• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık kız bebek bekleyen anne adayları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kız bebek annelerine göre kız senesi , erkek bebek annelerine göre erkek senesi canım :KK49: ben genelde kız diye duydugum için kız senesi galiba demiştim ama erkek bebek anneleri kabul etmedi :anneadayı:
Peki anladim demekko karisik herhalde bu sene peki su belirilere gire sence kizmi erkekmi migde bulantisi cok gunde 5 6 defa istifar uyku cok once kasik agrisi sonradan baslayan biraz bel ve sirt agrisi kofte ve etten tiskinme cabuk yorulma bel kalinlasmasi cok tesekkurederim cvp icin

Peki anladim demekko karisik herhalde bu sene peki su belirilere gire sence kizmi erkekmi migde bulantisi cok gunde 5 6 defa istifar uyku cok once kasik agrisi sonradan baslayan biraz bel ve sirt agrisi kofte ve etten tiskinme cabuk yorulma bel kalinlasmasi cok tesekkurederim cvp icin

Canim bende et ve süt yumurta bunlardan aşırı tiksindim hala süt bile içemiyorum inş geçer bi de benim bulantilarim akşam çok yogunlasiyor 16 haftadayim bulantı hala var bebeğim kız senin de gönlüne göre olsun öpüyorum :KK200:

canım belirtilere göre belli olduğunu sanmıyorum ama bende sunlar olmuştu. bulantım 8 ve 14. haftalar arasında oldu çok şiddetli değildi ve allaha şükür hiç kusmadım. asırı koku hassasiyetim oluştu 5. aya kadar deterjan kokusundan bile tiksindim kırmızı et yiyemedim yeni yeni yiyorum, asırı uyku eğilimim olmadı gündüz en fazla 1 saat uyuyorum o da müsait oldukça.

canım belirtilere göre belli olduğunu sanmıyorum ama bende sunlar olmuştu. bulantım 8 ve 14. haftalar arasında oldu çok şiddetli değildi ve allaha şükür hiç kusmadım. asırı koku hassasiyetim oluştu 5. aya kadar deterjan kokusundan bile tiksindim kırmızı et yiyemedim yeni yeni yiyorum, asırı uyku eğilimim olmadı gündüz en fazla 1 saat uyuyorum o da müsait oldukça.

Canim bişey sorucam senin ilk bebeğin mi hareketlerini ne zaman hissetmeye başladın benim göbek çıktı ama hareket yok :110:

benim ilk bebeğim evet canım çok net bir şekilde 20. haftadan sonra hissetmeye başladım tatlım. ondan önce de ufak ufak hissediyordum ama doktor bagırsak hareketidir daha erken dediği için 20. haftayı baz alıyorum :anneadayı:

Merhaba,
Kiz bebek olmasi icin yumurlama gununden kac gun once ve ne zamana kadar birliktelik gerekiyor, baska neler yapilmali? Tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

Back
X