• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar fikrinizi almak istiyorum . lütfen iyi kötü bişeyler yazın

Çok iyi, mütevazı, cömert bir esiniz varmış.
Kuş kadar parayla hem ana-babasina hem karısına bakmaya çalışıyor.
Şikayet edeceğinize hemen gidip bir iş bulun da iki kuruş da siz getirin eve.
Eşinizin yerinde olsam , böyle kuş yuvasindaki ağzı açık viyaklayan kuşları besleyecegime , o evden kaçar giderdim.

Çok iyi, mütevazı, cömert bir esiniz varmış.
Kuş kadar parayla hem ana-babasina hem karısına bakmaya çalışıyor.
Şikayet edeceğinize hemen gidip bir iş bulun da iki kuruş da siz getirin eve.
Eşinizin yerinde olsam , böyle kuş yuvasindaki ağzı açık viyaklayan kuşları besleyecegime , o evden kaçar giderdim.

bence bunu konu sahibine değilde kayınvalidesine söylemeniz daha mantıklı..

anasının babasının durumu olmadığından o eve gitmemişler. 1 sene durun eşyalarınızı alın demiş kv. hem eşya almamışlar hem parasını almışlar elinden adamın kapiş.

Adam eşini çalıştırmıyor bence. Koymuş anasının yanına. Evin işin yapsın,yemeğini pişirsin diye.
Anne de maaşın yarısına el koymuş ki başka eve gidemesinler,hizmetçilik ve aşçılık sona ermesin diye.
Ayol koca diye bu kadar paralanmasaydınız size 1+1 ev tutamayan adamla zaten evlenmeye kalkışmazdınız.
Tüm suç sizde.

ben sekiz buçuk aylık evliyim . bir yıl kaynanamla oturmak şartıyla evlendim .ben bu şehirden degilim buraya gelin geldim . bir yıl yanımda durun eşyalarınızı dizin ,kendinizi toparlayın ayrılın dedi . şimdi kocam ilk ay iş yerinin taşınmasından dolayı işi bırakıp başka işe girdi makine oparatörü olarak . deneyimsiz oldugu için askeri ücretle başlattılar .şimdi bin iki yüze çıktı maaşı . fakat asıl sorunum geldigimizden beri maaşının yarısını annesi alıyor . borçları var . bizle alakalı degil . biz evimiz için bir çöp alamıyoruz . mesela gecen ay kredi kartına yüklendik biraz . anne sana biraz eksik para verecem dedi . annesi çıldırdı . ben kendi hayatımla ilgilenmek istiyorum . benimde ailem maddi anlamda sıkışık . buraya sürekli para vermek benim zoruma gidiyor . kızlar burda suanda birlikte yaşadıgımız için büyük huzursuzluk çıkssında istemiyorum . iyi yolla siz olsanız nasıl hallederdiniz durumu
'gelin benle oturun, sonra ayrilin' fikrini lutfen kabul etmeyin kizlar, imkan oldugu surece bastan ayri olun.. ayrilnasi zor oluyor iste..

Arabayı kim kullanıyor kpeder mi,, size vermediklerine göre, konu sahibi haklı bence para biriktirme düşüncesiyle kabul etmiş birlikte oturmayı..her ay 600 vereceksiniz deseydi kvalide kabul etmezdi..karşında cin gibi bir kvalide var, kendinden meleklik bekleme :)))

Hep kandırıyorlar böyle sonrada biieycik yapmıyorlar anca alıyorlar.eşinle konuş hani bıryıl kalacaktık para toparlıcakyık niye böyle oluyor de istemediğinide soyle baska caresı yok

(canım geçmiş olsun) zaten aileyle oturan eşler 1 seneyi geçmeden sinir hastası oluyor kaynananın karakteri değişmez sizden hep alır.asla birikim yapamazsınız. O yuzden ACİLEN bir işe gir çalış ve toparlandık deyip ayrılın inan eşyayı düşünme bir eşin bir sen azıcık aşın ağrısız başın icabında bi ekmek arası yesen sana yeter ama birlik olunca olmuyor işte benimde başımda vardı şimdide eltimle birlikte biraz onda biraz bende kalıyor hangimizden gitse o rahatlıyor ama her geldiğinde eşimle huzurumuzu bozuyor sen bir sene diyorsunda 1 senede ufak bir yere çık parası az olan daha iyi toparlarsın çünkü sonradan sizi biz adam ettik bizim sayemizde ödediniz borçları derler canım bunlar hayatın gerçekleri değişmez birde bakmışşın yıllar geçmiş siz hala yerinizde sayıyorsunuz.

