Anne değilim. Ablamın bebeği şu an 2,5 yaşında.
1 yaşındayken kulaklarını deldirdik. Annem bize de aynısını yapmış.tatlicadiarzu
Ancak 1 yaşındayken çevreden biraz haberdar oluyorlar. Mesela biz hiç küpeden bahsetmedik, kulağıyla oynamasın,yara yapmasın diye.CADIARZU
Şimdi ise; sürekli yeni küpeler alıp takıyoruz. Biraz ihmal ettik mi çığlığı basıyor, "neden bana artık yeni küpe alınmıyor" diye. Benim sallantılı küpelerimi istiyor da "büyüyünce senin olacak bunlar" diyorum.:1hug:
Gerçekten çok tatlı ve komik oluyorlar kız çocukları..
benim kkiiz 22aylik valla bende daha yapmadim,doktr 4yasina bekle demisti bana,ama cok arkadasimda yapmisti erkenden hatta komsumuzun kizi 2aylikken yapti,bence sorun olmaz,cok tatli oluyorlar bende yakinda ilk firsatta yapacam,
ben doğmuşum yıkamışlar delmişler benim kullaklarımı hemde bildimiz dikiş iğnesiyle koca karı işi işte benim kızımında delinecek kullakları 3 yaşaında yarın deldirecem
kızım 11 aylık oldu geçenlerde saçlarınıda kestirdim tam bir erkek görünümünde..:roflol:küpe taktırmak istiyorum 1 ay önce gittiğim eczacı ayyy kıyamam ben büyüsün öyle gel dedi.kararsız kaldım fisfisfissizler ne zaman kulaklarını deldirdiniz benimle paylaşırmısınız?a.s.....Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?