Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişanlım cimri
- Konu Sahibi umutkubra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 40
Herkesin vurguladığı gibi TÜRKÇE yazman konusunu vurgulamak istiyorum. Yazdıklarının çoğu anlaşılmıyor bile
Henüz 21 yaşındasın evlilik için çocuk denilecek bir yaş bence 3.5 yıldır berabersiniz yani 17-18li yaşlarda beraber olmaya başladığın nitekim çocukluk aşkın. Anlattıklarından anladığım kadarıyla sen nişanlını da ailesini de sevmiyorsun. Kendi ailenle konuş nişanı attığını söyle ve nişanlının ailesiyle konuşup ortak yol bulmalarını engelle. Kestirip at direk nişandan dönmezsen evlilikte kahrolursun ki nişanlının çocuğunu istemiyorsun bile bence kaç kurtul.
Henüz 21 yaşındasın evlilik için çocuk denilecek bir yaş bence 3.5 yıldır berabersiniz yani 17-18li yaşlarda beraber olmaya başladığın nitekim çocukluk aşkın. Anlattıklarından anladığım kadarıyla sen nişanlını da ailesini de sevmiyorsun. Kendi ailenle konuş nişanı attığını söyle ve nişanlının ailesiyle konuşup ortak yol bulmalarını engelle. Kestirip at direk nişandan dönmezsen evlilikte kahrolursun ki nişanlının çocuğunu istemiyorsun bile bence kaç kurtul.
konun facebookta kadınlar kulübü sayfasında günün konusu seçilmiş facebook ana sayfamda çıktı da bir bakayım dedim :)
nişanlının gerçekten çok itici huyları var cimriliği, sonra televizyondaki kadına kullandığı o kelime. ben olsam anında soğurdum çok iğrenç
bir ömrü bu şekilde geçirebileceğine inanıyormusun .
nişanlının gerçekten çok itici huyları var cimriliği, sonra televizyondaki kadına kullandığı o kelime. ben olsam anında soğurdum çok iğrenç
bir ömrü bu şekilde geçirebileceğine inanıyormusun .
bak canım ben esımle 2 sene sevgılılık 2 sene nısanlılık donemı gecırdım benımkıde aynı senın kı gıbıydı o donemlerde gozum ondan baska kımseyı gormedıgı ıcın sevıyorum dıe katlandım sımdı 1.5 yıllık evlıyız ve hayat hıc cekılıcek gıbı ılerlemıyo o hatayı yapma ve o parmaktan o yuzugu cıkar. nışanı atmak cok kolaydır ama boşanmak cok zordur canım kendını buyuk bı kötuluge surukleme boyle ınsanlarla yaşamak cok zor gerçekten. 1.5 yıllık evlıyız ne balayı gördum ne tatıl nede gezmek dolasmak. hıcbırını yasayamadım ve sımdı ona govenemedıgım ıcın cocuk sahıbı olmaya korkuyorum.başlkta belirttgm gbi nşnlm cmri .. kız isteme çikoltasnı alırken doktora alıyrz demişler :S ya aileside aynı bnun gbi.. bi tane oglun var bi kere kz isticeksin gururla sylicegi yere byle dmşler.. hiç arkadaşm olmadgı için içimi buraya dökmeye karar verdm sagolsn nişanlm cvremde hiç arkadaş bırakmadı ..hepsine bi kulp taktı artık asosyal topluma grmyi unutan bi salaga dönüştüm.. hangi derdimden başlıyım bilmiyorum nişanlım aynı zamnda çok muhalefet her istdgme ilk önce hayr der snra bn binbir yalvarmayla aldırtırım tabi heves uçup gider... evmn her bir esyasını aglayarak aldırdım hep muhaleft oldu beyaz olmck dedi renkli koltukta oturmam dedi dha bir sürü sey.. nişnmda zatn olaylar başladı yani anlıcagnz başı zaten aglayark başladı .. nşnm