• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar fikrinizi almak istiyorum . lütfen iyi kötü bişeyler yazın

kadın sizi kullanıyor resmen açık ve net yani kocanda kesin eli mahkum gibi hissedim ana kuzuluğu yapıyor sesini çıkartmıyordur. Valla Allah yardımcın olsun baksana en güzel anlarını sinir küpü olarak geçiriyorsun bu arada ne kadar iyi olmaya çalışırsan çalış sonnda seni kötü yaparlar kaynanan merak etme

Ev ev ustune olmaz. Ayrica aceleniz neydi. Bir sene para biriktirip evlenseydiniz keske. Bu birlikte oturma olayina sinir oluyorum.

bir an once ayrilin yoksa elinizi vermissiniz kolunuzu kurtaramayacaksiniz.

keşke evlenip eşya alacağınıza nişanlı bekleyip eksik tamamlasaydınız. bunlar çok bilindik basit numaralar.
edebinizi bozamdana diş çıkarın biraz.

Canim bana da aynisi dendi.ben bes ay durabildim.ben 17 yasimda evlendim suan 25 yasindayim.o ilk bes aylik dönemde bile sinir hastasi oldum.ev ev üstüne olmaz.ben esimin aklina girmeye calistim önce olmadi yani ayri evi kabul etmedi.sonrasinda ayrilcam diye tehditleri savurunca birde zaten hergün bi tatsizlik olunca kabul etti.ve suna inan ki benim esim 600 tl.maas ile calisiyordu.zamanla esyamizda oldu maddiyatta.kvalidenle konusmayi dene.arkadaslarin dedigi gibi de bian önce sende bi is bul.

senın esın ses cıkartmadıkca kı genelde cıkartmazlar, bu boyle devam eder..
sen bırsey soyledgındede sen kotu es olursun, kotu gelın olursun...

Ben bu forumda ayri eve cikicaz sozunun tutuldugunu gormedim.yapacak bisey yok ayri eve para biriktiremiyorsaniz nasil cikacaksiniz?en onemlisi sizinle kalan kaynana ne yapiyor o kadar parayi en fala ne gideri olabilir ki.

Bunu iyi yolla halledemezsiniz, biraz dis gostermeniz lazim ya ayri ev olmazsa ben yokum giderim diyeceksiniz, ya o evde is yapmayip oturacak beraber yasamayi zorlastiracaksiniz, siz ayri ev istiyorum der ama oturup ayni duzen devam ederseniz onlarinda isine gelir gorunen o ki

onu diyorum eşime .. borç yapalım ,bende girim işe diyorum . yanaşmıyo .

bir önceki konunuzda panik atak hastası olduğunuzu
kayınvalidenizin ve onun sözü ile eşinizin çalışmanız için baskı yaptığını
ama siz çalışmak istemediğinizi söylemişsiniz
konu konuyu açar misali
burdaki sorununuzun temel kaynağı aynı maddiyatsızlık
yapacağınız tek şey var çalışmak
mecbursunuz ayrı bir ev bir düzen istiyorsanız
eşinizin aldığı ile sizin hayalleriniz yalan olur kaldı annesinede yardım ediyormuş o evde olduğunuz sürece etmeside mecbur
çalışmak zorundasınız

Yapacak bisey yok en kisa zamanda ev kiralayip çıkacaksiniz eşiniz de annesine verdiği parayi kiraya versin gerekirse sende çalış yoksa yıllar gecsede yerinizde sayarsiniz

ben sekiz buçuk aylık evliyim . bir yıl kaynanamla oturmak şartıyla evlendim .ben bu şehirden degilim buraya gelin geldim . bir yıl yanımda durun eşyalarınızı dizin ,kendinizi toparlayın ayrılın dedi . şimdi kocam ilk ay iş yerinin taşınmasından dolayı işi bırakıp başka işe girdi makine oparatörü olarak . deneyimsiz oldugu için askeri ücretle başlattılar .şimdi bin iki yüze çıktı maaşı . fakat asıl sorunum geldigimizden beri maaşının yarısını annesi alıyor . borçları var . bizle alakalı degil . biz evimiz için bir çöp alamıyoruz . mesela gecen ay kredi kartına yüklendik biraz . anne sana biraz eksik para verecem dedi . annesi çıldırdı . ben kendi hayatımla ilgilenmek istiyorum . benimde ailem maddi anlamda sıkışık . buraya sürekli para vermek benim zoruma gidiyor . kızlar burda suanda birlikte yaşadıgımız için büyük huzursuzluk çıkssında istemiyorum . iyi yolla siz olsanız nasıl hallederdiniz durumu
vermiceksin canım nerdeymis öyle sana mı güvenmis aa 1 +1 eve cık kendi basına ol makarna ye kafan rahat olsun esin ne diyo peki bu durumdan sıkılmadımı kaynannaın maası yokmu kaynatan falan varmı

Yarısıni kaynananiza verene kadar eve ciksaniza o parayla. Eşyalı 1+1 bulunur biraz aransa He zahmetli olur mu evet. Ama önce eve çıkarsınız sonra sen kafan rahat is ararsın is buldun mu yavaş yavaş köşeye atarsınız oldu bitti işte. Hergün sade ekmek yerim yine milletin ağiz kokusunu çekmem. Ama siz yok hem yerleşik evde oturucam hem hergün normal yemegimi de yiycem hemde sesimi cikarticam calismiycam derseniz o iş yaş. bilerek gittiniz sonuçta oraya para neden veriyorum demiyceksiniz.

Bu iş yaş sanki,herkes aynı yorumu yaptığına gore olmasi gereken belli,sonuçta bunu s cok buyuk sorun olarak görse zaten çalışır ve bu sorunu ayrı eve çıkarak çoktan çözmüş olurdu bence ve buralara kadar gelmezdi

Eşinin aldığı maaşının ve zammının, senin karakalemden kazandığının hesabını kv ye verirseniz tabi ki birikim yapamazsınız.

Çocuk musunuz siz? Açın bir banka hesabı yatırın oraya. Ne diye takır takır sayarsınız eline?

Eğer kv kandırmak amaçlı aynı evde kalmanızı sağladıysa kimse iyi niyet beklemesin. Tabi ki eve katkı olarak verilir ama hakedene.

Back
X