• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar fikrinizi almak istiyorum . lütfen iyi kötü bişeyler yazın

Belli ki kayınvalide baştan planlamış. Sonradan paranın tatlı gelmesi değil bence olay, bir yıl denilip oyalama turları yapılıyor şu an.

• Beğen
Reactions: anu
ben sekiz buçuk aylık evliyim . bir yıl kaynanamla oturmak şartıyla evlendim .ben bu şehirden degilim buraya gelin geldim . bir yıl yanımda durun eşyalarınızı dizin ,kendinizi toparlayın ayrılın dedi . şimdi kocam ilk ay iş yerinin taşınmasından dolayı işi bırakıp başka işe girdi makine oparatörü olarak . deneyimsiz oldugu için askeri ücretle başlattılar .şimdi bin iki yüze çıktı maaşı . fakat asıl sorunum geldigimizden beri maaşının yarısını annesi alıyor . borçları var . bizle alakalı degil . biz evimiz için bir çöp alamıyoruz . mesela gecen ay kredi kartına yüklendik biraz . anne sana biraz eksik para verecem dedi . annesi çıldırdı . ben kendi hayatımla ilgilenmek istiyorum . benimde ailem maddi anlamda sıkışık . buraya sürekli para vermek benim zoruma gidiyor . kızlar burda suanda birlikte yaşadıgımız için büyük huzursuzluk çıkssında istemiyorum . iyi yolla siz olsanız nasıl hallederdiniz durumu

Çok kötü bir durum ağzını açsan sen suçlu olursun,1.200 tl nin yarısını o alıyorsa size zaten normal anlamdada birsey kalmıyor ki eşya vs almaya kalksaniz :(kaynanan kendini toparlamak için birlik almış seni...acilen kocani senin calismana ikna et ve bir sürede toparlanalim moduna girme tekrardan yoksa senin maasada göz koyar o zaman çıkar bir kavga tutun evinizi geçin derim ben

Huzursuzluk olmadan ayrilmayacaksiniz acik ve net. Esin kendi maasindan elbette eve bir katki yapacak ama az ama cok. senin once sabit bir iste ayrica ek olarak diger karakalem islerini yapman lazim. Ayrica kendi yaptigin ve kazandigin isle ilgili 1 kurus verme ne esine ne annesine. Bu gidisle biraz zor cikarsiniz.

Size bagli bu durum diyorum ben.
Ben olsam kocam izin vermese bile( ki izin vermemek hangi mantikla anlamis degilimm) su gunler calisirdim eksiklerimizi alirdik.
Kendi evimize cikardik.
Bu dirdirdanda kurtulurdum sahsen.
Oh mis.

Huzursuzluk olmadan ayrilmayacaksiniz acik ve net. Esin kendi maasindan elbette eve bir katki yapacak ama az ama cok. senin once sabit bir iste ayrica ek olarak diger karakalem islerini yapman lazim. Ayrica kendi yaptigin ve kazandigin isle ilgili 1 kurus verme ne esine ne annesine. Bu gidisle biraz zor cikarsiniz.
Bende öyle düşünüyorum,sağlam bir tartışma olsun ki evden ayrililabilsinler yoksa bu böyle gider

Tek çözüm doğru düzgün bir işe girip çalışmak, zaten 1200 lira ile ayrı evde olsanız bile geçinemezsiniz... Birde sevgili konus ahibi, işine karışmak gibi olmasın ama şartlar düzelene kadar çocuk falan yapma.

yasamadan bilinmez ama ben olsam katlanamazdim, once esimle sonra annesiyle paylasirdim sonunda kotu olmak olsa bile
bu tarz ailelere cok ama cok kiziyoru evlatlarina destek yerine kostek olanlara, utanmiyorlar ya

Senin karakalem yapıp kazandığın parayıda mı alıyor ee yuh yani neden veriyorsun yok diyeceksiniz bu kadar basit sadece para fln yok. Eşin çalışmanı istemiyorsa annesiyle aynı fikirde demek ki onun da gitmeye niyeti yok bence onlar bunu planlamışlar