bitti odadaydık knuşuydk kvga cktı yuzume para fırlattı snra cekip gtti ve misafrleri ben tek ugurladım.. ve hala bu olay açılınca suclu oldgnu kbl etmez.. ayrıca nşnlm terbiyeden yoksun .. ogun onn ailesi bnm ailm tv izliyrz şişman bi kız dans ediodu kıza"fil götü" gbi dedi :S ya öle sguk bi hava estiki.. bi insn kynbabasınn kynanasınn yannda bnu diyebilir mi? artk bnde patladm gecen pzar aradm annesni anlatm herseyı ccgunuz terbyeden yoksun ddm hcbsy diemedi.. o gunden snrada aramıolar .. nşnlm düzelcegne söz verdi ama artık onlrla yaptıgm her işte rezil olcam gbi gelio .. nişanda öle rezil olduk dha bnun kınası var dgnu var.. aileside hiç kınaya dgne gtmemiş insanlr adetimiz yok deyip çıktılr bz adete karşıyz diolr .. of ailem artık mutlu olmcgmdan emin.. nşnlmla 3 buck sene cktık snra nşnlndk ve bu temmz dgunum var .. ama aklmda ck sru işareti var .. dha anlatamdgm bir sru olay var .. annemn artık yuzu gulmuo bile bile atese atyrum seni dio :'( sırf sen istdgn için dvm ediyo bu ilşki dyo.. gercektnde öle .. evlennce bebek yapma fkri çıldırtıo bni cnkü nşnlmdn cck istemyrm bide ccgun odasının esyalarını alırkn kvga etmek istemyrm ismi için o muhalefet ailesyle tartşmk istemyrm buyutme knsnda tartşmk istemyrm .. of:'( nşnı atmaya kalktgmda ailesyle gelip knusylr snra yine aynılr cldırcm ya .. kzlar k.bakmayın brz dagnk anlattım alma ne gldyse yazdm .. ltfn bnm için dua edin fkrlerni syleyin.. bu insanla hayat gecer mi? dyrm nye bu kdr cmrisin dyrm suan herseyi babam aldı o kdr borcun altndayz dio.. evmze gecelm ne istrse alıcam o zmn kndi paramzla alıcaz dio ama smdi babamdn istiyemyrm dyo.. kndi maaşınıda drek gtruo babasına verio.. o yzden ne dşrı ckıyrz ne sinemaya gdyrz .. 40 yıllı evli gbyz .. halbuki dha nşnlıyz cvıl cıvıl olmamz lazm ama bn cktan o cvıllıgmı yitrdm kndmi kçk kadın gbi hissedyrm.. halbuki 21 yaşndaym .. herseyden gnlü geçmiş sguk hevessiz yaşamk istemyrm :'(
Kazen'in tercumesini okudum sadece cunku digerini okumaya calisirken yemin ediyorum gozlerim agridi.
Soyleyecegim tek sey var.
Ayril. Ne bu adamdan sana koca, ne de ailesinde aile olur. Yasin daha 21. Bu yasta ustelik boyle bir adamla evlenmeye nasil cesaret ediyorsun pes dogrusu.
Soyleyecegim tek sey var.
Ayril. Ne bu adamdan sana koca, ne de ailesinde aile olur. Yasin daha 21. Bu yasta ustelik boyle bir adamla evlenmeye nasil cesaret ediyorsun pes dogrusu.
Son düzenleyen: Moderatör:
- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
evlennce bebek yapma fkri çıldırtıo bni cnkü nşnlmdn cock istemyrmdemişsiniz bence siz nişanlınızdan çoktan soğumuşsunuz bu ilişkiden birşey olmayacağını anlamışsınız böyle insanlarla uğraşmak çok zor,herşeyi babam karsılıyor demiş ama bütün parasını babasına veriyormuş bu durumda nasıl herşeyi babası karşılamış oluyor anlamadım yarın öbürgün eğer evlenirseniz bu durum çok başınızı ağrıtır herşeyinizi biz yaptık diye sürekli laf ederler.kimse vazgeçilmez değildir ve hiç kimsede sizden daha önemli olamaz,umarım hakkınızda hayırlısı olur...
