- 12 Nisan 2007
- 12
- 0
merhabalar
benim nişanlım kıbrısta 8 yıldır. 15 gün sonra yanına gideceğim. hazır gitmişken de biraz alışveriş yapmak istiyorum. bana alışveriş için tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?
slm bana kıbrıtan bilgi lazım
oraya geliyoz
ne ucuz ne pahalı yanımda ne getireyim kıyafet olarak.yiyecek içecek nerede ucuz nereden pahalı.çok önemliiiii
slm ek kontenjanda yakın dogu üniv.i yazcam inş gelir ama kıbrıslılar türkiyeden gelenleeri pek sevmezlermiş dogru mu?
yessss be işte sıcakkanlı arkadaşlarım.be white_girl ben seni çok sevdim ha nerde galın kıbrısta bnda kıbrıslıyım bn laptalıyım
arkadaşlar sitenize yeni üye oldum çok güzel bi forumunuz var..sormak istediğim bişe var babam yutrdışı öğretmenlik sınavını kazandı önümüzdeki yıl kıbrısa taşınıcaz ve sanırım magosaya gidicez orda babamın branşından bi öğretmen türkiyeye dönücekmiş.. bana kıbrıs hakkında ayrıntılı bilgi verirmisinz?okulları,eğitimi...alışamamaktan çok korkuyorum..yardımcı olusanız sevinirim..
merhaba sıteye bugun yenı katıldım
yazılarınızı okumak cok guzeldı dusuncelerımı sızlerle paylasmanında aynı derecede guzel olacagını umut ederek burdayım..kıbrıstan herkese kucak dolusu gulucukler..ayrıca memleketlılerıme de...