- Konu Sahibi Dilara55333
-
Kızlar kaynanam arkamdan 'Kilo aldi iyice daha cocugu olmaz kisir' demis..
ne ayip birsey ne kadar utanmazliktir bu..
ustelik ben bebek dsunmuyorumki korunuyorum..
Soyledigine eminim cnku cok emin oldugum kaynaklardan ogrendim.
Ve zaten esime her konusmada soruyor bebek varmi sizinle evlenen cocugu oldu diye..
cocugu sevecek bababanne olacak diye istemez cnku zaten 15 tane toruni var ve bize sehir olarak cok uzakta 2 gundur kalbim kirildi..Bu arada dha 1,5 yillik evliyim.. yazin yanina gittigmde agzninin payini vermek istiyorum ne demeliyim ne yapmaliym .
esimde 'oglun kisir ben degil' de dio :) gulermisn aglarmsn..
eşinin dediğini de, ağzının payını alır susar
bende evlendikten sonra çok kilo aldım, kesin banada böyle diyolardır zaten olmuyoda
2.5 yılolir insallah kardesim ne kadrlik ewlisin
cahil oldugi boyle konusuyor kendisinin cunku 11 cocugi war
Ay ben esinizin dedigine guldum vallaKızlar kaynanam arkamdan 'Kilo aldi iyice daha cocugu olmaz kisir' demis..
ne ayip birsey ne kadar utanmazliktir bu..
ustelik ben bebek dsunmuyorumki korunuyorum..
Soyledigine eminim cnku cok emin oldugum kaynaklardan ogrendim.
Ve zaten esime her konusmada soruyor bebek varmi sizinle evlenen cocugu oldu diye..
cocugu sevecek bababanne olacak diye istemez cnku zaten 15 tane toruni var ve bize sehir olarak cok uzakta 2 gundur kalbim kirildi..Bu arada dha 1,5 yillik evliyim.. yazin yanina gittigmde agzninin payini vermek istiyorum ne demeliyim ne yapmaliym .
esimde 'oglun kisir ben degil' de dio :) gulermisn aglarmsn..
Ben 7 sene sonra çocuk istedim ve Allah nasip etti şükür çünkü öğrenciydim evlendiğimde ünide, ama kayınvalidem bu 7 sene boyunca şunun çocuğu bunun çocuğu inş seninde olur ben bakarım diyerek canımı sıktı ben de anne Allah bilir kimin ne olacağını doğuracak ve bakacak olan benim annesi olarak dedim eşim de bana bıraktı bu konuyu çünkü öğrenciydim, sonuçta şuan 7 ayı dolacak bi oğlum var şükürler olsun ve kv ameliyat oldu bu süreçte ben baktım hamileyken yani büyük konuşmasın kimsenin ne olacağı belli değil belki benimde arkamdan konuştu yüzüme dedikleri bile bıktırdı ki konumdada var artık araya mesafe koydum yoruldum çnk siz de mesafe koyun akraba diye diye kendimizi mahvediyoruz iyi insan olamadıktan sonra büyükmüş akrabaymış boş diyorum artık, dediklerini umursamamak en iyisi kavga etsek de o insanın doğrularını değiştiremicez bırakın konuşsun eşiniz çok haklı benim eşimde destek oldu Allah razı olsun.Uzerimde psikolojik baski olustu..Ustelik annelige hazir olmama-ma ragmen
Ne kadar suursuz ne kadar cahil olmak lazim ki,1.5 yillik geline o lafi kullanasin yaziklar olsun kayinvalideniz cok buyuk ayip etmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?