok şükür demekki sağlıklı bir şekilde yumurtlayabiliyorum
canım evet yumurtam oluştu ve çatladı çok şükür fazla testim yok son 2 tane kaldı yarın ve sonrasında yapacağım onlarıdabu yumurtanın çatladığını mı gösteriyor yani..fazla testin varsa yapsana silikleşmiş mi
inşşlh canım ben ilk defa bu ay bukadar takip ettim yumurtlama olayını sabahtan hiç akıntım yoktu dün vardı biraz oda beyaz renkliydi ancak öğleden sonra kasıklarımağrımaya başladı yarım saat sonra lavoboya gittiğimde gördüm şeffaf renkte yumurta akı kıvamında akıntıyı çok şükür bu ay hiç çatlamayacak sandım gecikti iyiceinşallah ben de görürüm yaaa
bende de hafiften bel ağrısı var..benimki de gecikti baya 2 güne kadar olmazsa testim de yok takip edemiceminşşlh canım ben ilk defa bu ay bukadar takip ettim yumurtlama olayını sabahtan hiç akıntım yoktu dün vardı biraz oda beyaz renkliydi ancak öğleden sonra kasıklarımağrımaya başladı yarım saat sonra lavoboya gittiğimde gördüm şeffaf renkte yumurta akı kıvamında akıntıyı çok şükür bu ay hiç çatlamayacak sandım gecikti iyice
o akıntı bir kere mi geliyo yoksa o gün sürekli mi oluyocanım evet yumurtam oluştu ve çatladı çok şükür fazla testim yok son 2 tane kaldı yarın ve sonrasında yapacağım onlarıda
canım onu bilemiyorum ama birkere geldi benimo akıntı bir kere mi geliyo yoksa o gün sürekli mi oluyo
canım dün benim çok bel ağrım vardı anladım yumurtlayacağımı hatta dünden öncekki günde vardıbende de hafiften bel ağrısı var..benimki de gecikti baya 2 güne kadar olmazsa testim de yok takip edemicem
benimki de 2 gün içinde olur inşallah canım benim..ovulasyon haberini verdiğin gibi gebeliği de verirsin inşallah..hep birlikte veririz yani :)canım dün benim çok bel ağrım vardı anladım yumurtlayacağımı hatta dünden öncekki günde vardı
ins
sekerim ins en kisa zamanda ins oglusun buyumus bu ay abi yapcaz ins dua ile ins bu ay o sacma hamilelik testinden kurtuluruz hepbirlikte:)
ahh canım inşşlh ya öyle çok istiyorum kiibenimki de 2 gün içinde olur inşallah canım benim..ovulasyon haberini verdiğin gibi gebeliği de verirsin inşallah..hep birlikte veririz yani :)
Hadi kızlar bat lari bi yazalım
Benim 16 nisan
benim ki de 19 du. şu an daha yumurtlama olmadı uzayacakBenimde 19 nisan ..ins olmayizz..:)
benim ki de 19 du. şu an daha yumurtlama olmadı uzayacak
15 nisanHadi kızlar bat lari bi yazalım
Benim 16 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?