- 25 Eylül 2019
- 20
- 16
- 3
- Konu Sahibi Kollektifbilinc
-
Evet var öyle veliler ama biz veliler olarak oturup konuştuk içimizde öğretmeni saçma sapan konularla sıkacak bşr veli yok. Ve konuda rahatsızlık vermemek adına kimse öyle arayıp rahatsız etmiyor. Sorun öğretmenle telefonda konuşup konuşmamakta değil. Öğrenciyle alakalı istişare yapamamak. Mühim konularda bşle veliyi muhatapa almaması aslındaÖğretmen en doğrusunu yapıyo. Öbür türlü gece yarısı bile arayıp "hocam benginur beslenmesini yiyo mu??" Diye sorucak densiz veliler var. Mesaj atmışsınız haber vermişsiniz çocuğun okula gitmycegini neden geri dönüş yapmak zorunda ki? Kimse mesai saatleri dışındaki zamanını sizin keyfi istekleriniz için harcamak zorunda değil. Çocuğunuza ne öğretiyo siz ona bakin
Sınıfımız 18 kişilik hocam. Öğretmenimizin hassasiyetini çok iyi biliyor ve anlıyoruz. Kendiside anne ve sorumlulukları var. Fakat öğretmenliğin beraberinde getirdiği sorumlulukları sizde biliyorsunuz. Velileri ekarte etmeye çalışarak sağlıklı bşr eğitim düzeni olulturulamazki çocuklar içinSınıfınız kaç kişilik merak ettim. Ben de hoşlanmıyorum aranmaktan. Ama mesajlara mümkün olduğunca cevap yazmaya çalışıyorum. Ama üslup çok önemli veliler artık öğretmenle nasıl konuşulur bilmiyor. Emir verir gibi konuşmalar işimize karışmalar daha neler neler...
Evet var öyle veliler ama biz veliler olarak oturup konuştuk içimizde öğretmeni saçma sapan konularla sıkacak bşr veli yok. Ve konuda rahatsızlık vermemek adına kimse öyle arayıp rahatsız etmiyor. Sorun öğretmenle telefonda konuşup konuşmamakta değil. Öğrenciyle alakalı istişare yapamamak. Mühim konularda bşle veliyi muhatapa almaması aslında
Vaktinde ucretli ogretmenlik yapmis, atanamamis bi ogretmen olarak soyluyorum ki ogretmen hakli. Onun mesai saati disinda her cocugun velisiyle tek tek gorusup dert anlatmak durumunda kaldigini dusunsenize, belki ailesiyle sorunu var belki esiyle, belki ki o gun mutsuz, belki saglik sorunu var bilemezsiniz. Fazla beklentiye girmeyin derim. Cocugunuza faydali oluyor mu dersleri nasil bu yonlerden degerlendirin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?