Valla editör arkadaş, haline acıdım cidden
Ben kırmızı ile işaretlediğim yeri anlayamadım. Ayrıca biraz tek taraflı gibi anlatıyorsun.
Ne oldu da bu kadar çıldırdı nişanlın para fırlatıcak kadar ? Madem agresif, rahatsız neden başka bir şey fırlatmadı, kırmadı da, neden para attı yüzüne ? Para mevzusu mu yapıldı ?
Biraz açar mısın ?
başlkta belirttgm gbi nşnlm cmri .. kız isteme çikoltasnı alırken doktora alıyrz demişler :S ya aileside aynı bnun gbi.. bi tane oglun var bi kere kz isticeksin gururla sylicegi yere byle dmşler.. hiç arkadaşm olmadgı için içimi buraya dökmeye karar verdm sagolsn nişanlm cvremde hiç arkadaş bırakmadı ..hepsine bi kulp taktı artık asosyal topluma grmyi unutan bi salaga dönüştüm.. hangi derdimden başlıyım bilmiyorum nişanlım aynı zamnda çok muhalefet her istdgme ilk önce hayr der snra bn binbir yalvarmayla aldırtırım tabi heves uçup gider... evmn her bir esyasını aglayarak aldırdım hep muhaleft oldu beyaz olmck dedi renkli koltukta oturmam dedi dha bir sürü sey.. nişnmda zatn olaylar başladı yani anlıcagnz başı zaten aglayark başladı .. nşnm bitti odadaydık knuşuydk kvga cktı yuzume para fırlattı snra cekip gtti ve misafrleri ben tek ugurladım.. ve hala bu olay açılınca suclu oldgnu kbl etmez.. ayrıca nşnlm terbiyeden yoksun .. ogun onn ailesi bnm ailm tv izliyrz şişman bi kız dans ediodu kıza"fil götü" gbi dedi :S ya öle sguk bi hava estiki.. bi insn kynbabasınn kynanasınn yannda bnu diyebilir mi? artk bnde patladm gecen pzar aradm annesni anlatm herseyı ccgunuz terbyeden yoksun ddm hcbsy diemedi.. o gunden snrada aramıolar .. nşnlm düzelcegne söz verdi ama artık onlrla yaptıgm her işte rezil olcam gbi gelio .. nişanda öle rezil olduk dha bnun kınası var dgnu var.. aileside hiç kınaya dgne gtmemiş insanlr adetimiz yok deyip çıktılr bz adete karşıyz diolr .. of ailem artık mutlu olmcgmdan emin.. nşnlmla 3 buck sene cktık snra nşnlndk ve bu temmz dgunum var .. ama aklmda ck sru işareti var .. dha anlatamdgm bir sru olay var .. annemn artık yuzu gulmuo bile bile atese atyrum seni dio :'( sırf sen istdgn için dvm ediyo bu ilşki dyo.. gercektnde öle .. evlennce bebek yapma fkri çıldırtıo bni cnkü nşnlmdn cck istemyrm bide ccgun odasının esyalarını alırkn kvga etmek istemyrm ismi için o muhalefet ailesyle tartşmk istemyrm buyutme knsnda tartşmk istemyrm .. of:'( nşnı atmaya kalktgmda ailesyle gelip knusylr snra yine aynılr cldırcm ya .. kzlar k.bakmayın brz dagnk anlattım alma ne gldyse yazdm .. ltfn bnm için dua edin fkrlerni syleyin.. bu insanla hayat gecer mi? dyrm nye bu kdr cmrisin dyrm suan herseyi babam aldı o kdr borcun altndayz dio.. evmze gecelm ne istrse alıcam o zmn kndi paramzla alıcaz dio ama smdi babamdn istiyemyrm dyo.. kndi maaşınıda drek gtruo babasına verio.. o yzden ne dşrı ckıyrz ne sinemaya gdyrz .. 40 yıllı evli gbyz .. halbuki dha nşnlıyz cvıl cıvıl olmamz lazm ama bn cktan o cvıllıgmı yitrdm kndmi kçk kadın gbi hissedyrm.. halbuki 21 yaşndaym .. herseyden gnlü geçmiş sguk hevessiz yaşamk istemyrm :'(
Ben kırmızı ile işaretlediğim yeri anlayamadım. Ayrıca biraz tek taraflı gibi anlatıyorsun.
