Şikayetçi olduğunuz şeyler hayatta hep var olan ve olacak şeyler. Sınırlarınızın olması tabiki çok güzel bişey. Ama illaki şu şunu yapmış bu bunu yapmış muhabbetleri dönüyor hayatta ve insanlar dedikodu yapabildiği kişileri çok seviyor. Yol gösteren , fikir alan insanları da seviyor. Biraz bunu kırabilirsiniz belki. Ben de sınırları olan biriyimdir mesela temizlik yapacaksam o gün mutlaka yaparım başka plan yapmam. Ama arkadaşım bana gelmek isterse geri çevirmem yarın hallederim bi şekilde derim. Arkadaşınızın evin çok pisken de geldim demesi aslında sizi sevdiğini vakit geçirmek istediğini ve samimiyetini gösteriyor bence soğumanız garip geldi
Sabahlamak istediğini yazmamışsınız, ozaman da temizliği beraber yaparsak olur deseydiniz şakayla karışık tepkisine göre hareket ederdiniz :)Peki müsait olmadigim için bana trip atması ? Ona gelebilirsin sana kahve yaparım dedim. Ama sabahlamak istemiyorum. Hakkı var mı bana buğuz etmesine?
Her seye tamam da, siz herkesi oldugu gibi kabul ediyorsunuz diye herkesin sizin gibi olmasini beklemeyin.
"Davranislarim elestirilemez" demeniz cok itici ve asla boyle biriyle arkadas/partner olmak istemezdim.
O halde siz de dedikodu yapmak isteyen arkadasinizi elestiremezsiniz.
Neyse, cok yalniz kalirsiniz böyle.
bencil geldiniz bana.
sadece sizin keyfinize uyuyorsa arkadaşlarınızın isteklerine uyum sağlıyorsunuz sanırım.
evinize gelmek isteyen arkadaşınızdan soğumanız bu yüzden.
boşanmanız dışındaki anlattıklarınızda keskin çizgiler gördüm ben.
mesela demişsiniz ki ben herkesi olduğu gibi kabul ederken onlar niye beni etmesin. e sizde onları olduğu gibi kabul etmemişsiniz. eleştirilmekten hoşlanmamanızda fazlaca benci olmanızdan.
dedikodu yapan arkadaşınızla kafanıza uymuyorsa mesefe koyabilirdiniz ama siz olduğu haliyle kabul etmeyip dedikodu yapma benimle demişsiniz. dedikoduya devam edince yani sizi dinlemeyince soğumuşsunuz. insanların sizin istediğiniz şekli almamasından değil başta beğenmediğiniz huylarından dolayı soğuyor olmanız lazım.
Sizin verdiğiniz örnekten yorum yapmistim oysa ki, ne diyebilirim ki her seyi de yanlış anlayan bir insansiniz demek ki, cevrenize sabır diliyorumSiz dedikodu yapmayı ve insanları elestirmeyi seviyorsunuz diye yorumladım.
İnsanları oldukları gibi kabul etmek değil de sizin istediğiniz gibi değillerse hayatınızdan çıkarıyorsunuz gibi geldi bana daha çok.çünkü ben herkesi olduğu gibi kabul ederken ben neden kabul edilmiyorum ki???
Allah razı olsunSizin verdiğiniz örnekten yorum yapmistim oysa ki, ne diyebilirim ki her seyi de yanlış anlayan bir insansiniz demek ki, cevrenize sabır diliyorum
Başak yada terazi diye hissettm ama ne alaka bilmiyormGüzel özellikler bence. ben kinli değilimdir ama biri kalbimi minicik soğutsun, tek kalemde silerim, umrumda da olmaz.
Nice en yakın arkadaşımla , eski ev arkadaslarimla vs tek olay sonrasi konuşmayı kesmisimdir, sevgilim beni görmeye kıta değiştirsin, geldiği vakit yaptığı düşüncesiz bir davranis havaalana uğurlamaya bile gitmeycegim şekilde beni soğutur..tatile biriyle gidip yanımdan kovmuslugum bile var.
Ne yapayım, kirmasinlar minnoş kalbimi. Hepsinde de haklıyım bence, hiç pişman değilim.
Hatta terapistime 'hep kendimi hakli görüyorum,acaba sorun bende mi' dedim, iki örnek vermemi istedi. 'yoo,sen haklısın
' dedi
Ne burcusun?
Oğlak gibi hissettimMesela suan konudan alakasız burcunuzu merak ettim? Ama öyle yazmıssınız ki bunu sordugumda alacagım tepkiyi düşünürken buldum kendimi.. bu cok basit bi örnek ama tavrınızla alakalı cevrenizinde nasıl hissetiğine örnek teskil eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?