- 6 Mart 2015
- 165
- 58
- 18
- 34
- Konu Sahibi benimyolum
-
Ben beni terk edip 2,5 yıl sonra geri dönen biri ile asla görüşmem. Aradığını bulamamış geri dönmüş diye düşünürüm.
Valla bekleseniz dönmez mi geribelki döner ya. Siz ona onu beklediğinizi ve kesinlikle değiştiğinizi söyleyen bi msj atin ama cok cok da ustune gitmeyin. Ben dönebilir diye düşünüyorum
Adam senin onun sana yaşattırdıklarını sana yaşatmak istemiş sanırım
Nereden biliyorsun kimle çıkmadığını hiç inandırıcı gelmedi 3 yıl arkandan yas mı tutmuş yani.
Pek güzel intikam almış...
Zamana bırakın ve pek üstüne düşmeyin.aramayın ve sormayın da...size karşı olan Duygularını idrak edebilsin,hayatındaki yerinizi fark edebilmesi adına....
Tavsiyem pek Ümit bağlamayın,olumsuz neticelenebilir ilişkiniz
uzun uzun bi mektup yazıp gönder neden ayrıldğnı ve neden tekrar brlikte olmk istediğini.en sonunda da net bi cvp beklediğini yaz göndr
gerçekten seviyosa neden olmasın ki.belki gurur yapıyodur şuanBu fikir çok hoşuma gitti evet yapabilirim bunu. Çok güzel bir fikir çok teşekkür ederim. Peki sence dönme ihtimali var mı?
Benim düşüncem bu ben kabul etmezdim, hep acaba gene aynı şeyler olacak mı diye düşünür ve mutlu olamazdım. Sende zamana bırak istersen. başka yapacak birşey yok ki.
gerçekten seviyosa neden olmasın ki.belki gurur yapıyodur şuan
Ortak arkadaşlarım aklıyla kalbi arasında kaldığını söyledi. İkisi arasında sıkışmış dediler. Benim anladığım kadarıyla, yeni bir hayata başlamak istiyor artık, benim onun için yanlış kişi olduğumu düşünüyor. Beni sevse de kendi kendine dönecek gibi değil. Bir inandırabilsem onu artık bırakmayacağıma... Bekleyip tamamen kaybetmekten korkuyorum. Bu bekleme sonunda bana karşı hislerinin de bitmesinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?