- 30 Haziran 2012
- 806
- 842
- 133
- Konu Sahibi Dilara55333
-
3 gün müOda biseymi. Biz uc gunluk evliydik evet 3 gun! Esimin yengesi aradi bebek yokmu diye gulermisn aglarmisin?
Esiniz herseyi biliyorsa hic kayinvalidenizle aranizi bozma. Sen kisiligini bozma sakin.
Ve ayrica bunu kim gelip size soylemisse sizin iyiliginizu pek istemeyen biri belliki. Hic umursamayin bile.
masallah diyin lutfenBöyle bir kocam olsaydıda, kv istediğini deseydi.
haha..bebek var yengesi. Bu soruyu soracağını bildiğimiz için iki ay önceden yaptık o işi.Oda biseymi. Biz uc gunluk evliydik evet 3 gun! Esimin yengesi aradi bebek yokmu diye gulermisn aglarmisin?
Esiniz herseyi biliyorsa hic kayinvalidenizle aranizi bozma. Sen kisiligini bozma sakin.
Ve ayrica bunu kim gelip size soylemisse sizin iyiliginizu pek istemeyen biri belliki. Hic umursamayin bile.
masallah diyin lutfen
Hiç muhattap alma bence yazın da kısa süre kal çık gel ..Kızlar kaynanam arkamdan 'Kilo aldi iyice daha cocugu olmaz kisir' demis..
ne ayip birsey ne kadar utanmazliktir bu..
ustelik ben bebek dsunmuyorumki korunuyorum..
Soyledigine eminim cnku cok emin oldugum kaynaklardan ogrendim.
Ve zaten esime her konusmada soruyor bebek varmi sizinle evlenen cocugu oldu diye..
cocugu sevecek bababanne olacak diye istemez cnku zaten 15 tane toruni var ve bize sehir olarak cok uzakta 2 gundur kalbim kirildi..Bu arada dha 1,5 yillik evliyim.. yazin yanina gittigmde agzninin payini vermek istiyorum ne demeliyim ne yapmaliym .
esimde 'oglun kisir ben degil' de dio :) gulermisn aglarmsn..
Şu kaynanaların çenesi... Dışarıdan baksan benimkine de herkes çok iyi çok iyi der. Daha evleneli 1 ay olmamış, çocuk da çocuk. Ben senin yaşındayken 3. kez doğum yapmıştım, hadi çalışsan neyseler falan filan. En iyisi bile yapıyor bunu. Sanki kendileri doğuruyorlar. Hayır bir de ben istemiyormuşum gibi, eşim çocuk istemiyordu daha yeni evliyiz diye.Oğlun istemiyor diyorum yine anlamıyor. 2. ayın sonunda ne olacaksa olsun dedim ama onların burnundan da getirdim. İstemiyorsan yapma sakın. Oğlun istemiyor de... Aldırış etme...Kızlar kaynanam arkamdan 'Kilo aldi iyice daha cocugu olmaz kisir' demis..
ne ayip birsey ne kadar utanmazliktir bu..
ustelik ben bebek dsunmuyorumki korunuyorum..
Soyledigine eminim cnku cok emin oldugum kaynaklardan ogrendim.
Ve zaten esime her konusmada soruyor bebek varmi sizinle evlenen cocugu oldu diye..
cocugu sevecek bababanne olacak diye istemez cnku zaten 15 tane toruni var ve bize sehir olarak cok uzakta 2 gundur kalbim kirildi..Bu arada dha 1,5 yillik evliyim.. yazin yanina gittigmde agzninin payini vermek istiyorum ne demeliyim ne yapmaliym .
esimde 'oglun kisir ben degil' de dio :) gulermisn aglarmsn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?