Ben sevgi nedir bilmiyorum ;(

Kardeşin de çocuktu tolin o istemedi kendisinin sana tercih edilmesini. Annene olan öfkeni kardeşinden çıkardığın için Kardeşin sana uzak bence.
Üzgünüm ama o budurumdan gayet memnundu ben annemin yokluğunu hoc aramıyorum ama o coookkkk arıyor biliyorum çünkü onun her istediğini yapan biri vardı.

Hiç açıklama yapmasanız , sizi üzen hiç kimseyle görüşmeseniz olmaz mı?
En son yakın bir akrabamız ki yıllarca gorsumemistik annemin vefatından sonra görüşmeye başlamıştık bu bayramda yaptığı iyilikleri yüzüme vurup sen söylesin sen böylesin kardeşine sarıyorsun diyip kestirip attı.

En son yakın bir akrabamız ki yıllarca gorsumemistik annemin vefatından sonra görüşmeye başlamıştık bu bayramda yaptığı iyilikleri yüzüme vurup sen söylesin sen böylesin kardeşine sarıyorsun diyip kestirip attı.
Yaptığı iyiliklerin bir anlamı kalmamış. İnsanlar empati yapmayı , dinlemeyi bilmiyorlar ,
Ben böyle bir durumda hiç açıklama yapmıyorum kim neye inanmak istiyorsa ona inansın.
Üzülmeyin, destek alın.

Yaptığı iyiliklerin bir anlamı kalmamış. İnsanlar empati yapmayı , dinlemeyi bilmiyorlar ,
Ben böyle bir durumda hiç açıklama yapmıyorum kim neye inanmak istiyorsa ona inansın.
Üzülmeyin, destek alın.
Pişman oldum zaten keşke hiç hayatımıza sokmasaydim dedim :KK43:

Merhaba bu bir iç dökme konusudur . Yorgunum herkese herseye çok kırgınım yaşama sevincim gün geçtikçe tükeniyor yaşamayı sevmiyorum artık kendimi bile sevmiyorum .
Zor bor ailede büyüdüm ilgisizdiler cahildiler para peşinde koştular beni yalnız bıraktılar annemden sevgi görmedim sonra kardeşim oldu annem çok ayrımcılık yaptı bana olan zorbaligi hic bitmedi uzun süre aynı evin içinde konuşmadım sonra 6 sene önce vefat etti babamla ilişkim ona nazaran daha iyi ama ben sevgi nedir bilmiyorum kardeşimi sevmiyorum sevemiyorum ikisinin bir olup yaptıkları ayrımcılığı unutamıyorum herkes beni suçluyor sen kardeşine ablalık yapmıyorsun diye o da zaten beni istemiyor bu da sorun değil ama bu sevgisizlik artık insan ilişkilerime yansıyor birinden sevgi görünce uzaklasasim kaçasım karsimdaki insani kirasim geliyor sonra nankörlükle suclaniyorum çevremde insan kalmıyor ben kendimi çözemiyorum herkes sessiz sakin bir hayat yaşarken ben hep mutsuzum eski neşem kalmadı beni bu çukurdan çıkarın.
Uzman desteği almalısın bence.
Affedip unutmadığın sürece,kendine yük edeceksin geçmişi zira.

X