- Konu Sahibi kardelen0001
o 1 yıl hikaye, geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı ben (senın esın ses cıkartmadıkca kı genelde cıkartmazlar, bu boyle devam eder..
sen bırsey soyledgındede sen kotu es olursun, kotu gelın olursun...
onu diyorum eşime .. borç yapalım ,bende girim işe diyorum . yanaşmıyo .
vermiceksin canım nerdeymis öyle sana mı güvenmis aa 1 +1 eve cık kendi basına ol makarna ye kafan rahat olsun esin ne diyo peki bu durumdan sıkılmadımı kaynannaın maası yokmu kaynatan falan varmıben sekiz buçuk aylık evliyim . bir yıl kaynanamla oturmak şartıyla evlendim .ben bu şehirden degilim buraya gelin geldim . bir yıl yanımda durun eşyalarınızı dizin ,kendinizi toparlayın ayrılın dedi . şimdi kocam ilk ay iş yerinin taşınmasından dolayı işi bırakıp başka işe girdi makine oparatörü olarak . deneyimsiz oldugu için askeri ücretle başlattılar .şimdi bin iki yüze çıktı maaşı . fakat asıl sorunum geldigimizden beri maaşının yarısını annesi alıyor . borçları var . bizle alakalı degil . biz evimiz için bir çöp alamıyoruz . mesela gecen ay kredi kartına yüklendik biraz . anne sana biraz eksik para verecem dedi . annesi çıldırdı . ben kendi hayatımla ilgilenmek istiyorum . benimde ailem maddi anlamda sıkışık . buraya sürekli para vermek benim zoruma gidiyor . kızlar burda suanda birlikte yaşadıgımız için büyük huzursuzluk çıkssında istemiyorum . iyi yolla siz olsanız nasıl hallederdiniz durumu