- 9 Ocak 2008
- 3.432
- 2
-
- Konu Sahibi fxuxsfxuxs
- #1.141
ne çiçeği be
tatlı götür :lepi:
ben öğle paydosuna çıkam
2 de gelicim kaydirigubbakcemile5
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gelemmi........
gitmen hata :umursamaz:
kesinlikle öyle içimden neler diyodum allah bilirr:ecrin_bebek:görgüsüz nolcak sanki efendim diyince bişey oluyor zengin diye kendilerini üstün görüyolar işte önce insan ol alçak gönüllü ol o zaman zaten sevilir sayılırsın yüzüne efendim diyip arkandan küfür edilmez hiç değilse
sonradan görmelik çok kötü bişey...ben bunu bilir bunu söylerimOna efendim mi diyecekmişsinn :1shok:
aaaa inanamıyorumm bu kadarda olamaz
egosunu gidip başka şeylerle tatmin etsin o dengesizz :mymeka:
Ayy ben eşimi arıyorum ordaki sekreter kız "şuan yok efendim, gelince araturum efendim" bilmem ne diyo ay okadar rahatsız oluyorum ki anlatamammm:umursamaz:
bi kaç kere dedi bişey demedim bikeresinde lütfen bana efendim deme dedimm kibarcana bi kaç kere daha dedi ondan sonra alıştı
bizim çalışanlardan biri abi dedi patrono birkeresindeefendim miii o bağa efendim disindelikafaduldendelikafadulden
bizim patronun eşi iyidir sefer beniii
ben x hanım x bey derim ne efendimi yaa
önceki işyerimde bey diyince patronlar bakmazdı
abi de derlerdi eşlerinde abla derdim
2 ortaktı patronlar
bu kelimenin anlamını hiç idrak edemedim zatenEşim kurumsal bi şirkette çalışıyor sekreterlerde alışkın öyle demey eşimden de çekiniyorlar biraz :1ninca:
oyüzden bana öyle diyolardı ama çok rahatsız oluyodum neyse ki artık demiyolarr benneyaptımki
kesinlikle egosunu tatmin ediyorduuu..yuhhh valla egosunu tatmin edecek başka şeyler bulsun kendine :mymeka:
fabrikada çalışanlar şirket sahibine Ahmet Abi diyolar adam o kadar alçakgönüllüki
çalışanlarla içiçe yeri geliyo patronlukda yapıyor ama çok iyi bi adam
onun asistanı ve şöförler hem patrona hemde oğullarına ( iki oğluda burada genel müdür babalarından sonra onlar geliyo) efendim diye hitap ediyor
yeni işe başladığımda asistan kız bi iki kez bana da dedi gelince ayağa kalk hoşgeldiniz efendim de falan dedi ama ben hoşgeldiniz ahmet bey diyorum sizli bizli konuşuyorum efendim demedim hiç bugüne kadar
o ne öle sahip köle gibi :umursamaz:
sanada canımmm Şeniz
bence güzel bir ramazan hediyesi al..yarım elma gönül almakkizlar aksam anneme iftara gidicem ya..ona ne götürsem ? yani güzel bi hediye gibi birsey ?
cicekmi yaptirsam ? CADIARZU
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gelemmi........
bencede tatlı götür sıla yada pasta :lepi:
ay dün canım o kadar kestane şekeri istedi yiyemedim yaaa hep senin yüzünden sıla
bi gün tatlı tatlı tatlı tutturursunuz bi gün başka bişi
obez olcam sayenizde :mymeka:
bence güzel bir ramazan hediyesi al..yarım elma gönül alma
bir de tatlı götür..ya da lokum gibi bişeyy
e tamam işte kestane şekeri al götür bide sizin oralarda varsa sıcak sıcak ramazan pidesi götür :lepi:
yanliz kaldim yav mafoldumben
ya tatli falan vaaaaaaaar..yiyecek birsey götürmem..annem doldurmus kizar sonraklava:
benimde cekti bende alamadim dün eve yetisecegim diye..ama bugün annemlere giderken alcam..yoksa vallaha bi yanim sisecek
bende ne alsm diye düsünüyorum iste. CADIARZU
evet zambak iste opuyorumnanaktanaaa evet iyi fikir bak madem özellikle sevdiği bi çiçek var ondan yaptır mutlu olsun anneciğin :asigim:
ben geldimm:kedi:
az önce zalak patron iş verdi:umursamaz:
ihtiyacı olan bişey var mı
örtülüyse başörtü alabilirsin mesela..
ya da güzel bir penye...
bende yuşaya gelecek olanlara hediye aldım
çok küçük birşey ama ne olduğunu söylemem:lepi::lepi:
evet zambak iste opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5 hosgeldin
ihtiyacı olan bişey var mı
örtülüyse başörtü alabilirsin mesela..
ya da güzel bir penye...