Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konuşma Problemleri kızım 2,5 yaşında birden kekeme oldu psikiyatri normal diyor ama ben bir ayda dört kilo verdim başından geçen var mı?
- Konu Sahibi abv
- Başlangıç Tarihi
Geç konuşma, kekeleme, her türlü konuşma probleminin paylaşıldığı konular.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Şubat 2021
- 1.083
- 1.904
- 83
- 11 Aralık 2018
- 40.362
- 250.734
- 598
Tabi ki normal değil ama erken çocuklukta başlayan kekemelik çoğunlukla okul çağına kadar düzeliyor. Çocuk kendi düzeltebiliyor genelde. Ama düzelmeme ihtimali de var tabi ki. Siz bir doktora daha götürün bence.
Sizin tutumunuz da çok önemli burada. Asla sözünü kesmeyin, kelimelerini cümlelerini tamamlamayın, kendi düzgün söyleyene kadar sabırla bekleyin.
Sizin tutumunuz da çok önemli burada. Asla sözünü kesmeyin, kelimelerini cümlelerini tamamlamayın, kendi düzgün söyleyene kadar sabırla bekleyin.
- 2 Kasım 2021
- 253
- 805
- 53
- 37
Bazı cocuklarda o dönemlerde oluyor kekemelik. Beyin çok hızlı gelişiyor ama dil gelişimi aynı oranda hızlanamıyor ve cocuk düşündüğünü anlatamadığı için bir bocalama oluyor. Benim kızımda da olmuştu hatta çevremdeki bir çok cocuktada denk gelmiştim. Zaten doktora götürmüşsün ve normal demiş. Lütfen panik yapma 2 3 ay sürüyor sonra normale dönüyor. Bir atak gibi düşün. Her çocukta olmaz ama mutlaka bunu yaşayan cocuklarda var
Çok saolun sizde ne kadar sürdüBazı cocuklarda o dönemlerde oluyor kekemelik. Beyin çok hızlı gelişiyor ama dil gelişimi aynı oranda hızlanamıyor ve cocuk düşündüğünü anlatamadığı için bir bocalama oluyor. Benim kızımda da olmuştu hatta çevremdeki bir çok cocuktada denk gelmiştim. Zaten doktora götürmüşsün ve normal demiş. Lütfen panik yapma 2 3 ay sürüyor sonra normale dönüyor. Bir atak gibi düşün. Her çocukta olmaz ama mutlaka bunu yaşayan cocuklarda var
Hayır o yaş grubunda görülen bişey belli etmeyin kendiliğinden geçecektir dedi doktor üstelik bir doktor değil 5 doktora gittimBir travma yaşadı mı? Düşme, korkma, hastalık vs
Tek doktorla kalmadım zaten çoğu bunu dile getiriyor bünyesi grubunda oluyormuşTabi ki normal değil ama erken çocuklukta başlayan kekemelik çoğunlukla okul çağına kadar düzeliyor. Çocuk kendi düzeltebiliyor genelde. Ama düzelmeme ihtimali de var tabi ki. Siz bir doktora daha götürün bence.
- 17 Temmuz 2022
- 3.203
- 2.807
- 63
- 30
Çok yakın arkadaşımın kızında olmuştu aynı yaşlarda. Doktorlar geçici demişti geçti gerçekten de konuşmasını düzeltmeye çalışmayın kelimelerini tamamlamayın kendi haline bırakınca düzeliyor.Kızlar kızım 2.buöuk yaşında birden kekeme oldu psikiyatri normal diyor ama ben bir ayda dört kilo verdim başından geçen varmı lütfen yardım edin
Ne kadar sürmüştü acabaÇok yakın arkadaşımın kızında olmuştu aynı yaşlarda. Doktorlar geçici demişti geçti gerçekten de konuşmasını düzeltmeye çalışmayın kelimelerini tamamlamayın kendi haline bırakınca düzeliyor.
- 17 Temmuz 2022
- 3.203
- 2.807
- 63
- 30
2-3 ay kadar sürmüştü diye hatırlıyorumNe kadar sürmüştü acaba
- 23 Ağustos 2020
- 686
- 1.225
- 63
- 34
Merhaba, çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede düzelir. Benim kızımda 2 yaşına yeni girdi, konuşmaya çok erken başladı herşey güzel gidiyor derken son 1 aydır kekemelediğini fark ettim ve her geçen gün artıyor moralım çok bozuk.Kızlar kızım 2.buöuk yaşında birden kekeme oldu psikiyatri normal diyor ama ben bir ayda dört kilo verdim başından geçen varmı lütfen yardım edin
Düzelme oldu muMerhaba, çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede düzelir. Benim kızımda 2 yaşına yeni girdi, konuşmaya çok erken başladı herşey güzel gidiyor derken son 1 aydır kekemelediğini fark ettim ve her geçen gün artıyor moralım çok bozuk.
- 23 Ağustos 2020
- 686
- 1.225
- 63
- 34
Merhaba benim kızımda düzelme olmadı hala devamDüzelme oldu mu
- 8 Ekim 2024
- 1
- 0
- 1
- 36
Merhaba benim kızımde 2 buçuk yaşında birden başladı bazen şiddetleniyor bazen daha az çok üzgünüm terapiste gittim ama çok etkisi olmadı siz neler yaptınız şuan durumu nedirKızlar kızım 2.buöuk yaşında birden kekeme oldu psikiyatri normal diyor ama ben bir ayda dört kilo verdim başından geçen varmı lütfen yardım edin