K.K Klişeleri

kızzz sılaaaa kaldırr o resmiii profildenn türk standartlarınaa aykırııı!!!!delikafadulden
facedekiniii diimmmm!!!!sırnaşık şey

Eşim kurumsal bi şirkette çalışıyor sekreterlerde alışkın öyle demey eşimden de çekiniyorlar biraz :1ninca:
oyüzden bana öyle diyolardı ama çok rahatsız oluyodum neyse ki artık demiyolarr benneyaptımki

Son düzenleme:
ben geldim millet dualarım bitti.........allaha kabul etsin.........

nasıl bakalım oruçla aranız.......

ben susadım da.......

yuhhh valla egosunu tatmin edecek başka şeyler bulsun kendine :mymeka:
fabrikada çalışanlar şirket sahibine Ahmet Abi diyolar adam o kadar alçakgönüllüki
çalışanlarla içiçe yeri geliyo patronlukda yapıyor ama çok iyi bi adam
onun asistanı ve şöförler hem patrona hemde oğullarına ( iki oğluda burada genel müdür babalarından sonra onlar geliyo) efendim diye hitap ediyor
yeni işe başladığımda asistan kız bi iki kez bana da dedi gelince ayağa kalk hoşgeldiniz efendim de falan dedi ama ben hoşgeldiniz ahmet bey diyorum sizli bizli konuşuyorum efendim demedim hiç bugüne kadar
o ne öle sahip köle gibi :umursamaz:

gunaydın kızlar
hayırlı ramazanlar
hayırlı cumalar

sanada canımmm Şeniz

varmi eklemeyen yada eklemek isteyipde yapamayan? :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
kızzz sılaaaa kaldırr o resmiii profildenn +türk standartlarınaa aykırııı!!!!delikafadulden
facedekiniii diimmmm!!!!sırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:
Eşim kurumsal bi şirkette çalışıyor sekreterlerde eşimden de çekiniyorlar biraz :1ninca:
oyüzden bana öyle diyolardı ama çok rahatsız oluyodum neyse ki artık demiyolarr benneyaptımki

hanım yada bey diceksin bence
ama efendimlmaz:lmaz:

içimden geçenleri yazdın canım yaaa
en mantıklısı x bey x hanım demek
bende demedim efendim diyemem ki one öyle
facede ekledim seni
:lepi:

ben face açamıyom he haberiniz ola
kafam basmi oruçlu oruçlu mirmirmirmir işlerimi yavaş bitirebiliyom ben
öğlen çıkıcam belediyeye gidi cem burcu için kapalı olmaz inşallah kafamçokkarıştı
bide cemaat yapalım camide dediler :1ninca: kızlar cumaya mı gidermiş kafamçokkarıştı

cami ya öğle namazı kılmaya :ecrin_bebek:

burda mescid var ama camiye neden giderler kadınlar anlamadım kafamçokkarıştı

özlem özel mesacın dolu sil laa

kkizlar aksam anneme iftara gidicem ya..ona ne götürsem ? yani güzel bi hediye gibi birsey ?
cicekmi yaptirsam ? CADIARZU

ne çiçeği be
tatlı götür :lepi:

ben öğle paydosuna çıkam

2 de gelicim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…