• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

kızlar sol kasığımda müthiş bir ağrı var sabahtan buyana ağrıyor kasıklarım ancak sol kasığım şuan inanılmaz batıyor

kızlar ben ayın 20sinde adet oldum adetim sadece 2 gün sürdü çok yoğundu ancak hep 4 gün sürerdi son 2 gün lekelenme şeklinde oldu ve adet olmadan öncesinden bu yana midem buram buram yanıyor kızlar sizce bu neden kanaklanıyor bir fikri olan varmı
valla benim de aynı oldu ama şuan 10 gün geçti bu gün yine test yaptım yine tek çizgi. benim bir sonraki adetim 23 nisan

merhaba
Ay hos buldum arkadaslar. Once kendimi tanitayim o zaman. 25 yasindayim. 1.5 yillik evliyim. Ilk gunden beri istiyoruz. Bir kere kimyasal gebelik gecirdim gecen ocak ayinda. Bir daha da olmadi boyle isye. Ev hanimiyim.
Istanbulda yaşıyorum bu kadar :-)
tatlis hosgeldin adet tarihin ne zaman ilk heyecan ve bi arkadsm daha ilk haberini beekledgmz canlar ben sonlardayim cunku daha adetimin baslangic tarihi 28mart bu ay benim umudum az gerci ama nasip dioruz ayni yastayiz gulum bizde 2aydir deniyoruz ben pkoluyum ayrica ostrojen hormnum az canim

benim gecikmeler liseden beri var yani 3o la 35 arasında olurdu..o zamanlar doktor hormon testi istemişti yaptırmıştım ve doktor stresten gecikiyor demişti..5 ay önce doktora gittim gebelik düşünüyorum diye ultrasonda ve kan testinde( hormon değil) değerlerin normal demişti
canim bence stres etrafmda duydum cunku hamilelik istediginden beri gecikenler stres diolar

merhaba

tatlis hosgeldin adet tarihin ne zaman ilk heyecan ve bi arkadsm daha ilk haberini beekledgmz canlar ben sonlardayim cunku daha adetimin baslangic tarihi 28mart bu ay benim umudum az gerci ama nasip dioruz ayni yastayiz gulum bizde 2aydir deniyoruz ben pkoluyum ayrica ostrojen hormnum az canim

Merhaba:KK68::KK68:
Ben tum komtrollerimi yaptim. Rahim filmi bile cekildim cok sukur bir sorun cikmadi. Esimde de cikmadi.
19 martta regl olmustum. Bu ay 17sinde olacagim insallah. Bakalim daha var baya.. hayirlisi. Rabbim size de sifa versin. Hayirlisi olsun insallah..
Calisiyor musunuz?

canim bence stres etrafmda duydum cunku hamilelik istediginden beri gecikenler stres diolar
günlük hayatımda da stresli biriyim bu konuda daha stres yapıyorum..aslında stres yapmamaya gayret gösteriyorum ama süre çok uzun olunca ister istemez oluyor. 5 aydır istiyoruz ama 4 sefer yumurtladım 1 ay kayıp oldu yani süre uzun olunca..
pko olunca ne yapıyor doktorlar tedavi olarak

kızlar sperm 5 hatta isitisna 7 gün yaşayabilir ama yumurta en fazla 36 saat. bu yüzden riskli günler yumurtlamadan 5 gün önce başlıyor. bu yüzden bizde diyoruz millet nasıl bir seferde hamile kalıyor diye:D

hi
günlük hayatımda da stresli biriyim bu konuda daha stres yapıyorum..aslında stres yapmamaya gayret gösteriyorum ama süre çok uzun olunca ister istemez oluyor. 5 aydır istiyoruz ama 4 sefer yumurtladım 1 ay kayıp oldu yani süre uzun olunca..
pko olunca ne yapıyor doktorlar tedavi olarak
hicbise yapmadi canim ben zayifim doktor bunyen kaldirmaz demisti ilaclari hic korunma ama dedi esin korunsun hep dedi sogan kuru evlenmeden once kullaniyodum sonra biraktim zaten dogustan her 5kadindan 1inde varmis canim bi tedavisi yok sadece normal bayana gore hamile kalma oranimiz yuzde 15ilk bebekde daha fazla bi oranda ikimci bebekde azaliyo yani biraz zor oluyoms ama umutlarimiz tukenmio Allah istesn yeter canim ben cok duydum o yuzdendir buyuk ihtimal yoksa uktrasyonda gorurdu doktor benim hem bekarken hem evliyken her muayanemde gozukuyo uzulme o yuzden

Merhaba:KK68::KK68:
Ben tum komtrollerimi yaptim. Rahim filmi bile cekildim cok sukur bir sorun cikmadi. Esimde de cikmadi.
19 martta regl olmustum. Bu ay 17sinde olacagim insallah. Bakalim daha var baya.. hayirlisi. Rabbim size de sifa versin. Hayirlisi olsun insallah..
Calisiyor musunuz?

hi

hicbise yapmadi canim ben zayifim doktor bunyen kaldirmaz demisti ilaclari hic korunma ama dedi esin korunsun hep dedi sogan kuru evlenmeden once kullaniyodum sonra biraktim zaten dogustan her 5kadindan 1inde varmis canim bi tedavisi yok sadece normal bayana gore hamile kalma oranimiz yuzde 15ilk bebekde daha fazla bi oranda ikimci bebekde azaliyo yani biraz zor oluyoms ama umutlarimiz tukenmio Allah istesn yeter canim ben cok duydum o yuzdendir buyuk ihtimal yoksa uktrasyonda gorurdu doktor benim hem bekarken hem evliyken her muayanemde gozukuyo uzulme o yuzden

ben de 2 ay korunmuştum sonrasında eşim korundu..1 yıl korunduk yani.. inşallah canım işte bu ay adet olursam gidecem hormon testine.sen ne zamandır istiyodun

kızlar sperm 5 hatta isitisna 7 gün yaşayabilir ama yumurta en fazla 36 saat. bu yüzden riskli günler yumurtlamadan 5 gün önce başlıyor. bu yüzden bizde diyoruz millet nasıl bir seferde hamile kalıyor diye:KK70:
spermler okadar uzun süre yaşayabilirmi gerçekten ben 48 saat diye biliyordum canım 7 gün falan çok fazla

Back
X