Merhabalar arkadaşım;
Bari zamdan haberi olmayaydı kv nin.En azından 3-5 birikim olurdu.Ayrıca eve çıkmanıza ben imkansız gözüyle bakmıyorum.1+1 olsun senin olsun.Uygun fiyatlı eşyalarla bu iş çözümlenebilir.Lakin hamilelik düşünüyorsanız çok çok zorlanırsınız.

bu arada her aldığınız işi hemen söylemeyin ufak miktardada olsa biraz paranızı biriktirin o ufak paralar öyle sıkıntılar savarki Allahın izniyle, buna eşinizde bişey demez sanırım,eğer böyle yapmanı istemezse kendi annene ver biriktirsin sonrada annem yardı etti dersiniz

Ben bilirim öyle kaynanalari 1 sene fln hikaye yiyebildigi kadar yiyecek sizi toparlanmanizi isteyen insan oğlunun maasinin yarısı almaz destek köstek oluyor elinizden geldiğince çabuk evi ayırın nekadar çabuk ayirirsan okadar karlı çıkarsınız :/

• Beğen
Reactions: anu
banada bir iki sene oturup ayrılırız eşyalarımı yavastan alırsınız dediler eşimde söz vermişti öylelikle yanına geldim kv min ama şimdi eşim çıkmak istemiyor kendine güvenemiyor galiba bakamam diye lafını bile ettirmiyo bana ailesi sanki onlardan hiç ayrılmıcakmışız gibi pilan yapıyolar konuşuyorlar 4 aylık bi oğlum var ama mutlu değilim bu evde sıkıldım bunaldım herşeyime karışıyorlar aldığıma ettiğime giydiğime gittiğime ailemden beni kıskanan bi kv dem var eşimde ailemle arası biraz acık konuşmuyor sürekli kavga ederiz kavgamıza bile karışırlar eşim çok sinirlidir herşeye kızar bağrır kavga eder benimle bıktım bu hayattan evlendiğime pişmaan olmadımda değil yani biraz pişmanlıklarım var eşimle aramda 10 yaş var bide küçük gelin oldum ona güvendimde evlendim 3 sene bitiyo bu sene evlendiğimizin ben 20 yaşındayım eşim 30 yaşında sanki küçük bi çocuk gibi işine geldiği gibi kavranır gel deyince geleyim git deyince gideyim ister o isterse sırnaşır şaka yapar ama ben yapamam offfff daha neler nelr hayattan soğudum kızlr

Ben olsam ise girer calısırdım kaynanan olacak o kadın da sorduğu zaman e anne kendi evimize çıkmak icin para biriktirmemiz lazım boyle de olmuyor o yüzden ben de çalışmak zorundayım de laf sok sinir oldum

ben sekiz buçuk aylık evliyim . bir yıl kaynanamla oturmak şartıyla evlendim .ben bu şehirden degilim buraya gelin geldim . bir yıl yanımda durun eşyalarınızı dizin ,kendinizi toparlayın ayrılın dedi . şimdi kocam ilk ay iş yerinin taşınmasından dolayı işi bırakıp başka işe girdi makine oparatörü olarak . deneyimsiz oldugu için askeri ücretle başlattılar .şimdi bin iki yüze çıktı maaşı . fakat asıl sorunum geldigimizden beri maaşının yarısını annesi alıyor . borçları var . bizle alakalı degil . biz evimiz için bir çöp alamıyoruz . mesela gecen ay kredi kartına yüklendik biraz . anne sana biraz eksik para verecem dedi . annesi çıldırdı . ben kendi hayatımla ilgilenmek istiyorum . benimde ailem maddi anlamda sıkışık . buraya sürekli para vermek benim zoruma gidiyor . kızlar burda suanda birlikte yaşadıgımız için büyük huzursuzluk çıkssında istemiyorum . iyi yolla siz olsanız nasıl hallederdiniz durumu
Keşke 1 yıl bekleyip evlenseydin.Eşinle konuşup halletmelisin.Yani kısaca eşin halletmeli

siz çalışıyomusunuz peki?

Back
X