• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıs-kanç-lık!

rica etsem biri bana forumda yasak olmayan "aptal" gibi kelimeleri yazabilir mi?
hepsi mi yasak bu kelimelerin?

sevgili C cerenada nick'li üyenin öğretmen olup, gencecik beyinlerin böyle beyinlere emanet olduğunu bilmek de içler acısı tabi...
Aptal gibikelimeler senin icincok basit kalir ...sana kemik atan oldu mu hostttt

Burdaki konularda bahsi geçen kişileri herkes tanıyarak mı o kişilerle ilgili yorum yazıyor? HAYIRRR. Ben burda konu sahibinin anlattığı kadarıyla o kızın gözümde oluşturduğu imajdan bahsettim ve bu seni hiç ilgilendirmez . Işine bak canım hadi...

kimseye hakaret edilmemesi gerektiğini size öğretmediler mi?
herkes burada düşüncelerinin dile getirebilir ama hakaret etmeden aşağılamadan saygı çerçevesinde dile getirebilir.
bir öğretmen olarak saygıdan anlamamanız ne kadar acı. öğrencilerininze acıdım suan

ayrıca özel mesaj atarak ''evde kalmıs kız kurusu'' yazmak neyin nesi?
evlenince size madalya mı taktılar ne oluyor evlenınce???
bırı evlenmemıs dıye onu aşağılamaya da hakkınız yok??

Burdaki konularda bahsi geçen kişileri herkes tanıyarak mı o kişilerle ilgili yorum yazıyor? HAYIRRR. Ben burda konu sahibinin anlattığı kadarıyla o kızın gözümde oluşturduğu imajdan bahsettim ve bu seni hiç ilgilendirmez . Işine bak canım hadi...

zaten sizin gibi biriyle hiç uğraşamam
inanın uğraşmak istesem, sizden bin beter yazarım, yazı dilim kuvvetlidir de, yazmayacağım
ne demiş mevlana: "bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye"

bir tek şunu vurgulayayım
umarım asla ama asla çocuklarımdan birinin öğretmeni olmazsınız!

İnsanlar burada kimseyi tanımıyor diye arkalarından hakaret mi ediyor ? ? Siz çok yanlış anlamışsınız bu siteyi.. Bir eğitimcisiniz üstelik yazıkk.. Benim düşüncem benim yorumum saygı gösterin deyip, benim yorumuma saygı göstermemeniz ne komik değil mi ? Benim gözümde siz nasıl oluştunuz bende bahsedeyim öyleyse nasılsa tanımıyoruz birbirimizi değil mi ? Mantığa bak ya.. Zaten klavye delikanlılığıda bu yüzden var. Tanımadan bilmeden sana ulaşamayacağını düşündüğün birilerinin arkasından atıp tutmak ne kolay değil mi?

Aptal gibikelimeler senin icincok basit kalir ...sana kemik atan oldu mu hostttt

hay Allah'ım
be kelime dağarcıkları dar, düşünme yetenekleri zayıf insancıkların
yazacak şey bulamayınca hakaret etmeye başlamaları çok güldürüyor beni

senin "hoooşşşttt" demenle köpek mi oldum ben şimdi?
yazık vallahi acıyorum sana ve senin gibilere :KK70:

Edit: K.İ.B'lemedim bile seni.

Canim gitkendine bi ugras bul insanlarla ugrasma. Muhattap olmak istemiyorum daha fazla isine bakkkk

şaşırdım, kızdan daha olumsuz bi davranış görmeden nedir bu tepki anlayamadım...
ailesi sevmiş,evlenecekler ama siz daha tanışmadınız diye mi acaba bu gerginliğiniz ?

Acıtasyonda yapmadım imalıda konusmadım ben normal olanı dşünmemişim kendime göre yorumlamışım yanlışmış teşekkürler düşünceleriniz için. Bundan sonra düzeltmek için uğraşırım. Ayrıca burda o kadar kişi eşini kardeşinden annesinden falan kıskanıyor benim kıskandıgım kişi suan sevglime yabancı bu olayı yaptıgım zaman evlilik gibi dşünceleri yoktu aileyle tanısmıyordu kız. takıntılı oldugumun "alay" konusu olmasınıda anlamadım herkes takıyor bazı şeyleri dalgaya alınacak bi yönünü bulamadım elimden gelse bende umursamayıp takmamayı tercih ederdim neyse tesekkürler tekrar.
Ya valla en sonunda kendimi suçlu gibi hissettiriyorsunuz ya sonrasında kuracak cümle bulamıyorum
Benim lafım gereksiz kıskançlık yapan herkese,dalga da geçmiyorum. Yani ne varmış eklediyse ne olabilir bundan diyorum, bu basitlik göstergesi değildir diyorum.bu kadar basit birşeyi konuşmak bile bana tuhaf geliyor.hem sevgilinizi eklemesi için illa evlilik düşüncesi olması da şart değil ki,bazen samimiyet olması yeterli.rahat olun az biraz.

şaşırdım, kızdan daha olumsuz bi davranış görmeden nedir bu tepki anlayamadım...
ailesi sevmiş,evlenecekler ama siz daha tanışmadınız diye mi acaba bu gerginliğiniz ?
Hayır tanısmakta degil konu yani ben utanıp eklemedim abisini daha ailenin içinde değilim diye onun hemen ilişkinin bikaç ayında tutup eklemesine sinir oldum yanlışmış

Ya valla en sonunda kendimi suçlu gibi hissettiriyorsunuz ya sonrasında kuracak cümle bulamıyorum
Benim lafım gereksiz kıskançlık yapan herkese,dalga da geçmiyorum. Yani ne varmış eklediyse ne olabilir bundan diyorum, bu basitlik göstergesi değildir diyorum.bu kadar basit birşeyi konuşmak bile bana tuhaf geliyor.hem sevgilinizi eklemesi için illa evlilik düşüncesi olması da şart değil ki,bazen samimiyet olması yeterli.rahat olun az biraz.
Ya lütfen suclu hissetmeyin kusura bakmayon yanlış anlaşıldıysa ben içimden gelerek yazdım suclama amaçlı değildi hiç bi yorumum

Sokak dili ile konuşuyorsun basit mahalle kadını gibi farkında mısın?
Ruh halin normal değil zaten.
Kocam kadınlar kulübüne girmemi istemiyor konunda insanlara verdiğin cevaplardan belli çok seviyesiz birisin. B

bu nasıl yorum Allah aşkına:KK20:...

bu arkadaş bir arkadaşa özelden mesaj atıp "sen işine bak evde kalmış kız kurusu" demiş de, o yüzden ben andım "aptal" kelimesini, direkt yazmadım yani
arkadaş da beni köpek olmakla itham etmiş güya da keşke hepimiz köpekler kadar insan olabilsek...geçenlerde bir video vardı ya, zavallı köpek balık ölmesin diye su atmaya çalışıyordu üstüne...

Fazla müdahilsiniz yani doğruları bu kız bilmiyor, sizin sevgiliniz bilmiyor, abisi de bilmiyor bir tek siz biliyor olmalısınız.
Bir sorun olsa en baştan abisi uyarırdı kızı.

Arkadaslar olay büyümesin daha fazla lütfen kendimi suclu hissettim konunun kapanmasını rica ettim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlarınız için.

Back
X