- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
Anlamadım eşinin abisinin lokantasında hesap mı ödediniz?
ayy canım trajıkomik derler ya aynı öyle.seninkiler de benimkiyle yarışır hatta sollamaya meyilliler.bir de güzel yemek var deyip ot emeği koymaları pes yani.ya bir de benim ailemde damada,geline çok değer veriliyor.aşırı derecesinde neredeyse 60 yaşında babam gelinine hizmet edip ye kızım ye kızım der.onları da görünce ister istemez beklentim artıyor.
Ne biçim insanlar ya, evine ilk kez biri geliyor müstakbel gelinin böyle mi davranılır. Bu insanlara en iyi ders onlar gibi yapmak bence kötümüyüm kesinlikle
evet canım 3 ortaklar kasada çalışanlar var oda neticede 2 kişi olsak ödetmez ama 13 kişi eşimle gittiğimizde sağ olsun kasaya kendisi öder bize ödetmez
Her yerde densiz insanlar var ama sen esinin annesinin kabahatini esinin gozune sokmamakla en iyisini yapmissin birak esin fark etsin, haa baktin etmiyor hiiic canini sikma neticede kirk yilda bir gidiyorsun her gun ayni evin icinde degilsin her haftasonu gidip evinde is yapmiyorsun... sirtinda buyuk bir kulfet degil yanii bosver uzulmene dusunmene bile degmez.
Bayat caya gelince :)) boyle seylerle karsilasinca gozune fener tutulmus geyik gibi kitlep kalma derim aninda kibarca olayi eline al... o sana sabahtan cay var isitim derse, musade edersen yeni demliyim cayi anne esim taze cay sever der kalkar kendin koyarsin cayini
Insan ne gorduyse ne ogrendiyse onu yapar, o ailesinden oyle gormus oyle yapiyor sen kendi aileni temsil etmeye devam etagzinin tadini luzumsuz seyler icin bozma derim.
Hımm anladım haklı tabi kuyruk olanlar utanmadı mı bu duruma anlamadım, evine gidiyorsun yemek yok, hadi dışarda yiyelim diyorsun onlar da takılıyorlar ve hesabı size ödetiyorlar. Ya aslında orda en doğrusu alman hesabı ödeyip çıkmak, iyilik yaramıyor bunlara. O zaman sizin ne hissettiğinizi anlarlardı. Tabi eşin yapmaz bunu.
sağol dokuzcanlıkedi.tam da dediğin gibi gözüne fener tutulmuş geyiğim ben.çok garipseyince kalıyorum öyle.ya mesela biz 2 saat önceden haber vermişiz bir gözleme çeviremez miydi.şöyle içeri girince buram buram koksaydı anne evine girdiğimiz belli olsaydı.öğrenci evinde bile ben taze çay verirdim misafirlerime.bari oğlunu düşün el kızına mahçup etmeyim de.ay benim oğlum evlenip gelinim ve torunumla gelecek de ben onlara sabahki çayı vereceğim.
kızkar ben şimdiden bitanecik oğluşum a neler yapmaya çalışıyorum bende onlar gibi kaynana olmak istemiyorum bizimkiler de hiç görgü yokmuş çeyizde getirdikleri 10 tane oyalı çember nişanlılığımız boyuncada hiç bi hediyelerini görmedimkendide kız vermiş benden önce gelin almış onlarda dememişler demek ki anne bişeyler yapalım çeyiz de götürelim diye ha yatak yorgan yaptılar bide eşim sana bayram hediyesi bi manto almak istiyorum dedi abisinede çarşıya çıkıca zişten çıkınca demiş çalışıyodum neyse çıktık çarşıdayız ben istemedim alma dedim kaynınm aradı nedese beyinirsiniz şimdi bayram pahalı olur sen alma ben toptancıdan alırım istanbula gidecemya ordan getirirm eşimde kızdı telefonu diyer kulağına aldı sana ne benim nişanlım ben bayramda hediye alıyorum bayramdan sonra ne gerek var dedi hem o beyenecek sana ne oluyo dedi oda yengen ne getirirsek giyi yo sesini çıkarmıyo diyo eşim iyice dellendi o senin karın buda benim sen kendi işine bak dedi ne insan ya sana ne
Gozlemeyi birak 1-2tl lik kekler var taze bir cayin yanina bir dilim kekte koysa olurya.... neyse olmayinca olmuyor iste kimseyi kendinle bir tutmayacaksin guler yuz ve iyi niyet olmayinca bir kapi acildiginda onune ne konsa bos! Sevgisiz bir kadin demek ki seni birak kendi ogluna bile verecek sevgisi ilgisi yok ki sizi yalniz birakip telefonla zaman geciriyor.
Avrupa Yakasi dizisinde Tahsin Bey karakteri hep derdi ki "gorgulu kuslar gordugunu isler, görmedik kuşlar ne görsün ki ne işler?" :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?