- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artık ya daha neler sen müsait olmazsın başka işin olur daha önceden de plan yapılmışsa tek gider ama başka türlüsü çok anormal Benim içiN. Çok gereksiz ve kırıcı. çalışıyo musun sen canım işten erkek kadın karışık grup yemeğe falan git ne olcak ufak bi organizasyon ayarlarsın dönüşte de eşine çok güldük çok eğlendik yaa süper bi akşam oldu falan de. Biraz empati yeteneği gelişsin!eşim senınde varsa boyle arkadaşların senden gıt .eşli de bulusuruz dedı
İki sorum var, daha önce soruldu mu bilmiyorum.
Kaç senedir evlisiniz ve bu okul arkadaşları ile görüşme sıklığı nedir?
Yok artık ya daha neler sen müsait olmazsın başka işin olur daha önceden de plan yapılmışsa tek gider ama başka türlüsü çok anormal Benim içiN. Çok gereksiz ve kırıcı. çalışıyo musun sen canım işten erkek kadın karışık grup yemeğe falan git ne olcak ufak bi organizasyon ayarlarsın dönüşte de eşine çok güldük çok eğlendik yaa süper bi akşam oldu falan de. Biraz empati yeteneği gelişsin!
8 sene oldu evleneli ve liseden beri ilk defa görüşüyorlar
Hmmm peki hiç sorun etmediysen seni kıskandırma amaçlı böyle saçma konuşmuş olabilir mi? Kıskanmanı istiyodur belkiaslında ben gıtmesıne buluşmasını sorun yapmadım hıç
aynısını yapabılırım ıstesem ama çözüm olur mu bılemedım ne düşünsem bılemedım
ama kendımı boyle aptal bır konudan degersız hıssettırıyor yaa ne dıyeyım
İllada başka başka diyorsa gitsin onlarda kalsın dengesizlik be .. Neymiş 'başkaymış onlar ' bak bak bak .. Başkalaştırırım seni bi görürdün deseydin öhüze ...
Ay ben sinirlendim çok dengesiz ve vurdum duymaz davranması cinayet sebebi bence . .
Epey uzun zaman geçmiş üzerinden, o halde onlar başkadan kastı lise yıllarında gerçekten çok iyi bir arkadaş grupları varmış diye düşünebiliriz. Evet bu söz gerçekten rahatsız edici olabilir ama altında başka bir mana arama.
Bunun dışında 8 senedir evliyseniz ve bu hafta 4 gün dışarı çıktıysa bu adamın evde sıkıldığını gösteriyor. Bir manada kaçışta. Bence şu an hiç tartışma yaratmadan hareketlerini izle ona göre ilgiyi yeniden üzerine çekebilmek için bir yol bulalım burada hepberaber. Çünkü anladığım kadarıyla sen daha evcimensin veya evcimen olmak durumunda kalmışsın.Bu durumu biraz değiştirmek lazım gibi...
Ya tamamen çok affedersin kaypaklık yapıyor .. Bundan sonra tek gönderme , bekar mı canım oda ..aynen şuan çok kızgınım ona
bu sözü 2.kez tekrar ettıgı gun 'sen annenle 15 sene görüşmesen' dıe söze başladı.Ben böldüm sonunu getıremedı
örnege bakar mısınız ne alaka anneyle lise arkadaşları
Hmmm peki hiç sorun etmediysen seni kıskandırma amaçlı böyle saçma konuşmuş olabilir mi? Kıskanmanı istiyodur belki
Ya tamamen çok affedersin kaypaklık yapıyor .. Bundan sonra tek gönderme , bekar mı canım oda ..
Dediğim gibi şu an sadece izle bir şeyler düşünürüz bu arada...ben başka mana çıkarmadım asla
rahatsız oldugumu soylememe ragmen 2.kez tekrar etmesı
kırgınım dıyorum yüzüme bakıp gulumseyıp odaya gecıyor bunlara bozuldum
ben eşimi haftada bır kez zor dışarı çıkarırım.Cumartesı cıktık dıyelım pazar evde oluruz mutlaka
bılmıyorum ne yapacağımı hiç
Dediğim gibi şu an sadece izle bir şeyler düşünürüz bu arada...
arkadaş partilerine beraber gidilmeli
nedir ki yani al eşini de götür adam , madem gezicek vaktın var
bence cok kafaya takmayin, sizi kiskandirmak veya meraklandirmak icin boyle soylemistir,aksi bi durum olsa daha siradan konusur dikkatinizi o yone cekmezdi. hem okul arkadasliklari hakikaten baska oluyor, art niyet aramyin bu sebepten fikrimce
Bence hiç tutma kendini.. Sana saygıyı öğrenmek zorunda.. Hayat öyle geçmez..dogrusu zor tutuyorum kendımı tartışmamak birşey soylememek için hala sinirlenıyorum