• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kısır gelin

Oda biseymi. Biz uc gunluk evliydik evet 3 gun! Esimin yengesi aradi bebek yokmu diye gulermisn aglarmisin?

Esiniz herseyi biliyorsa hic kayinvalidenizle aranizi bozma. Sen kisiligini bozma sakin.
Ve ayrica bunu kim gelip size soylemisse sizin iyiliginizu pek istemeyen biri belliki. Hic umursamayin bile.
3 gün mü:KK57::KK57::KK53:

kilolu insanların tümü kısır mı oluyormuş çok güldüm :-) benim kv çok sıkıştırırdı beni 6 aylık gelinken üstelik ben başka başka şeylerle uğraşıyordum ... strese girince yiyenlerdenim ... 64 kilo ile evlendim 1buçuk yılda 20 kilo aldım . 83 kilo ile hamile kaldım... kv halt yemiş senin ... yazı bekleme bence ... herkes bişey deme demiş ama bu gurur kırıcı bi laf ... şimdi aratelefonla sakinliğini koruyarak duygularını dile getir ... henüz düşünmediğinden yapmadığını bunum kısırlıkla alakası olmadığını , bi daha bu konuda böyle bir yorum yapması halinde daha farklı bi tepki vereceğini söyle ... sessiz kalmamalısın

cnm bence hiç acele etme. çocuk için karar verdiginiz zmn doğurur kucagına verirsin. arkamdan kısır diyenlere bebegim kapak olsun dersin :D

dangalak derler bunun gibilere....eskiden çoktu bu kaynanalardan ben soyları tükendi diye düşünüyordum aslında....ben 32 senelik evliyim... 1 yıllık evliyken kayınvalideyle dışarı çıkmıştık....bir ahbabıyla karşılaşınca kadıncağız ''ne güzelmiş gelinin maşallah ...Hanım'' dedi...benimkisi de ''hee güzel ama çocuğu olmuyor kısır çıktı'' dedi...:KK34::KK34::KK34:bak hemen hatırladım...unutulmuyor:oops::oops::oops:

eşiniz iyi demiş. Sorarsa o cevabı verin. Etrafada benim oğlan kısır diycek hali yok ya. Bi süre çenesini kapatır enazından

heheh esini cok seker :) ben olsam soyledigini yapardim. arayip ciddi ciddi konusurdum hatta arayip esiniz ciddi ciddi konussun. desin anne sorun bende tedavi goruyoruz bir senedir boyle boyle bir laf duydum cok zoruma gitti. hala soylemeye devam edeceksen esimde degil sorun oglunda boyle soyle desin :D ertesi gun de arayip saka oldugu soylenir kadina bir gun azap gibi gelir bir daha da boyle kotu konusamaz.

Oda biseymi. Biz uc gunluk evliydik evet 3 gun! Esimin yengesi aradi bebek yokmu diye gulermisn aglarmisin?

Esiniz herseyi biliyorsa hic kayinvalidenizle aranizi bozma. Sen kisiligini bozma sakin.
Ve ayrica bunu kim gelip size soylemisse sizin iyiliginizu pek istemeyen biri belliki. Hic umursamayin bile.
haha..bebek var yengesi. Bu soruyu soracağını bildiğimiz için iki ay önceden yaptık o işi.;)

Benimde prolaktin hormon seviyem yuksekti . Tedavi goruyordum bekarken . Sonra neyse degerim normale bindi . Bnm gorumcede biliyordu bu rahatsizligimi . Bi gun tlfnda t Ar tisioz . Istemiyorsaniz benide bebegimide görmezsniz olur biter dedim gceti bana ne desin senin zaten beben olmaz ki dedi ki o zamanda ogluma 3 aylik hamileydim . Esimin ricasi ustune kimseye söylemedik hamile oldumu . Neyse kapadim tlfnu ama delleniom aradim dedim . Merak etmeyin ben kisir degilim cok sukur su anda yavrum 3 aylik karnımda iyi hayrli olsun didi . Ama sonradan duyom ki . Kucuk gorumcemle bir kere kontrole gittik son aylarimdi öyle inandilar hamile olduma :70: yani cok oyle karsidaki uzulur mu . Istio mu istenio mu dusinceleri...

