ne zahmeti canım.. bak bakalım beğenecekmin resimleri olumunekankayizsmile
Haziran güzel bir ay buraya gelmek için ...beğenmek az kalır cook cook beğendim gidip gördüğümde dönüşte görüşlerimi paylasırım seninle bi an önce haziran gelse de gitsem boshayallersmile
İnşallah muhteşem bir düğün ve unutulmaz bir balayı ile tamamlarsın...
Dualarım seninle mjxxx
Ben sözlüyüm be gardaş.. sağolasın cümlemizinda Allah gönlüne göre versin :asigim:bekarsın sende sanırım senin de Allah gönlüne göre versin inş:Saruboceq:
offffffff hemde ne soğuk.. bugün yağmur yağdı yine...
yataktan çıkamıyorumm boğazım şişti soğuklardan
Yes bullimmmmm kaydirigubbakcemile3
Benim bölümüm Turizm ve Otel işletmeciliği... Yakında bir otel da ben dikersam hiç şaşma kaydirigubbakcemile3
Söz sana hep free ! Artı kral dairesi kaydirigubbakcemile3
Ayy depreşsin daha ne isden ? Sana da değişiklik olur fena mı :1hug:
offffffff hemde ne soğuk.. bugün yağmur yağdı yine...
yataktan çıkamıyorumm boğazım şişti soğuklardan
Ayıp eddin be dadlım şimdii... Size da patronluk yapacaksam patronluğum batsın kaydirigubbakcemile3Amannn siz zenginler böle dersiniz hep, oteli açınca ''patron yok'' olursunuz, yeme bizi kuşum ya sevincez şimdi.
Geçmiş olsun kuşum.
Biz bu arada isviçreye gittik, planlar tutmadı erkencikten döndük, eşim yurtdışına gitti bu akşam tekrardan.
Ben ve kızım kudurmuş durumdayız, uçaklara baktım hepsi uçmuş (fiyat bakımındanyerimseniben)
Yarın sabah erkenden bir tur şirketine soracağım. Perşembeye yetişemezsek p.tesi falan gelmek istiyoruz kısmet olursa.
Gelince sana mesaj atarım. Çok sıkılıyorum umarım gelebiliriz.
Kendine iyi bak canım...
Merhaba kızlar bizde sanırım yakında Girne'ye taşınacagız. Girne paylaşım alanına yazdım ama cevap veren olmadı.Varmı kimse girne den.Nasıl bir yer anlatırmısınız.
girne kıbrısın en iyi yeri en guzel yeri bence kaydirigubbakcemile2
biliorsunuzdur ulaşım yok kıbrısta yani dolmus otobus pek alıskın değiller su sıkıntısı vardı bir zaman türkiyeye göre pahalı biryer kıbrısta yaşayacaksanız arabanız olmalı bu arada kthy de iflas etti aman bilet alalım demeyin
-tatlicadiarzu- Girne'nin güzel olmasına sevindim. dolmuş olmaması kötü hemen araba alamayabiliriz belki,pahalı derken nasıl yani canım mesela ben zaten yurt dışında yaşıyorum burda gıda ucuz ama kıyafet almaya kalksak Türkiyedekinin 3 yada 4 katına satılıyor.Orda nasıl? Ekmek kaç para orda :roflol:
Kıbrısa gelmeden önce iyice düşünüp hesap kitap yapmak lazım anladığım kadarıyla
Birde biz eşimin işi dolayısıyla gideceğiz ben şuanda burda çalışıyorum orda evde oturmak biraz sıkıcı olabılır sanırım. Peki iş bulmak kolay mı :uhm:
Teşekkür ederim...a.s.