K.K.T.C Paylasim Alani(Tanisma)

aminnnnn bebeem sende gel istanbula gel bende misafir ol gezdirem seni yada gendi gendimizi gezdirek kaydirigubbakcemile3

off offf Ah ıstanbullllll özlemişimm... Sağol birtanecim söylemen bile yeddi wallahi....
Gendi gendimizi gezdirme olurmu kaydirigubbakcemile3
Gendi gendimize gezerik
kaydirigubbakcemile3

yaşşa be canım sennn !
biz guli değilik tabiki..

binerik otomobile atarık bir osdo yüro
yaz olsa velesbit da sürerdik ama gış gıyamet günü sürülmez
delikafadulden

Canım şakacık yaparım hep gendin gibi oll a.s.
Neysa bullim sana doyum olmaz ama uykum geldi benim çok..
Ben gdiyom zıbarmaya kaydirigubbakcemile3
öpdüm seni çok gonuşuruk gene dadlı uykular
a.s.

Ne demek canım... Ben araştırırım bir kaç tane otel...
Bir program çıkarırım size.. nereleri gezebilirsiniz diye..
Otel fiyatları konusunda pek birşey diyemesemde ben size otellerin tel nolarını özelden atarım..
Çünkü otel fiyatları otelin doluluğuna ve sezona göre değişiklikler gösteriyor artık siz ya mail ile ya da telefon ile rezerve yaparsınız...

Yarın ben araştırırım ztn zamanımız var daha yerimseniben

eet canım daha zaman var ben mart gibi falan rezervasyonu yaptırırız die düşündüm zahmet olcak sana da msjnı bekliyorumopuyorumnanaktan

ben kalmadıgım oteli tavsiye etmem asla ama ben orada kaldım bir turizmci olarak anlıyorum temizliğinden fln en azından ama dorana otel iyi girnede sahile yakın merkezde hersey elinizin altında ayırca trafik buradaki gibi deil tersten akıo ben cok kaza tehlikesi atlattımda zemuszemus dorana otelin karsısında ramiz rent a car var oradanda iyi araclar bulursunuz az yakan fln gerci benzin uzun ama gezeceginiz yolda uzun örnegin girne ve magosa arası fln uzak yani

tavsiyelerinize güveniyorum canım.Ben ilk defa gitceğim için tereddüt ettim ister istemez ama simdiden bilgi sahibi oluorum içim rahatladı en azından iyi bi secim yapmıs erk ark zemuszemus yorumlarınızdan bunu anlıyorum

aslında cok iyi bir secim ama öyle gezelim görelim acısından zorlu diorum ya araba 25 yas sınırı var dolmus fln yok trafik ters ama kıbrıs cennet

tavsiyelerinize güveniyorum canım.Ben ilk defa gitceğim için tereddüt ettim ister istemez ama simdiden bilgi sahibi oluorum içim rahatladı en azından iyi bi secim yapmıs erk ark zemuszemus yorumlarınızdan bunu anlıyorum

Cnm senin için uğraştım gidebileceğin yerlerin bir kısmını en gözde yerlerin resimlerini buldum, açıkladım ve konu açtım..
Sırada Gidebileceğin oteller var.. onları da bulurum tamam canım
Burdan linke ulaşabilirsin
--->Tıkla bebişimmmmm

aslında cok iyi bir secim ama öyle gezelim görelim acısından zorlu diorum ya araba 25 yas sınırı var dolmus fln yok trafik ters ama kıbrıs cennet

Evet canım haklısın... Dolmuşlar var gerçi ama çimen gibi şirketler var...
bir nevi onlar karşılar ihtiyaçlarını ama mutlaka bir araba kiralamaları lazım...
ulaşım zor kıbrısta ve ztn geldiğinde görecekler her ailenin mutlaka en az 2 tane arabası var..

white girl msjnı yeni gördüm cok cok tesekkürler cok zahmet oldu ellerine sağlık canım yazını şimdi okucam opuyorumnanaktan

X