k.validem çok güzel ağırlıyor beni sağolsun

Bir arkadaşım var nişanlı anlatıyor özel bir yemek olduğunda kayınpederi arıyormuş gel diye, gidince yemeğin en güzel yerinden onun tabağına koyuyormuş, giderken mantosunu bile tutuyormuş. Kayınvalidesi de çok iyi, arada arar sorar, elini bir işe sürdürmez, tabağını mutfağa götürmesine bile izin vermiyormuş çalışıyorsun yoruluyorsun ben yaparım diyormuş. Bunları duyunca ister istemez üzülüyorum. Arkadaşım için çok mutluyum kesinlikle en iyileri hakediyor ama bana bir kez bile yapılmadı bunlar üzülüyorum.

Ne biçim insanlar ya, evine ilk kez biri geliyor müstakbel gelinin böyle mi davranılır. Bu insanlara en iyi ders onlar gibi yapmak bence kötümüyüm kesinlikle

yok canım sen kötü değilsin doğru söylüyosun bende hiç birini evime sokmuyorum madem öyle işte böyle hesabı of bizimkilerden bi eşim bide lokantası olan kaynım iyi çıkmış bizimki 6 kardeş

evet canım 3 ortaklar kasada çalışanlar var oda neticede 2 kişi olsak ödetmez ama 13 kişi eşimle gittiğimizde sağ olsun kasaya kendisi öder bize ödetmez

Hımm anladım haklı tabi kuyruk olanlar utanmadı mı bu duruma anlamadım, evine gidiyorsun yemek yok, hadi dışarda yiyelim diyorsun onlar da takılıyorlar ve hesabı size ödetiyorlar. Ya aslında orda en doğrusu alman hesabı ödeyip çıkmak, iyilik yaramıyor bunlara. O zaman sizin ne hissettiğinizi anlarlardı. Tabi eşin yapmaz bunu.

burada konu açıyorlar k.validem her akşam yemeğe çağırıyor diye tamam o da kötü ama bizim durumda kötü yani,üstelik bizimkisi incitici.ben eşimin ailesiyle de hoş muhabbet edeyim,torunlarını sevsinler torunları onlardan sevgi alsın istiyorum.ama nerdee.bu arada k.validemle mesafemiz arabayla 10 dakika.çok yakınız ama arayıp da çağırmaz mesela hiç, bana gelince evden çıkarken siz de bana gelin der,gidince de böyle yapar.

Her yerde densiz insanlar var ama sen esinin annesinin kabahatini esinin gozune sokmamakla en iyisini yapmissin birak esin fark etsin, haa baktin etmiyor hiiic canini sikma neticede kirk yilda bir gidiyorsun her gun ayni evin icinde degilsin her haftasonu gidip evinde is yapmiyorsun... sirtinda buyuk bir kulfet degil yanii bosver uzulmene dusunmene bile degmez.

Bayat caya gelince :)) boyle seylerle karsilasinca gozune fener tutulmus geyik gibi kitlep kalma derim aninda kibarca olayi eline al... o sana sabahtan cay var isitim derse, musade edersen yeni demliyim cayi anne esim taze cay sever der kalkar kendin koyarsin cayini

Insan ne gorduyse ne ogrendiyse onu yapar, o ailesinden oyle gormus oyle yapiyor sen kendi aileni temsil etmeye devam et agzinin tadini luzumsuz seyler icin bozma derim.

seni çok iyi anlıyorum benim kayınvalidem daha beter acaba cimri mi yoksa tembel mi anlamadım biz aynı şehirde bile değiliz gidince 2 3gün kalırız ama buna rağmen hiç yemek yemeden geldiğimiz olur ben alıştım artık çantama bişey yapıp koyarım ara araben onu yerim çünkü mutfağa girip bişey alamazsın yada yapamazsın boşveeeer

takıpta kendini üzme eskilerin bazıları tuaf oluyo zaten biz bilmeyiz öyle kalmış çayı ısıtmayı çevremde bir kaç kişide gördüm:44:şimdi kayınvalideniz rahat rahat uyuyordur siz üzüldüğünüzle kalıyorsunuz...

sağol dokuzcanlıkedi.tam da dediğin gibi gözüne fener tutulmuş geyiğim ben.çok garipseyince kalıyorum öyle.ya mesela biz 2 saat önceden haber vermişiz bir gözleme çeviremez miydi.şöyle içeri girince buram buram koksaydı anne evine girdiğimiz belli olsaydı.öğrenci evinde bile ben taze çay verirdim misafirlerime.bari oğlunu düşün el kızına mahçup etmeyim de.ay benim oğlum evlenip gelinim ve torunumla gelecek de ben onlara sabahki çayı vereceğim.

Ayy Bende Gerçek Sandım Başlığı Görünce ..
Dedim ki Kaynanasını Seven Bir Gelin Daha Şaşırdım..