Ne oldu da bu kadar çıldırdı nişanlın para fırlatıcak kadar ? Madem agresif, rahatsız neden başka bir şey fırlatmadı, kırmadı da, neden para attı yüzüne ? Para mevzusu mu yapıldı ?
Biraz açar mısın ?
Son düzenleme:
Henüz 21 yaşındasın hayatı öğrenmenin başları.
Seni asosyal yapan bir adamla beraber bir hayata adım attırmak istiyorsun ..Oda yetmiyor ailenide üzüyorsun. Para harcamaması vs şusu busu onları geçtim ..Beni sinirlendiren nişanınızdaki suratına para fırlatması seni orda tek bırakması ya siz beraber bir hayata adım atmak için bir araya gelmişsiniz adam günün sonunda senin suratına para fırlatıyor.Bu nasıl kabul edilebilir ki..
Çok küçüksün ve seni şimdiden mutsuz eden bir insanla mutlu olabileceğine inanıyorsan buyur devam et :) ... Şimdi hoşuna gider özürler vs ama hiç bir şey şu kalbinin acı çekmesinden daha kötü değildir...
Seni asosyal yapan bir adamla beraber bir hayata adım attırmak istiyorsun ..Oda yetmiyor ailenide üzüyorsun. Para harcamaması vs şusu busu onları geçtim ..Beni sinirlendiren nişanınızdaki suratına para fırlatması seni orda tek bırakması ya siz beraber bir hayata adım atmak için bir araya gelmişsiniz adam günün sonunda senin suratına para fırlatıyor.Bu nasıl kabul edilebilir ki..
Çok küçüksün ve seni şimdiden mutsuz eden bir insanla mutlu olabileceğine inanıyorsan buyur devam et :) ... Şimdi hoşuna gider özürler vs ama hiç bir şey şu kalbinin acı çekmesinden daha kötü değildir...
bence yol yakınken bitir cnm yada çok seviyosan ayrılamam diosan ki yazından anladığım kadaryla öyle bi durum yok varsada nişanlılık süresini uzat ama evlilik yapma... bu çocuk oyuncağı değil daha 21 yasındayım diyosun evlenirsen allah korusun bu yaşta dulda kalabilirsn nişan atmak çok önemli değil ama evlendiğin zaman hersey bu kadar kolay olmaz .... daha yaşın küçük bu bir tecrübe oldu geçti gitti dersin..hayatına daha dzgün bi yol çizersin ama evlenme derim ben....
- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.203
- 398
ayrıca nankör.. 15 ay askerlgni bekledm hiç isyan etmeden .. teşkkr edip alnmdan öpmesni bekledm baya bekledm en snnda ddm tesekkr etmeni ck istrdm dye sdce guldu dalga gcti .. beklemek zrndaydn o snn grvndi dedi.. ailesinde de ondnda alayclk çktr kibir çktur herkesi kçk grrler herkesle dalga gcerler .. ogun kurk gbi ylklr vrya nrmlde öle seylri gyemm ceslaret ettm aldm gydm onlra gdrkn.. kynbbm tarkn ylgi gbi ddi gldülr bi gzl.. hp byleler bi adet sylerm gülerler ne gerek var derler .. işte muhaleftle gecicek ömrüm ya .. dgne 3bçk ay kdr vr atsammı nşnı
bu kadar soruna rağmen nışanlı kalmaya devam ediyosan
asker gitmemiş nişanlını beklamak bencede görevin
çocuk gibi her yaptığın iyi şeye ödül beklersen
evlenince işin zor
bu kadar sorun yaşadığınız insanın evlenince değişeceğini beklemek hayalden başka bir şey olmaz sizin için.aynı eve girince değişmez tam tersine yaptıkları daha çok gözünüze batar. iyice düşünün ailenizle de konuşun. şu an ki yaşadıklarınızı hep yaşamayı göze alıyorsanız evlilik kararını verin,yoksa yol yakınken vazgeçin...
