- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
inşallah bir an önce kurtulursun canım ve bebişine kavuşursun. Allah hepimizin yardımcısı olsunkızlar bakın kistlerimin görüntüsü ne kadar büyükler yaaaaa bebeğimin gelmesini engelliyorlar
kızlar bakın kistlerimin görüntüsü ne kadar büyükler yaaaaa bebeğimin gelmesini engelliyorlar
nasıl anlaşılıyor ben göremedimkızlar bakın kistlerimin görüntüsü ne kadar büyükler yaaaaa bebeğimin gelmesini engelliyorlar
bence de sen bugün hiç bişey düşünme:)kızlar bakın kistlerimin görüntüsü ne kadar büyükler yaaaaa bebeğimin gelmesini engelliyorlar
Cnm kist gebelige engel degil bunu aklindsn cikar cnm doktorum bu buyukluk ne ki dedi cok buyuk kisti olupta hamile kalan cok cnm allahim yeter ki istesin. İnsallarh tupunde aciktir cnm. Biz cok istedigimiz icin olmuyor cnm nax yapiyorlar bebisler :) ne zaman akisina biraksak emin ol ki kendiliginden olacak bnm arkadasimin esinde problem vardi bir yil olmadi tup bebege basvurdular gidip ilaclari alacagi zaman hamile oldugunu ogrenmis kendiliginden dusunsene. Konustum o ay hic aklimda degildi olmaz dedim dedi ve o yuzdende aklimda degildi dedi ve hamis oldu. Simdi iki yasinda cnmbat 15nisan dı ancak şimdi 18 nisan
Seninki cikolata kisti degildir o zmn cnm senin ki basit kist basitt kist demek adet doneminde catlar kan ike atilir disaya adet bittiginde tekrar olur o yuzden doktorun onemli degil demis ama nie cikolata kisti demis onu anlayamadimYaptım ben ama benimki adet olunca gorunmuyor kayboluyor. Adetten sonra ortaya cikiyor. Acaba benim.yumurtalarim kist mi oluyor? Hic anlamadim ki valla. Doktorlar da bi halt soylemiyor..
kizlar sperm vucutta iki gun yasiyor. O kadar uzun olmax oyle olsaydi doktor yumurtlama gunnde yapin demezdi gun asiri yapin demez cnm iki gun sonra olurlerspermler okadar uzun süre yaşayabilirmi gerçekten ben 48 saat diye biliyordum canım 7 gün falan çok fazla
Kaç tane doktora gittiysem çikolata kisti dedi. Ben de anlamadım ki valla.Seninki cikolata kisti degildir o zmn cnm senin ki basit kist basitt kist demek adet doneminde catlar kan ike atilir disaya adet bittiginde tekrar olur o yuzden doktorun onemli degil demis ama nie cikolata kisti demis onu anlayamadim
Canim ca 125 degerin kacKaç tane doktora gittiysem çikolata kisti dedi. Ben de anlamadım ki valla.
O ne oluyor ki? Bilemedim şimdi???Canim ca 125 degerin kac
bende öyle biliyorum kader arkadaşımkizlar sperm vucutta iki gun yasiyor. O kadar uzun olmax oyle olsaydi doktor yumurtlama gunnde yapin demezdi gun asiri yapin demez cnm iki gun sonra olurler
Hosgeldin cnm ya sen gelince ck mutlu oldum ozelden mesajini aldm cvpta verdim cnm bu arada yumurtlaman gerceklesmis ck mutli oldumbende öyle biliyorum kader arkadaşım
inşşlh canıminşallah bir an önce kurtulursun canım ve bebişine kavuşursun. Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım burdayım geldim şimdiİyi aksamlar kizlarrrrr nasilsiniz bugun ilk heyecanim yinemi denk gelemedik
Doktor hic istemedimi cnm kan testi orda yazar cnm sen bak teste sonucunu yaz cnmO ne oluyor ki? Bilemedim şimdi???
evet canım çok şükür yumurtlamam oldu sen nasılsın neler yapıyorsun doktora gitmişsin neler oldu anlat hadiHosgeldin cnm ya sen gelince ck mutlu oldum ozelden mesajini aldm cvpta verdim cnm bu arada yumurtlaman gerceklesmis ck mutli oldum
Mesaji okudun mu cnm sorun olmaz demi anlattigim sonucta tutamadim... Kadin doguma gitmedim cnm cok kotu grip oldum burnum tilali nefes alamiyorum doktor birsuru ikac yazdievet canım çok şükür yumurtlamam oldu sen nasılsın neler yapıyorsun doktora gitmişsin neler oldu anlat hadi
ahh canım kıyamam ben sana çok geçmiş olsun özelden yazdımMesaji okudun mu cnm sorun olmaz demi anlattigim sonucta tutamadim... Kadin doguma gitmedim cnm cok kotu grip oldum burnum tilali nefes alamiyorum doktor birsuru ikac yazdi
öyle bir şey yazmıyor ki. Sadece FSH, LH, ESTRADİOL, PROLAKTİN, 17-OH-PROGESTERON değerlerim yazıyor..Doktor hic istemedimi cnm kan testi orda yazar cnm sen bak teste sonucunu yaz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?