Kızlar kaynanam arkamdan 'Kilo aldi iyice daha cocugu olmaz kisir' demis..
ne ayip birsey ne kadar utanmazliktir bu..
ustelik ben bebek dsunmuyorumki korunuyorum..
Soyledigine eminim cnku cok emin oldugum kaynaklardan ogrendim.
Ve zaten esime her konusmada soruyor bebek varmi sizinle evlenen cocugu oldu diye..
cocugu sevecek bababanne olacak diye istemez cnku zaten 15 tane toruni var ve bize sehir olarak cok uzakta 2 gundur kalbim kirildi..Bu arada dha 1,5 yillik evliyim.. yazin yanina gittigmde agzninin payini vermek istiyorum ne demeliyim ne yapmaliym .
esimde 'oglun kisir ben degil' de dio :) gulermisn aglarmsn..
Hiç muhattap alma bence yazın da kısa süre kal çık gel ..

Terbiyesiz kadin. Beden sizin, vicut sizin. Ister yaparsiniz ister yapmazsiniz. Canim sen nedersen de, dusunmuyorum de, istemiyorum de anlamazlar. Ellerinde damga hazir. Bosver valla evliliginin tadini cikar!

Eşinizin yanında olması güzel bir şey. Sahiden ya, enişte bey'in dediği gibi yap.

Surat ifadesini çok merak ettim kaynananın bi' kahve yap. Pasta börek ver eline oturun sohbetler edin konuyu açın ''Oğlun kısır ne yapacağım, çocuk istiyorum.'' de bakalım. Kahveyi çıkaracak mı ağzından azda olsa o duyguyu hissetmiş olur. Empati özelliği kazandırmış olursunuz.

Ben olsam yapar mıydım ?
Ha evet yapardım. Çok güzel oynarım.

Sana bu lafı taşıyanı hayatından çıkarmakla işe başlayabilirsin.

Cehalet mutluluktur. Bilmesen huzurun bozulmazdı.

Kapının dışında her konuşulanı kafaya takcaksak oooo. Hele böle cahil cühela takımını.

Kızlar kaynanam arkamdan 'Kilo aldi iyice daha cocugu olmaz kisir' demis..
ne ayip birsey ne kadar utanmazliktir bu..
ustelik ben bebek dsunmuyorumki korunuyorum..
Soyledigine eminim cnku cok emin oldugum kaynaklardan ogrendim.
Ve zaten esime her konusmada soruyor bebek varmi sizinle evlenen cocugu oldu diye..
cocugu sevecek bababanne olacak diye istemez cnku zaten 15 tane toruni var ve bize sehir olarak cok uzakta 2 gundur kalbim kirildi..Bu arada dha 1,5 yillik evliyim.. yazin yanina gittigmde agzninin payini vermek istiyorum ne demeliyim ne yapmaliym .
esimde 'oglun kisir ben degil' de dio :) gulermisn aglarmsn..
Şu kaynanaların çenesi... Dışarıdan baksan benimkine de herkes çok iyi çok iyi der. Daha evleneli 1 ay olmamış, çocuk da çocuk. Ben senin yaşındayken 3. kez doğum yapmıştım, hadi çalışsan neyseler falan filan. En iyisi bile yapıyor bunu. Sanki kendileri doğuruyorlar. Hayır bir de ben istemiyormuşum gibi, eşim çocuk istemiyordu daha yeni evliyiz diye.Oğlun istemiyor diyorum yine anlamıyor. 2. ayın sonunda ne olacaksa olsun dedim ama onların burnundan da getirdim. İstemiyorsan yapma sakın. Oğlun istemiyor de... Aldırış etme...

eşinin dediğini de, ağzının payını alır susar
bende evlendikten sonra çok kilo aldım, kesin banada böyle diyolardır zaten olmuyoda :KK43:

Back
X