- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 73
- 35
- Konu Sahibi wish-hope-love
-
bizde tam karar veremedik ama almila ismini çok istiyor eşim bende ikrayı düşündüm yanına almila ikra kesin değil bakalımkızlarınıza isim bulabildiniz mi bu sene kız senesi malum etrafımda 5 hamile var hepsi de kız bebek bekliyor :) bu senenin popüler ismi ne olacak bakalım karar verenler yazabilir mi lütfen. ben hala karar veremedim babamız ipek istiyor ama yanına bir isim daha düşünüyoruz ona karar veremedik fikirlerinize de açığım :)
buğlem ismini birkaç kişiden daha duydum bu senenin çok koyulan isimlerinden olacak gibi duruyor. ah bu eşler kolay kolay beğenmiyorlar ama alternatif de sunmuyorlar değil miMerhaba benim de kızım olucak ben buğlem istiyorum ancak eşim begenmiyor ve baska isim bulamiyoruz
Canı benimde tam tersi herkes erkek bekliyo bence erkek senesi , öyle ki. Temmuz anneleri topipimizde yüzde 80 erkek desem yeridir çok istiyordum kız anlatamam 22. Haftaya kadarda kız dendi nasıl svnimiştim , ama erkekmiş neyse sağlıkla gelsin beneğimkızlarınıza isim bulabildiniz mi bu sene kız senesi malum etrafımda 5 hamile var hepsi de kız bebek bekliyor :) bu senenin popüler ismi ne olacak bakalım karar verenler yazabilir mi lütfen. ben hala karar veremedim babamız ipek istiyor ama yanına bir isim daha düşünüyoruz ona karar veremedik fikirlerinize de açığım :)
o zaman şöyle bir düzeltme yapalım eylülde doğacaklar kız yani benim denk geldiklerim öyle şu anCanı benimde tam tersi herkes erkek bekliyo bence erkek senesi , öyle ki. Temmuz anneleri topipimizde yüzde 80 erkek desem yeridir çok istiyordum kız anlatamam 22. Haftaya kadarda kız dendi nasıl svnimiştim , ama erkekmiş neyse sağlıkla gelsin beneğim
Masal çok hoşmuşAnnislerr slmm... bende dun bir kizim olacagini ogrendim.. Rabbimin izni ile.. hic kiz hisetmemistim :)
Isim erkek olsa hazirdi 2 bucuk yil raht oldu belirleyeli..
ilk bebegim..suan sadece masal aklimda tabiki arastiricam degisme olasiligi yuksek baklm daha yeni ogrendik
aramıza hoşgeldin canım sen de bir kız annesisin demekAnnislerr slmm... bende dun bir kizim olacagini ogrendim.. Rabbimin izni ile.. hic kiz hisetmemistim :)
Isim erkek olsa hazirdi 2 bucuk yil raht oldu belirleyeli..
ilk bebegim..suan sadece masal aklimda tabiki arastiricam degisme olasiligi yuksek baklm daha yeni ogrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?