- 31 Mart 2015
- 381
- 70
- 38
- Konu Sahibi caresizkiz
-
Canım benim cok saol mesajin icin. Engeli niye kaldirdi senceMerak etme hepsi gececek. Bende zor bir surec atlattim. O enkaz kolay kalkmiyor insanin uzerinden ama ergec kalkiyorsun ayaga. Zor bir surec evet ama geciyor. Onada yazarsa yazma geri donme. Yoluna devam et. Hakkinda hayirlisi olsun.
Arkadaşlar ben nişanlımdan ayrıldım. O beni terketti. Nedense gün geçtikçe iyi olmam gerekirken gün geçtikçe kötü oluyorum. Ağlıyorum. Bu süreci nasıl atlatacağım bilmiyorum. Neşem kalmadı. Yaşama sevincimi yitirdim adetaBana dua edermisiniz, gözyaşlarım son bulsun. Ben nişanlıma çok ah ettim. Beni ne halde bıraktı. Kendisi ise keyifte. İşin ilginç yanı beni engellemişti whatsappta ama engeli kaldırmış. Neden ben de bilemedim.
Biliyormusun aynen bu durumdayımBende nişanlımdan ayrıldım nişanı atan ben idim ona rağmen çok acı çektim ama sadece iki ay çektim o acıyı ondan sonra geçti canım inan geçiyor sabır sadece sabır. takip etme ben deliler gibi takip edşyordum cok acı çekiyordum.. eve kapanma iletişime kendini kapama canım sakın
Canım benim cok saol mesajin icin. Engeli niye kaldirdi sencepisman mi oldu yoksa umursamadigi icin mi cok umutsuz ve mutsuzum (((
Ben onu gercekten sevmistim. Ama araya maddi konular girince beni yanlis tanidi. Oysa sadece evlilik surecinde bahsettigim hayallerimden vazgecmis olmam zaten maddiyata onem vermedigimi gosteriyor. Donmeyi isterim ama Rabbim bilir. O'na tevekkul ettim. Neticede gururum incindibelki onunda keyfi yerinde değildir sadece öyle düşünmeni istiyordur. insan sevmese az sevse bile böyle ayrılıklar sarsar, iz bırakır. o da üzülüyordur. engelide sizinle benzer duygular yaşadığı için kaldırmıştır. neden ayrıldınız bilmiyorum. dönmeyi düşünüyor musunuz?
maddiyat aşılamayacak bir konu değilki. sadece buysa eğer.Ben onu gercekten sevmistim. Ama araya maddi konular girince beni yanlis tanidi. Oysa sadece evlilik surecinde bahsettigim hayallerimden vazgecmis olmam zaten maddiyata onem vermedigimi gosteriyor. Donmeyi isterim ama Rabbim bilir. O'na tevekkul ettim. Neticede gururum incindionurum yok yere kirildi... Bilmemki, o donmek istemez gibi bir sertlikte bitirdi, cok net karar vermis gibiydi bitirirken...
Benim bildigim bumaddiyat aşılamayacak bir konu değilki. sadece buysa eğer.
tanımadan olayları bilmeden böyle bir yorum yapmak doğru değil bence. bu sizin hayatınızı etkileyecek bir konu. bunları olayları bilen bir yakınınızla değerlendirin bence.Benim bildigim busence whatsapp engelini niye kaldirdi pisman olmusmudur, 3 ay gecti
Yazacak olsa sadece watsapp yok heralde. Eskiden watsapp mı vardı. Engelle gitsin. Pişman olsa ne olacak, seni terk etmiş. Hem pişman olacak olsa seni neden terk etsin? Boş ver gitsin. Sakın arayıp sorma.CanımsınAslında ben de bilerek engellemiyorum, belki yazar da ben zaten hiçbişekilde yanıt vermem En azından pişman olduğunu görmek içiimi rahatlatacak
Canım yasim gectiBak canim kuzenimin aynen boyle bi ayrilik basindan gecti. Kizin dunyasi degisti. Resmen hayati birakti, hergun agliyordu. Yemeyiyordu icmiyordu. Ne bilim iste resmen hayatindan vazgecmisti. Ama simdi nasil biliyormusun? Allah dua ediyorki iyiki ayrilmis ondan. Yoksa suanki esiyle karsilalasamazdi. Ve o diger cocukda rezil bi hayat yasiyor. Kuzenim ise evinin kralicesi oldu oturdu suraya. Aglama degmez ve sakin mesaj atma. Kanma hic biseye.
yasin derken?Canım yasim gectiayrica sevdim ama haklisin su an cikmazda gibiyim boguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?