K.K.T.C Paylasim Alani(Tanisma)

ah ah kıbrısmı...kardeşim magusada.bende gittim geçen yıl.bana hep hüzün andırıyor kıbrıs...sevgiler

selam kızlar bizde eşimle kıbrısa taşınmayı düşünüyoruz eşim iş başvurusu yaptı büyük ihtimallede olacak.eğer olursa gelicez ama kıbrısı hiç bilimiyoruz orda yaşayan arkadaşlardan fikirler bekliyorum.şimdi orda yaşayabilirmiyiz yaşam kalitesi ve maddi olarak nasıl.ayrıca ev kiraları nasıl biz taşınsak eşyalarımızı getirelimmi ?orda dayalı döşeli evler varmış sanırsam.kiralar nasıl.lütfen yardımcı olun ben kıbrısı seviyorum ama korkuyorumda:)

slm arkadaşlar geç giriş yaptım ama tam yaptım galiba laptada kalan varmı?

be kızlar nerdesin ama?

aaa kıbrıstan birini buldum süperkaydirigubbakcemile5
ay bende kıbrıstanım veee yanlızıııım:sinifsinif:
bunaldım ama artık tanışalım görüşelim yaa
buluşmalar bölümünde topik açtım hadi gelinde tanışalım görüşelim artık
ŞenizŞenizŞeniz

yessssss gardaşcıklarım buluşalım yahuu bir kıbrısın eksik buluşma topiği açamadık..
hadeeee canlanın come on every body

-tesekkür ederim
-hiçbirşey

bayılmıstım bu diyaloga
konusmalarını cok sevyorum kıbrıslıların

hayetım hadi cay içek
girnede simit sarayında kahvaltı yapıoduk yanmasadaki beyfendi eşine söledi çok tatlılar ya

Naparsınız kızlar?
Valla canım acayip Kıbrısa gitmek istiyor ama şubat sonuna kadar kıpırdayamam bir yerlere.
Çok özledim.
Kız fatoş napan?kaydirigubbakcemile3

guliyi bağladım gancelliye

Kuşum bu ne demek yahuu anlamadım ben...

guliyi bağladım gancelliye

Kuşum bu ne demek yahuu anlamadım ben...

guli köpek demek
gancelli demir kapı demek, hani evlerin önünde demir kapılar var ya ...

bu da demek oluyor köpeği demir kapıya bağladım hehehehe kaydirigubbakcemile3

ne alaka diye sorarsan, pek bizim şivemiz bilinmez ya maksat gırgır olsun diye kaydirigubbakcemile3

ee iyi yapmışsın, öğrenmiş oldum bende, duyarsam bozuntuya vermem hiç değilse.yerimseniben
enteresan kelimelerden başkaları varsa onlarıda deyiver bari...kaydirigubbakcemile3

evet ya yazsın bende cogu seyi biliorum mesela bunu biliodum ama baska entrsn seyler sölesin :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…