- 23 Ocak 2007
- 1.066
- 4
- 36
vallahi oyle be fatosh kibris gibisi yoktur gercekten..bende 3 aydir kibrisdaydim yeni ingiltereye dondum sayilir simdiden cok ozledim(
slm bende 1 buçuk senedir lefkoşadayım eşimin işi dolayısıyla geldik önce hiç sevmedim burayı heryer boş tarla sap sarı hatta tv de ist yi görsem gözlerim dolar özlerdim ama şimdi çok seviyorum burayı.İnsanları sıcak kanlı e güler yüzlüler.sakin huzurlu bir yer ve en önemlisi bence kapkaç korkum yok rahat rahat gezebiliyorum.kzımda burda kreşe başladı levent kolajin kreş bölümüne başladı.türkiyeye göre kreş ve anasınıfı egitimleri daha doyurucu bence.ben k.kaymaklıdayım ve okullar yolundaki stadda hafta içi her sabah 1 saatten fazla yürüyüş yapıyorum katılmak isteyen varmı......
oyyy oyyy canlarım benimmm.... hade gelin yafuuu toplanalım tanışalım gaynaşalım.... bir kıbrıs buluşması da biz patladalım ! ne güzel olur değil ama ? kısmet inşallah olur... hepinizi çok öptüm canlarım benim . GENDİNİZE EYİ BAKIN !
slm ben bu sene kısmet olursa gelmeyi düşünüyorum yegenim oldu daha göremedim görmek için gelecem alsancaga işallah tanışırız dedigin gibi patladırız kendinize çok iyibakınnnn:teytey:
kızlar
kıbrısta giyim üzerine neler ucuz bi söyler misiniz
deri montların Türkiyeye göre ucuz oldugunu duymuştum
doğru mudur?
KIBRISTA YAŞAYAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!!!!!!kıbrısta el işleri satan bildiniz bir mağaza var mı? kurdele nakışlı çantalar yapıyorum. ancak maddiyata çevirmem için,bir el işi mağazasıyla anlaşmam lazım.bildiğiniz böyle bir yer var mı?