- 10 Mart 2013
- 661
- 874
- 138
- Konu Sahibi kardelen0001
-
Çok iyi, mütevazı, cömert bir esiniz varmış.
Kuş kadar parayla hem ana-babasina hem karısına bakmaya çalışıyor.
Şikayet edeceğinize hemen gidip bir iş bulun da iki kuruş da siz getirin eve.
Eşinizin yerinde olsam , böyle kuş yuvasindaki ağzı açık viyaklayan kuşları besleyecegime , o evden kaçar giderdim.
'gelin benle oturun, sonra ayrilin' fikrini lutfen kabul etmeyin kizlar, imkan oldugu surece bastan ayri olun.. ayrilnasi zor oluyor iste..ben sekiz buçuk aylık evliyim . bir yıl kaynanamla oturmak şartıyla evlendim .ben bu şehirden degilim buraya gelin geldim . bir yıl yanımda durun eşyalarınızı dizin ,kendinizi toparlayın ayrılın dedi . şimdi kocam ilk ay iş yerinin taşınmasından dolayı işi bırakıp başka işe girdi makine oparatörü olarak . deneyimsiz oldugu için askeri ücretle başlattılar .şimdi bin iki yüze çıktı maaşı . fakat asıl sorunum geldigimizden beri maaşının yarısını annesi alıyor . borçları var . bizle alakalı degil . biz evimiz için bir çöp alamıyoruz . mesela gecen ay kredi kartına yüklendik biraz . anne sana biraz eksik para verecem dedi . annesi çıldırdı . ben kendi hayatımla ilgilenmek istiyorum . benimde ailem maddi anlamda sıkışık . buraya sürekli para vermek benim zoruma gidiyor . kızlar burda suanda birlikte yaşadıgımız için büyük huzursuzluk çıkssında istemiyorum . iyi yolla siz olsanız nasıl hallederdiniz durumu
'gelin benle oturun, sonra ayrilin' fikrini lutfen kabul etmeyin kizlar, imkan oldugu surece bastan ayri olun.. ayrilnasi zor oluyor iste..
aynen.. benim yengem nerdeyse 20senedir anneannemle, imkanlari pek yoktu, iyi kotu bugune geldiler, simdi ev tuttular, anneannem hep ayrilsinlar ayri duzenleri olsun derdi, simdi kirilmis gucenmis mesela.. tatli ayrilan nerdeyse hic duymadim..sonradan niyeyse o ayrılıklar da güzellikle olmuyor..
Sabit bir işe girip çıkacağınız evin kirasını ödemeniz gerek.Öyle önce para biriktireyim diyerek olmaz.ben karakalem yapıyorum , yeni yeni başladım etraftan spariş alıyorum . güzel sanatlar okudum . ama ordan para gelincede daha kötü oluyo . istekleri çogalıyo
Keşke 1 yıl bekleyip evlenseydin.Eşinle konuşup halletmelisin.Yani kısaca eşin halletmeliben sekiz buçuk aylık evliyim . bir yıl kaynanamla oturmak şartıyla evlendim .ben bu şehirden degilim buraya gelin geldim . bir yıl yanımda durun eşyalarınızı dizin ,kendinizi toparlayın ayrılın dedi . şimdi kocam ilk ay iş yerinin taşınmasından dolayı işi bırakıp başka işe girdi makine oparatörü olarak . deneyimsiz oldugu için askeri ücretle başlattılar .şimdi bin iki yüze çıktı maaşı . fakat asıl sorunum geldigimizden beri maaşının yarısını annesi alıyor . borçları var . bizle alakalı degil . biz evimiz için bir çöp alamıyoruz . mesela gecen ay kredi kartına yüklendik biraz . anne sana biraz eksik para verecem dedi . annesi çıldırdı . ben kendi hayatımla ilgilenmek istiyorum . benimde ailem maddi anlamda sıkışık . buraya sürekli para vermek benim zoruma gidiyor . kızlar burda suanda birlikte yaşadıgımız için büyük huzursuzluk çıkssında istemiyorum . iyi yolla siz olsanız nasıl hallederdiniz durumu
siz çalışıyomusunuz peki?ben sekiz buçuk aylık evliyim . bir yıl kaynanamla oturmak şartıyla evlendim .ben bu şehirden degilim buraya gelin geldim . bir yıl yanımda durun eşyalarınızı dizin ,kendinizi toparlayın ayrılın dedi . şimdi kocam ilk ay iş yerinin taşınmasından dolayı işi bırakıp başka işe girdi makine oparatörü olarak . deneyimsiz oldugu için askeri ücretle başlattılar .şimdi bin iki yüze çıktı maaşı . fakat asıl sorunum geldigimizden beri maaşının yarısını annesi alıyor . borçları var . bizle alakalı degil . biz evimiz için bir çöp alamıyoruz . mesela gecen ay kredi kartına yüklendik biraz . anne sana biraz eksik para verecem dedi . annesi çıldırdı . ben kendi hayatımla ilgilenmek istiyorum . benimde ailem maddi anlamda sıkışık . buraya sürekli para vermek benim zoruma gidiyor . kızlar burda suanda birlikte yaşadıgımız için büyük huzursuzluk çıkssında istemiyorum . iyi yolla siz olsanız nasıl hallederdiniz durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?