Kaynananla nası vakit geçiyo sabah akşam? Çalışmadan sürekli aynı evin içinde? Bide sanırım cazgır biri. Ben onu çözemedim.
Şimdi cicim ayları katlanmak koymuyo ama bi süre sora dayanılmaz bi hal alır. Para biriktir tbiki ama aynı zmnda evden uzak kalmanıda sağlayacağı için kesin bi işe gir bnce. Verdikleri süre madem 1 sene bari uzatmalara kanma. 1 senenin sonunda 1 ay daha 2 ay daha dediklerinde amenna dersen hiç sonu gelmez.
Evlenmedim ama kuzenimin başına geldi. Kv sinede laf edemediği için yeni evlendik artık evim olmasını istiyorum die diretebildi. Kendi birikmişi olmasaydı onuda yapamazdı gerçi.. Anlayacağın işe girip az da olsa biriktirmeden sanırım çıkamazsın.

ben sekiz buçuk aylık evliyim . bir yıl kaynanamla oturmak şartıyla evlendim .ben bu şehirden degilim buraya gelin geldim . bir yıl yanımda durun eşyalarınızı dizin ,kendinizi toparlayın ayrılın dedi . şimdi kocam ilk ay iş yerinin taşınmasından dolayı işi bırakıp başka işe girdi makine oparatörü olarak . deneyimsiz oldugu için askeri ücretle başlattılar .şimdi bin iki yüze çıktı maaşı . fakat asıl sorunum geldigimizden beri maaşının yarısını annesi alıyor . borçları var . bizle alakalı degil . biz evimiz için bir çöp alamıyoruz . mesela gecen ay kredi kartına yüklendik biraz . anne sana biraz eksik para verecem dedi . annesi çıldırdı . ben kendi hayatımla ilgilenmek istiyorum . benimde ailem maddi anlamda sıkışık . buraya sürekli para vermek benim zoruma gidiyor . kızlar burda suanda birlikte yaşadıgımız için büyük huzursuzluk çıkssında istemiyorum . iyi yolla siz olsanız nasıl hallederdiniz durumu
O anneye verdiğiniz parayı anneye vermek yerine kiraya çıkın daha kolay.

Bence eşyalı kiralık daireler oluyor .. En kısa sürede o tarz bir daire tutun ve o evden çıkın .. Kiraya çıkıncada her ay 3-5 kenara koyun kendinizi toparlayınca eşyalarınızı alıp yeni bir eve çıkarsınız .. Ordan bir an önce gitmezseniz sonuç çok kötü olucak gibi

Güzel sanatlar mezunusun okumuşsun elinde işin de var. Hiç mi uyaran olmadı be güzelim ayrı eve çık diye. Annen uyarmalıydı başta. Annem 28 senedir kv ile yaşıyo ama hastalık stres hep onda. Psikoloji alt-üst olmuş durumda ben onu görünce ayrı istedim zaten kv aynı eve almam dedi. Biz borç ödemedik aileler yaptı saolsunlar ama asgari ücretle kirada oturduk şimdi çocuk da var 1750 geçiniyoruz.
Eşinle konuş senemiz doluyo ayrılmak için ya çalışmama izin ver yada sen ne yap ne et bu yaz ayrı eve çıkalım olmuyo ev ev üstünde diye. İlerde çocuk olunca da daha düzenli olur yuvamız diye. Kv eşin muhatap olsun sen değil ama planlarını hep eşinle birlikte yapıyomuş havası ver kv. Bu arada eşin tek mi yok mu başka kardeş? Bide yaşları merak ettim cidden

Ben senin yerinde olsam ilk önce eşimi karşıma alır bu borç ne zaman kadar sürecek derim eger uzun süreli bir borçsa kendiminde işe girip biran önce evden çıkmayı teklif ederim yoksa bu sizin olay uzunsürer ve ilerde daha falza tahribatlı bi olay olur sıcağı sıcağına işi hallet

Back
X