Yaa Ne Olursunuz Kafanıza Takmayın Şu Kayınvalıdeleri Ya...
Başıma Gelmediği İçin mi Bilmiyorum??
Mutlaka Zor Yanları Vardır Tabi Ama Ben Gereksiz Görüyorum ''Kötü Kaynanaları''
Konusunu Bile Etmeyin Bunların..
Valla Değmez..
Boşuna Günaha Giriyorsunuz..

kızkar ben şimdiden bitanecik oğluşum a neler yapmaya çalışıyorum bende onlar gibi kaynana olmak istemiyorum bizimkiler de hiç görgü yokmuş çeyizde getirdikleri 10 tane oyalı çember nişanlılığımız boyuncada hiç bi hediyelerini görmedimkendide kız vermiş benden önce gelin almış onlarda dememişler demek ki anne bişeyler yapalım çeyiz de götürelim diye ha yatak yorgan yaptılar bide eşim sana bayram hediyesi bi manto almak istiyorum dedi abisinede çarşıya çıkıca zişten çıkınca demiş çalışıyodum neyse çıktık çarşıdayız ben istemedim alma dedim kaynınm aradı nedese beyinirsiniz şimdi bayram pahalı olur sen alma ben toptancıdan alırım istanbula gidecemya ordan getirirm eşimde kızdı telefonu diyer kulağına aldı sana ne benim nişanlım ben bayramda hediye alıyorum bayramdan sonra ne gerek var dedi hem o beyenecek sana ne oluyo dedi oda yengen ne getirirsek giyi yo sesini çıkarmıyo diyo eşim iyice dellendi o senin karın buda benim sen kendi işine bak dedi ne insan ya sana ne

evet dediğini yapmak lazım ama yeni nişanlısın oda çekindi tabi birsürü kuyruk peşinde bide orda tatsızlık çıksa herkese rezil olacak en iyisi öde çık

Gozlemeyi birak 1-2tl lik kekler var taze bir cayin yanina bir dilim kekte koysa olurya.... neyse olmayinca olmuyor iste kimseyi kendinle bir tutmayacaksin guler yuz ve iyi niyet olmayinca bir kapi acildiginda onune ne konsa bos! Sevgisiz bir kadin demek ki seni birak kendi ogluna bile verecek sevgisi ilgisi yok ki sizi yalniz birakip telefonla zaman geciriyor.

Avrupa Yakasi dizisinde Tahsin Bey karakteri hep derdi ki "gorgulu kuslar gordugunu isler, görmedik kuşlar ne görsün ki ne işler?" :))

bana nasıl davranılıyosa ben öyle davranırım arkadaşlar....

ha bu arada söylemeyi unuttum benim eşim geç uyanır.ben k.valime gitmeden kendim yemeğimi yedim ,oğlanı da doyurdum eşimi uyandırdım dedim ki "sen yeme çok geç kalırız" (akşamı nöbete gidecek çünkü) annene gitmeden bir döner falan yersin dedim.neyse çıktık.o arada eşim unuttu annesinin evine kadar gittik.yağmur da atıştıryor bir lokantaya gidemedik.eşimi bi telaş aldı "ben ne yiyeceğim açım"diye düşünün 2 dakika sonra annesindeyiz adam aç kalacağım endişesi taşıyor bana belli etmemeye çalışsa da."ya annene gidiyoruz bir şey koyar önüne herhalde"dedim.birşey diyemedi çıktık.

sonra eşim yüzsüz Allahtan anne ben açım dedi.bu kal gelmiş gibi baktı suratımıza.ben hemen atıldım daha fazla korkmasın diye "ben aç değilim,o aç"diyebildim.neyse gitti yağda yumurta yaptı.ben tokum deyince eşim de espri yaptı "anne zaten çok yiyor yemesin artık"dedi.o da diyor ki "süt veriyor oğlum yiyecek tabi."lutfediyor yani.

bir de birşeyi ister misin derken öyle gıcık sorar ki isterim diyemezsin.mesela dialog şu

k.valide-meyve getireyim mi
ben-e olabilir
kv-ha ister misin getireyim mi
ben-olur anne
k.v-iyi iyi getireyim o zaman
ben -hafif bir tebessüm
kv-getiriyim de ye

getireceği bir elma bir portakal sanki dünyayı bağışlıyor bana.kırk saat sorgu.

ay bayılazaaam artıık

aslında yemek yemek değil kimsenin maksadı ben onlarda yesem yesem ne 1 tabak yemek onlar bende yese bir tabak yemek kimse orda yediğiyle içtiğiyle senelercekarnı tok durmuyacak ama gönlü tok duracak bi şey olduğunda övgüyle bana da kayınvaldem şunu yaptı gelinim şunu yaptı demek ne güzel olur

k.valide-meyve getireyim mi
ben-e olabilir
kv-ha ister misin getireyim mi
ben-olur anne
k.v-iyi iyi getireyim o zaman
ben -hafif bir tebessüm
kv-getiriyim de ye

getireceği bir elma bir portakal sanki dünyayı bağışlıyor bana.kırk saat sorgu.
yani getirdiğini al kafasına çak sanki benim evimde yokta sana yemeye geldim ay bune ya

elektraya
kız bütün kaynaları toplayıp bi kazana atsan kazanda ateşte kaçar bunlar bizi yakar diye

akşam akşam bütün günah larını aldık nuru pak oldular canlarım kaynalalar iyiki varsınız iyiki doğurmuşsunuz oğulcuklarınızı da bizide sizin gibi bi ana doğurdu bizimde kalbimiz var gururumuz var sizin kızlarınıza yapılsa aynı hareket dişlerinizi çıkarır saldırışa geçersiniz benim kızım bunları haketcek bişey yapmadı diye e biz neyaptıktık sizin gül cemalinizden bunları hakkettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…