• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık kız bebek bekleyen anne adayları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aramıza hoşgeldin canım sen de bir kız annesisin demek :anneadayı: masal çok güzel isim ben de çok beğeniyorum:KK45:
Hosbulduk canim 3bucuk yil bitti evliyim 2 bucuk yil bebis bekledik.. 2 asilsamam tutmadi ( ekim kasim da ) ..
Mayis ayinda tup deneriz artik ist dedik.. 8 martta yaptigim testle mucizemizi ogrendik sukur.. Rabbim tumm isteyen bekleyenlere aratmasin nasip etsin .. isimleri arastircaz baklm masal suan cepte :) ama anlamsiz diolar ablmlar fln isim bu dunyadada ahirtte bile onemliymis baklm

Bence bebeğinin ismine eşin ve sen karar ver siz ne istiyorsanız o olsun başkasını dinleme masal çok güzel bir isim bence
Yani oyle ikimiz karar veririz zatende hani baska isimlerde bakiyorum.. bengi de hosumuza gitti..esim sen 10 tane sec ondan eliyelim dio baklm :)

soyismimiz ece o yüzden eşimde evlenmdn önce hep ecem düşündük uyumlu olsun diye ecem ece :)

ben en çok sare istiyorum bu ara hoşuma giden beren var ve en çok onda takıldım

bu arada cinsiyeti belli değil ama kız istiyorum :)

Kizlar Allah kismet ederse ikinci kiz annesi olacagim insallah...bende ASYA koyacagim ikinci isim koysam mi koymasam mi bilemedim? Ikinci isim ne olabilir sizce

soyismimiz ece o yüzden eşimde evlenmdn önce hep ecem düşündük uyumlu olsun diye ecem ece :)

ben en çok sare istiyorum bu ara hoşuma giden beren var ve en çok onda takıldım

bu arada cinsiyeti belli değil ama kız istiyorum :)

Benim de kizimin ismi Ayse Sare. Cok severek koyduk.. Sare nin anlami da guzel..

Merhaba anneler. Allah hepimize sağlıklı minikler, kolay doğumlar versin.
Cuma günü kızım olacağını öğrendim. :KK73: Eşim de ben de rüyamızda kız olacağını görmüştük. Rüyalara inanmam ama nedense kız olacağına dair güçlü bir his vardı içimde hep. Öyle de oldu.
Hamileliğim ikiz gebelik olarak başladı, sonra birini kaybettim. Zor günler yaşadım ama doktor o ekranda bir o yana bir bu yana dönen, kıpır kıpır parmak kızımı gösterince sanki bütün sıkıntılar uçtu gitti.

Merhaba anneler. Allah hepimize sağlıklı minikler, kolay doğumlar versin.
Cuma günü kızım olacağını öğrendim. :KK73: Eşim de ben de rüyamızda kız olacağını görmüştük. Rüyalara inanmam ama nedense kız olacağına dair güçlü bir his vardı içimde hep. Öyle de oldu.
Hamileliğim ikiz gebelik olarak başladı, sonra birini kaybettim. Zor günler yaşadım ama doktor o ekranda bir o yana bir bu yana dönen, kıpır kıpır parmak kızımı gösterince sanki bütün sıkıntılar uçtu gitti.
allah kucağına da almayı nasip etsin tatlım aramıza hoşgeldin :KK71:

Back
X