bence kendini yakmaya değmez belki senin için kolay diyekceksin ama böle öküzle hayat geçmez kendine yazık edersin bu dünya ya bi daha gelmiceksin neden bu dünya da kendine cehennem azabı çektiresinkibaşlkta belirttgm gbi nşnlm cmri .. kız isteme çikoltasnı alırken doktora alıyrz demişler :S ya aileside aynı bnun gbi.. bi tane oglun var bi kere kz isticeksin gururla sylicegi yere byle dmşler.. hiç arkadaşm olmadgı için içimi buraya dökmeye karar verdm sagolsn nişanlm cvremde hiç arkadaş bırakmadı ..hepsine bi kulp taktı artık asosyal topluma grmyi unutan bi salaga dönüştüm.. hangi derdimden başlıyım bilmiyorum nişanlım aynı zamnda çok muhalefet her istdgme ilk önce hayr der snra bn binbir yalvarmayla aldırtırım tabi heves uçup gider... evmn her bir esyasını aglayarak aldırdım hep muhaleft oldu beyaz olmck dedi renkli koltukta oturmam dedi dha bir sürü sey.. nişnmda zatn olaylar başladı yani anlıcagnz başı zaten aglayark başladı .. nşnm bitti odadaydık knuşuydk kvga cktı yuzume para fırlattı snra cekip gtti ve misafrleri ben tek ugurladım.. ve hala bu olay açılınca suclu oldgnu kbl etmez.. ayrıca nşnlm terbiyeden yoksun .. ogun onn ailesi bnm ailm tv izliyrz şişman bi kız dans ediodu kıza"fil götü" gbi dedi :S ya öle sguk bi hava estiki.. bi insn kynbabasınn kynanasınn yannda bnu diyebilir mi? artk bnde patladm gecen pzar aradm annesni anlatm herseyı ccgunuz terbyeden yoksun ddm hcbsy diemedi.. o gunden snrada aramıolar .. nşnlm düzelcegne söz verdi ama artık onlrla yaptıgm her işte rezil olcam gbi gelio .. nişanda öle rezil olduk dha bnun kınası var dgnu var.. aileside hiç kınaya dgne gtmemiş insanlr adetimiz yok deyip çıktılr bz adete karşıyz diolr .. of ailem artık mutlu olmcgmdan emin.. nşnlmla 3 buck sene cktık snra nşnlndk ve bu temmz dgunum var .. ama aklmda ck sru işareti var .. dha anlatamdgm bir sru olay var .. annemn artık yuzu gulmuo bile bile atese atyrum seni dio :'( sırf sen istdgn için dvm ediyo bu ilşki dyo.. gercektnde öle .. evlennce bebek yapma fkri çıldırtıo bni cnkü nşnlmdn cck istemyrm bide ccgun odasının esyalarını alırkn kvga etmek istemyrm ismi için o muhalefet ailesyle tartşmk istemyrm buyutme knsnda tartşmk istemyrm .. of:'( nşnı atmaya kalktgmda ailesyle gelip knusylr snra yine aynılr cldırcm ya .. kzlar k.bakmayın brz dagnk anlattım alma ne gldyse yazdm .. ltfn bnm için dua edin fkrlerni syleyin.. bu insanla hayat gecer mi? dyrm nye bu kdr cmrisin dyrm suan herseyi babam aldı o kdr borcun altndayz dio.. evmze gecelm ne istrse alıcam o zmn kndi paramzla alıcaz dio ama smdi babamdn istiyemyrm dyo.. kndi maaşınıda drek gtruo babasına verio.. o yzden ne dşrı ckıyrz ne sinemaya gdyrz .. 40 yıllı evli gbyz .. halbuki dha nşnlıyz cvıl cıvıl olmamz lazm ama bn cktan o cvıllıgmı yitrdm kndmi kçk kadın gbi hissedyrm.. halbuki 21 yaşndaym .. herseyden gnlü geçmiş sguk hevessiz yaşamk istemyrm :'(