- 8 Ocak 2015
- 143
- 28
- 68
Öyle yapcam artık belki konusu bile açılmayacak burda koca bir mevzu oldu :)Ya neden bu kadar kasıyosun kendini kıza içinden geçeni anlat yanlış düşünmüşüm de bu kadar basit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapcam artık belki konusu bile açılmayacak burda koca bir mevzu oldu :)Ya neden bu kadar kasıyosun kendini kıza içinden geçeni anlat yanlış düşünmüşüm de bu kadar basit.
Aptal gibikelimeler senin icincok basit kalir ...sana kemik atan oldu mu hostttt
Burdaki konularda bahsi geçen kişileri herkes tanıyarak mı o kişilerle ilgili yorum yazıyor? HAYIRRR. Ben burda konu sahibinin anlattığı kadarıyla o kızın gözümde oluşturduğu imajdan bahsettim ve bu seni hiç ilgilendirmez . Işine bak canım hadi...
Burdaki konularda bahsi geçen kişileri herkes tanıyarak mı o kişilerle ilgili yorum yazıyor? HAYIRRR. Ben burda konu sahibinin anlattığı kadarıyla o kızın gözümde oluşturduğu imajdan bahsettim ve bu seni hiç ilgilendirmez . Işine bak canım hadi...
İnsanlar burada kimseyi tanımıyor diye arkalarından hakaret mi ediyor ? ? Siz çok yanlış anlamışsınız bu siteyi.. Bir eğitimcisiniz üstelik yazıkk.. Benim düşüncem benim yorumum saygı gösterin deyip, benim yorumuma saygı göstermemeniz ne komik değil mi ? Benim gözümde siz nasıl oluştunuz bende bahsedeyim öyleyse nasılsa tanımıyoruz birbirimizi değil mi ? Mantığa bak ya.. Zaten klavye delikanlılığıda bu yüzden var. Tanımadan bilmeden sana ulaşamayacağını düşündüğün birilerinin arkasından atıp tutmak ne kolay değil mi?Burdaki konularda bahsi geçen kişileri herkes tanıyarak mı o kişilerle ilgili yorum yazıyor? HAYIRRR. Ben burda konu sahibinin anlattığı kadarıyla o kızın gözümde oluşturduğu imajdan bahsettim ve bu seni hiç ilgilendirmez . Işine bak canım hadi...
Aptal gibikelimeler senin icincok basit kalir ...sana kemik atan oldu mu hostttt
Ya valla en sonunda kendimi suçlu gibi hissettiriyorsunuz ya sonrasında kuracak cümle bulamıyorumAcıtasyonda yapmadım imalıda konusmadım ben normal olanı dşünmemişim kendime göre yorumlamışım yanlışmış teşekkürler düşünceleriniz için. Bundan sonra düzeltmek için uğraşırım. Ayrıca burda o kadar kişi eşini kardeşinden annesinden falan kıskanıyor benim kıskandıgım kişi suan sevglime yabancı bu olayı yaptıgım zaman evlilik gibi dşünceleri yoktu aileyle tanısmıyordu kız. takıntılı oldugumun "alay" konusu olmasınıda anlamadım herkes takıyor bazı şeyleri dalgaya alınacak bi yönünü bulamadım elimden gelse bende umursamayıp takmamayı tercih ederdim neyse tesekkürler tekrar.
Hayır tanısmakta degil konu yani ben utanıp eklemedim abisini daha ailenin içinde değilim diye onun hemen ilişkinin bikaç ayında tutup eklemesine sinir oldum yanlışmışşaşırdım, kızdan daha olumsuz bi davranış görmeden nedir bu tepki anlayamadım...
ailesi sevmiş,evlenecekler ama siz daha tanışmadınız diye mi acaba bu gerginliğiniz ?
Ya lütfen suclu hissetmeyin kusura bakmayon yanlış anlaşıldıysa ben içimden gelerek yazdım suclama amaçlı değildi hiç bi yorumumYa valla en sonunda kendimi suçlu gibi hissettiriyorsunuz ya sonrasında kuracak cümle bulamıyorum
Benim lafım gereksiz kıskançlık yapan herkese,dalga da geçmiyorum. Yani ne varmış eklediyse ne olabilir bundan diyorum, bu basitlik göstergesi değildir diyorum.bu kadar basit birşeyi konuşmak bile bana tuhaf geliyor.hem sevgilinizi eklemesi için illa evlilik düşüncesi olması da şart değil ki,bazen samimiyet olması yeterli.rahat olun az biraz.
bu nasıl yorum Allah aşkına...