• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok mutsuzum :(

Merak etme hepsi gececek. Bende zor bir surec atlattim. O enkaz kolay kalkmiyor insanin uzerinden ama ergec kalkiyorsun ayaga. Zor bir surec evet ama geciyor. Onada yazarsa yazma geri donme. Yoluna devam et. Hakkinda hayirlisi olsun.
Canım benim cok saol mesajin icin. Engeli niye kaldirdi sence:( pisman mi oldu yoksa umursamadigi icin mi:( cok umutsuz ve mutsuzum :((((

Arkadaşlar ben nişanlımdan ayrıldım. O beni terketti. Nedense gün geçtikçe iyi olmam gerekirken gün geçtikçe kötü oluyorum. Ağlıyorum. Bu süreci nasıl atlatacağım bilmiyorum. Neşem kalmadı. Yaşama sevincimi yitirdim adeta :KK43: Bana dua edermisiniz, gözyaşlarım son bulsun. Ben nişanlıma çok ah ettim. Beni ne halde bıraktı. Kendisi ise keyifte. İşin ilginç yanı beni engellemişti whatsappta ama engeli kaldırmış. Neden ben de bilemedim.

Bende nişanlımdan ayrıldım nişanı atan ben idim ona rağmen çok acı çektim ama sadece iki ay çektim o acıyı ondan sonra geçti canım inan geçiyor sabır sadece sabır. takip etme ben deliler gibi takip edşyordum cok acı çekiyordum.. eve kapanma iletişime kendini kapama canım sakın

Bende nişanlımdan ayrıldım nişanı atan ben idim ona rağmen çok acı çektim ama sadece iki ay çektim o acıyı ondan sonra geçti canım inan geçiyor sabır sadece sabır. takip etme ben deliler gibi takip edşyordum cok acı çekiyordum.. eve kapanma iletişime kendini kapama canım sakın
Biliyormusun aynen bu durumdayım :(( 3. Ayım aytiliktaki... Ama hayattan sogudum :((( hayallerim gururum onurum coook kirildi:((

Canım benim cok saol mesajin icin. Engeli niye kaldirdi sence:KK43: pisman mi oldu yoksa umursamadigi icin mi:KK43: cok umutsuz ve mutsuzum :KK43:(((

Nisan atma konunuzu okudum. Ama o nisan neden atıldı bi muamma sanki. Neden atildi hic bir aciklama yok ne biliyim garip geldi. Benim anladigim kadariyla maddi yonden siz daha iyi durumdasiniz. Eger boyleyse kendilerini yetersiz gormuslerdir. Engel meselesinede gelince 39 yasinda bi insan engelleme engel kaldirma garip davranislar hic normal degil. Bence hic orali olma. Pisman olmustur. Eger olmadiysada olacaktir. Sizin iciniz rahat etsin fakat inanin bunlarin bir onemi yok. Sizi yari yolda birakan bir insana artik ne kadar guvenebileceksiniz. Sevgili olup ayrilsa bir nebze anlarim ama nisan ciddi bir mesele. Siz 33 yasindaysaniz oda 25 degil neticede. Kisacasi Allah yoluju acik etsin deyip konuyu kapamak ve toparlanmaya bakmak aksi halde yipranirsiniz. Rabbim dert veriyorsa dermaninida verir. Sabredin. İnsanlarin ne dedikleride cokta onemli degil. Evlenip mutsuz olsaydiniz inanin o daha zor gelirdi. Hakkinizda hayirlisi olsun dua edin hepsi geviyor. Bu dertler gecici inananin. Hicbiri baki kalmiyor. Allah gecmeyen acilar yasatmasin.

belki onunda keyfi yerinde değildir sadece öyle düşünmeni istiyordur. insan sevmese az sevse bile böyle ayrılıklar sarsar, iz bırakır. o da üzülüyordur. engelide sizinle benzer duygular yaşadığı için kaldırmıştır. neden ayrıldınız bilmiyorum. dönmeyi düşünüyor musunuz?

belki onunda keyfi yerinde değildir sadece öyle düşünmeni istiyordur. insan sevmese az sevse bile böyle ayrılıklar sarsar, iz bırakır. o da üzülüyordur. engelide sizinle benzer duygular yaşadığı için kaldırmıştır. neden ayrıldınız bilmiyorum. dönmeyi düşünüyor musunuz?
Ben onu gercekten sevmistim. Ama araya maddi konular girince beni yanlis tanidi. Oysa sadece evlilik surecinde bahsettigim hayallerimden vazgecmis olmam zaten maddiyata onem vermedigimi gosteriyor. Donmeyi isterim ama Rabbim bilir. O'na tevekkul ettim. Neticede gururum incindi:( onurum yok yere kirildi... Bilmemki, o donmek istemez gibi bir sertlikte bitirdi, cok net karar vermis gibiydi bitirirken...

Ben onu gercekten sevmistim. Ama araya maddi konular girince beni yanlis tanidi. Oysa sadece evlilik surecinde bahsettigim hayallerimden vazgecmis olmam zaten maddiyata onem vermedigimi gosteriyor. Donmeyi isterim ama Rabbim bilir. O'na tevekkul ettim. Neticede gururum incindi:KK43: onurum yok yere kirildi... Bilmemki, o donmek istemez gibi bir sertlikte bitirdi, cok net karar vermis gibiydi bitirirken...
maddiyat aşılamayacak bir konu değilki. sadece buysa eğer.

Benim bildigim bu :KK43: sence whatsapp engelini niye kaldirdi:KK43: pisman olmusmudur, 3 ay gecti :KK43:
tanımadan olayları bilmeden böyle bir yorum yapmak doğru değil bence. bu sizin hayatınızı etkileyecek bir konu. bunları olayları bilen bir yakınınızla değerlendirin bence.

Bak canim kuzenimin aynen boyle bi ayrilik basindan gecti. Kizin dunyasi degisti. Resmen hayati birakti, hergun agliyordu. Yemeyiyordu icmiyordu. Ne bilim iste resmen hayatindan vazgecmisti. Ama simdi nasil biliyormusun? Allah dua ediyorki iyiki ayrilmis ondan. Yoksa suanki esiyle karsilalasamazdi. Ve o diger cocukda rezil bi hayat yasiyor. Kuzenim ise evinin kralicesi oldu oturdu suraya. Aglama degmez ve sakin mesaj atma. Kanma hic biseye.

Canımsın :KK43: Aslında ben de bilerek engellemiyorum, belki yazar da ben zaten hiçbişekilde yanıt vermem :KK43: En azından pişman olduğunu görmek içiimi rahatlatacak
Yazacak olsa sadece watsapp yok heralde. Eskiden watsapp mı vardı. Engelle gitsin. Pişman olsa ne olacak, seni terk etmiş. Hem pişman olacak olsa seni neden terk etsin? Boş ver gitsin. Sakın arayıp sorma.

Bak canim kuzenimin aynen boyle bi ayrilik basindan gecti. Kizin dunyasi degisti. Resmen hayati birakti, hergun agliyordu. Yemeyiyordu icmiyordu. Ne bilim iste resmen hayatindan vazgecmisti. Ama simdi nasil biliyormusun? Allah dua ediyorki iyiki ayrilmis ondan. Yoksa suanki esiyle karsilalasamazdi. Ve o diger cocukda rezil bi hayat yasiyor. Kuzenim ise evinin kralicesi oldu oturdu suraya. Aglama degmez ve sakin mesaj atma. Kanma hic biseye.
Canım yasim gecti :( ayrica sevdim ama haklisin :( su an cikmazda gibiyim boguluyorum

Back
X