K.K üyeleri çok şekersiniz yaa :)

Konu sahibi fikrini değiştirmiş olabilir bence yorumlardan sonra Bu kadar gergin olmayın kızlar dünyayı kurtarmıyoruz sonuçta.

Çok haklısınız bir takım şahıslar kendilerini çok şey saniyorlar herhalde bide konumu buraya tasimislar yaa

hayır benim derdim tartışmak deil ya şimdik ben kurallar açısından sordum anlayamadım gerçekden çünkü bir konuya yazarken en ufak alakasız bişi yazınca yasak konuyla alakalı yorum yapın geyik yapmayın vs deniliyor ya burasıda dert açma bölümü ondan şaşırdım yani yoksa bana kalırsa her konuda yorum yapıyım sonrasında istediğimi yazıyım yani :)))

Canim bende çok seviyorum.KK yi ve buradan taniyip can olan iki arkadasimla 4 senedir gorusuyoruz. Rabbim kalbi temiz insanlarla karsilastirsin tatlim seni. Ben yazini çok samimi ve içten buldum. Çok tatlisin biz de sen ve senin gibi yüreği temiz güzel insanları çok seviyoruz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen ben de iyi ki üye olmuşum

saolasın canım mutlu ettin bizi :))

Kk siz olmaz olamaz :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hahaha ilk sayfaya bakinca ben de aynen "hala ayni fikirde misin" diye soracaktim, benden once sormuslar.

Arkadas yeni. Yanlis bolume konu actiysa ne olmus yani? BDV vizir vizir, insanin hemen dikkatini cekiyor. Dogru duzgun soylemek cok mu zor? Ben sevimli ve dahasi saygili bir sekilde konunun yanlis yere acildigini soyleyen uyeler de gordum yani, imkansiz degil duzgun konusmak.

Konu beni gulumsetti acikcasi. Ama "seker, tatli" filan hic ustume alinmiyorum. Zira sekerligime pek rastlanmamistir forumlarda.

Ayy ilk sayfaya bir daha baktim simdi. Guluyorum ya. :)
Yani boyle bir konuda kavga da degil, didisme cikmis resmen. Dakika bir gol bir. Sen konu acar misin, al sana tatli ve sirin uyeler. Valla cok komigime gitti.
Kiz sekerliginiz batsin deyip cikmamistir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…