• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kısır gelin

Bu insanda bir kadın ve söylediği şeye bak. Yazık, gerçekten çok yazık. :KK43:

Bence hiç onun seviyesine inmeyin. Eğer böyle bir şeyi sizin yanınızda da tekrarlarsa siz değil eşiniz sorun bende desin bakalım o zaman ne yapacak. :KK11:

Kızlar kaynanam arkamdan 'Kilo aldi iyice daha cocugu olmaz kisir' demis..
ne ayip birsey ne kadar utanmazliktir bu..
ustelik ben bebek dsunmuyorumki korunuyorum..
Soyledigine eminim cnku cok emin oldugum kaynaklardan ogrendim.
Ve zaten esime her konusmada soruyor bebek varmi sizinle evlenen cocugu oldu diye..
cocugu sevecek bababanne olacak diye istemez cnku zaten 15 tane toruni var ve bize sehir olarak cok uzakta 2 gundur kalbim kirildi..Bu arada dha 1,5 yillik evliyim.. yazin yanina gittigmde agzninin payini vermek istiyorum ne demeliyim ne yapmaliym .
esimde 'oglun kisir ben degil' de dio :) gulermisn aglarmsn..

canım sen değil eşin versin ağzının payını bence. sen seviyeni ve saygını koru. sonra yine gelin kötü olur ya hani hep :KK43:
bende 17 aylık evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz eşimle. kg da aldım. bana da herkes çocuk yap neden yapmıyorsun hatta önce zayıfla sonra hemen yap ama acele et diyorlar. sigara içiyorum sigaradan çocuğum olmadığını düşünüyorlar sanki imalarda bulundukları için böyle düşünüyorum.
bizi niye bu kadar üzüyorlar ki o_Oo_O

Böyle analar her yerde ben anlamıyorum ya torunada doymuş hala daha neyin hevesiyse. Heralde " benim oğlumda şey yapıyo ehe ehe bak gördün mü" için. Başka bi açıklama getiremiyorum çünkü.

Bem boyle konusmalarin aktarilmasindan da hic haz etmiyorum.
Ne amacla aktariliyor ki size?
Bu sekilde konusulmasida, aktarilmasida hic hos degil.Size soyleyene kadar keske k.validenize lafini verselerdi

Bence o lafı gelip de size söyleyen kişi de hiç iyi niyetli değil. Söyleyen değil, gelip bana deyiveren düşmanım, derler bizim burada. Bence kayınvalideni görünce, anneciğim, benden böyle bahsetmişsin, filanca dedi, çok üzüldüm, de. Hem kayınvaliden söylediğine utanıp pişman olur hem de koğucu bir daha laf getirip götürmez.

Valla kaynana deli meli ama, oğlu eş gibi eş'mis maşallah çok güldüm Allah agzinizin tadını bozmasin :)

Kızlar kaynanam arkamdan 'Kilo aldi iyice daha cocugu olmaz kisir' demis..
ne ayip birsey ne kadar utanmazliktir bu..
ustelik ben bebek dsunmuyorumki korunuyorum..
Soyledigine eminim cnku cok emin oldugum kaynaklardan ogrendim.
Ve zaten esime her konusmada soruyor bebek varmi sizinle evlenen cocugu oldu diye..
cocugu sevecek bababanne olacak diye istemez cnku zaten 15 tane toruni var ve bize sehir olarak cok uzakta 2 gundur kalbim kirildi..Bu arada dha 1,5 yillik evliyim.. yazin yanina gittigmde agzninin payini vermek istiyorum ne demeliyim ne yapmaliym .
esimde 'oglun kisir ben degil' de dio :) gulermisn aglarmsn..
Ay ben esinizin dedigine guldum valla ;)) bencede oyle soyleyin sonra aciklmada yapmayin kendi kendine dusunsun gorsun . Cok istiyosa esinize sorar

Uzerimde psikolojik baski olustu..Ustelik annelige hazir olmama-ma ragmen
Ben 7 sene sonra çocuk istedim ve Allah nasip etti şükür çünkü öğrenciydim evlendiğimde ünide, ama kayınvalidem bu 7 sene boyunca şunun çocuğu bunun çocuğu inş seninde olur ben bakarım diyerek canımı sıktı ben de anne Allah bilir kimin ne olacağını doğuracak ve bakacak olan benim annesi olarak dedim eşim de bana bıraktı bu konuyu çünkü öğrenciydim, sonuçta şuan 7 ayı dolacak bi oğlum var şükürler olsun ve kv ameliyat oldu bu süreçte ben baktım hamileyken yani büyük konuşmasın kimsenin ne olacağı belli değil belki benimde arkamdan konuştu yüzüme dedikleri bile bıktırdı ki konumdada var artık araya mesafe koydum yoruldum çnk siz de mesafe koyun akraba diye diye kendimizi mahvediyoruz iyi insan olamadıktan sonra büyükmüş akrabaymış boş diyorum artık, dediklerini umursamamak en iyisi kavga etsek de o insanın doğrularını değiştiremicez bırakın konuşsun eşiniz çok haklı benim eşimde destek oldu Allah razı olsun.

LAF YARIŞINA GİRME CANIM :) SONUÇTA YUZ YUZE BAKIYORSUNUZ VE ANNE SONUÇTA SAYGISIZLIK YAPMAK YAKIŞMAZ NE OLURSA OLSUN. NASIL OLSA SORARLAR BEBEK VAR MI DIYE ? DÜŞÜNMÜYORUZ DAHA ZAMANI VAR HAYATIMIZI YAŞIYORUZ OHH BÖYLEE DERSİNN İÇTEN İÇE KUDURUR...

Back
X