K.K.T.C Paylasim Alani(Tanisma)

canım canım gelince görüşcem mutlaka senle ya valla cok tatlısın

tabiki görüşeceyik...
asıl siz çok dadlıcıksınız
çok sevdim siziiiii...

bağlantıyı koparmaylımm olumunekankayizsmile

Kuşum koparmıcaz tabiii bağı, herşey boş, arkadadaşlık, dostluk, bu zamanda zor bulunan şeyler, bende koparmak istemem bağları...

Kuşum koparmıcaz tabiii bağı, herşey boş, arkadadaşlık, dostluk, bu zamanda zor bulunan şeyler, bende koparmak istemem bağları...

yesss olay budur.. ne güzel söyledin ablacım.. koparmayız bizde kopsada düğümleriz daha sağlam olur kaydirigubbakcemile3
inşallah cancıklarr... :1hug:

kıbrısta yasayanlar kıbrısı bilenler sizlerden bir ricada bulunabilirmiyim haziranda düğünüm olcak kısmetse balayı için kıbrısı düşündük hatta biletleri bile aldık ancaaak otel ayarlamadık ve en ufak bi fikrim yok erkek ark kıbrısı görmek cok istediğinden orayı tercih etti ama dediğim gibi fikrimiz yok otel önerilerinizi bekliyorum 5yıldızlı olmasına da cok gerek yok düğün ertesi cok acılmamak istiyorum ve daha cok gezmeyi düşündüğümzden otelde cok vakit gecirmicez yardımlarınız için simdiden tesekkürlera.s.

Girneyi tercih edin balayı için... Ztn bi hayle otel var girnede hangisi size uygun gelirse orada ikamet edersiniz... Girnede görülmeye değer kaleler var..
Ztn deniz kenarı sıkılacağınızı düşünmüyorum...

Sonra bir ara gazimağusaya da gidersiniz ya otobüsle ya da dolmuşla.. orada da tarihi eserler var .. deniz var.. ztn 4 tarafı denizle çevrili bir ada.. :)) Gezmeyi bilirseniz balayınız muhteşem olur..
ıyce fikir sahibi olun gelmezden önce...
Başka merak ettiğiniz bişey varsa elimden geldiğince yardımcı olurum yerimseniben
Sevgiler... a.s.

kıbrısamı gidiosunuz benide götürürseniz sorularına cevap veririmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
cnm kıbrısta heryeri gezmek için araban olması lazım malum buradaki gibi dolmus otobus yok :umursamaz: araba kiralamak içinde 25 yasını doldurmus olman gerekli
kalacak yere gelince girneyi tavsiye ederim şiddetle eger otelden pek bişi beklemezsen hani tatil köyü tarzında otel aramıosan temiz kaliteli yarım pansiyon bir otel var girne merkezde DORANA OTEL fiyatıda uygun ama tatil köyü tarzında biyer istersen ACAPULCO var ama merkeze uzak dediğim gibi servislerini beklemeniz lazım yoksa dolmus fln yok size tavsiyem DORANA OTELdir temiz kaliteli biryer sormak istedigin bişi olursa sorabilirsin cnm

ay nasıl sevindim anlatamam zaten 3gün kalabilcez işler dolayısıyla nerde gezeriz naparız die düşünüyodum senden ricam rezervasyonu yaptırmak için bize 1 2 otel adı önermen umarım hersey yolunda gider unutulmaz bi balayı olur yardımların için şimdiden saol okadar büyük bi iyilik yapmıs oluosunki bana cok saol canım ya Allah gönlüne göre versin bi kackere daha rahatsız ederim senikaydirigubbakcem

nedemek buyur sende gel kaydirigubbakcemile5 saol canım biçok fikir edindim msjından zaten araba kiralamayı düşünüyoruz benim yasım tutmuo ama erkek ark yası tutuo.otelden su anlamda bişi beklemiyorum daha cok gezip tozmak istiyorum otelde vakit gcirme tarftarı değilim onedenle dedğin gibi yarım pansiyon temiz bi otelde olur dorana otele bakim dediğin gibi saol şimdiden bişi olursa tekrar sorarım canım saol

Ne demek canım... Ben araştırırım bir kaç tane otel...
Bir program çıkarırım size.. nereleri gezebilirsiniz diye..
Otel fiyatları konusunda pek birşey diyemesemde ben size otellerin tel nolarını özelden atarım..
Çünkü otel fiyatları otelin doluluğuna ve sezona göre değişiklikler gösteriyor artık siz ya mail ile ya da telefon ile rezerve yaparsınız...

Yarın ben araştırırım ztn zamanımız var daha yerimseniben

ben kalmadıgım oteli tavsiye etmem asla ama ben orada kaldım bir turizmci olarak anlıyorum temizliğinden fln en azından ama dorana otel iyi girnede sahile yakın merkezde hersey elinizin altında ayırca trafik buradaki gibi deil tersten akıo ben cok kaza tehlikesi atlattımda zemuszemus dorana otelin karsısında ramiz rent a car var oradanda iyi araclar bulursunuz az yakan fln gerci benzin uzun ama gezeceginiz yolda uzun örnegin girne ve magosa arası fln uzak yani

bebeeem naberkaydirigubbakcemile2 ay bugunlerde öle gelesim varki yaaa:kedi: bakalım eşimi kandırabilirsem gelcem olumunekankayizsmile

bebeeem naberkaydirigubbakcemile2 ay bugunlerde öle gelesim varki yaaa:kedi: bakalım eşimi kandırabilirsem gelcem olumunekankayizsmile

çiçekimmmmm hade gellllllll :1hug:

Ben 9 unda vuni palace otelde olacam girnede.. Bölümüm gereği görev aldım biraz kariyer yapalım :jeyyar:
Sen kandır eşini ne güzel olurduu
olumunekankayizsmile

vuni palace biliom orayı bebeeem senin bölümün ne agırlama gıda flnmı ayyy gelemmi yawww valla hep senin yüzünden aşkımı deprestirion kıbrıs askımıkaydirigubbakcemile2

vuni palace biliom orayı bebeeem senin bölümün ne agırlama gıda flnmı ayyy gelemmi yawww valla hep senin yüzünden aşkımı deprestirion kıbrıs askımıkaydirigubbakcemile2

Yes bullimmmmm kaydirigubbakcemile3
Benim bölümüm Turizm ve Otel işletmeciliği... Yakında bir otel da ben dikersam hiç şaşma kaydirigubbakcemile3
Söz sana hep free ! Artı kral dairesi kaydirigubbakcemile3

Ayy depreşsin daha ne isden ? Sana da değişiklik olur fena mı
:1hug:

ah ah bak tarihe takıldı gözüm ben gecen ay bugun oradaydım :sinifsinif: ve bugun 4 ay oldu biz evleneli ne cabuk geciii yawww bulllin yesin seni

CAnımı beeeeeeee :1hug:

Uhh anamm daha taze evlisiniz... Allah nazarlardan saklasınnn tütütütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…