- Konu Sahibi kardelen0001
Belli ki kayınvalide baştan planlamış. Sonradan paranın tatlı gelmesi değil bence olay, bir yıl denilip oyalama turları yapılıyor şu an.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sekiz buçuk aylık evliyim . bir yıl kaynanamla oturmak şartıyla evlendim .ben bu şehirden degilim buraya gelin geldim . bir yıl yanımda durun eşyalarınızı dizin ,kendinizi toparlayın ayrılın dedi . şimdi kocam ilk ay iş yerinin taşınmasından dolayı işi bırakıp başka işe girdi makine oparatörü olarak . deneyimsiz oldugu için askeri ücretle başlattılar .şimdi bin iki yüze çıktı maaşı . fakat asıl sorunum geldigimizden beri maaşının yarısını annesi alıyor . borçları var . bizle alakalı degil . biz evimiz için bir çöp alamıyoruz . mesela gecen ay kredi kartına yüklendik biraz . anne sana biraz eksik para verecem dedi . annesi çıldırdı . ben kendi hayatımla ilgilenmek istiyorum . benimde ailem maddi anlamda sıkışık . buraya sürekli para vermek benim zoruma gidiyor . kızlar burda suanda birlikte yaşadıgımız için büyük huzursuzluk çıkssında istemiyorum . iyi yolla siz olsanız nasıl hallederdiniz durumu
Bende öyle düşünüyorum,sağlam bir tartışma olsun ki evden ayrililabilsinler yoksa bu böyle giderHuzursuzluk olmadan ayrilmayacaksiniz acik ve net. Esin kendi maasindan elbette eve bir katki yapacak ama az ama cok. senin once sabit bir iste ayrica ek olarak diger karakalem islerini yapman lazim. Ayrica kendi yaptigin ve kazandigin isle ilgili 1 kurus verme ne esine ne annesine. Bu gidisle biraz zor cikarsiniz.
O anneye verdiğiniz parayı anneye vermek yerine kiraya çıkın daha kolay.ben sekiz buçuk aylık evliyim . bir yıl kaynanamla oturmak şartıyla evlendim .ben bu şehirden degilim buraya gelin geldim . bir yıl yanımda durun eşyalarınızı dizin ,kendinizi toparlayın ayrılın dedi . şimdi kocam ilk ay iş yerinin taşınmasından dolayı işi bırakıp başka işe girdi makine oparatörü olarak . deneyimsiz oldugu için askeri ücretle başlattılar .şimdi bin iki yüze çıktı maaşı . fakat asıl sorunum geldigimizden beri maaşının yarısını annesi alıyor . borçları var . bizle alakalı degil . biz evimiz için bir çöp alamıyoruz . mesela gecen ay kredi kartına yüklendik biraz . anne sana biraz eksik para verecem dedi . annesi çıldırdı . ben kendi hayatımla ilgilenmek istiyorum . benimde ailem maddi anlamda sıkışık . buraya sürekli para vermek benim zoruma gidiyor . kızlar burda suanda birlikte yaşadıgımız için büyük huzursuzluk çıkssında istemiyorum . iyi yolla siz olsanız nasıl hallederdiniz durumu
düğünde bir paranız olmadı mı ? onlarla bir ev kursanızonu diyorum eşime .. borç yapalım ,bende girim işe diyorum . yanaşmıyo .