E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EcinniliBarones
meltemim ben geldimsırnaşık şey
kız valla ses etmeycem sen hele de baa olarmı oluru varmı valla bende yapçam niyetim var ses ederseem bada ecinnili dimesinler bak o kaa büyük yemin ediimsengözlerimebaksanabsusssss ses etmeecen ammaa:1rolleyes:
kıs mlt ne detoksu kı bu aç baken konuyu azcuuk..
:roflol:sırnaşık şey teyzemin komşusu vardı tombul tatlı teyzoş.. kocası derdiki ben hanımı işe giderken çimenliğe bağlasam dönüşte alsam beleşe getiririm . bu karı hep yeşillik yiyi:roflol:seldacıım valla zor bi ara meraya otlamaa gidecediim
zemuş bi hafta aç geziyon bu arada bol bol şeediyon pisliklerden arınıyon
gönülyarası ablam iyiyim sen nasılsın
kız detox iyidir sağlığa felan .kıs yapma öğle detoks filan sağlığından olma ..aman bende diyet yapıom iişte bu hafta kilo veremdim deli oldum..
bu arada eşimle küçük oğlan hasta oğlum ayaklarımda sallıyom bi çığlıkla uyanıp duruyo bi taraftan kk fink atıyom..
selda hakkat yapcan mı bee
ben seni biliyom kzım sen 2. günü mantı açarsın allaama :)
kız valla ses etmeycem sen hele de baa olarmı oluru varmı valla bende yapçam niyetim var ses ederseem bada ecinnili dimesinler bak o kaa büyük yemin ediimsengözlerimebaksanab
valla şöyle diyiim mademse tamamen herşeyiyle uyguladım şekerim ve inan ki korkulack hiç ama hiç bişii yokmuş yap cicim istediğin kadar da destek olurum sana çünkü inan ki desteksiz olmuyo ben kuzenle beraber yaptım yalnız yapsaydım daha o akşam bırakırdım
benim spastik kolonum geçti valla allahın izniyle çok rahatım
kız sen bilmeyonmu bu mltm gacısı o detox senin bu kür benim deyye dıkınıp durucokacimcoook
zemuş ama ben çok memnun kaldım bu kozmik beden temizliğinden detokstan yanii
zaten sağlık için yapılıyor
bi hafta aç bilaç çok zor geçti ama değdi inan ki
valla azcık sabredebileecek herkes ömründe en az bi kere bile olsa yapmalı derim
:roflol:sırnaşık şey teyzemin komşusu vardı tombul tatlı teyzoş.. kocası derdiki ben hanımı işe giderken çimenliğe bağlasam dönüşte alsam beleşe getiririm . bu karı hep yeşillik yiyi:roflol:
ona rağmen tombul hee
yeşillik yemesine rağmen:1shok:
kız detox iyidir sağlığa felan .
ya mantıdan geçtim anam sen bilmiyon ben acillik oldum geçen nefes darlığıyla gittim panik atak çıktım . halbuki bana kalp hastası yada kanser dicekler sandımdıilaç kullanmayı reddettim doktorumlan kavga dövüş ilaç kullanıyom bakalım bu kutu bitsin yine gitçem anlıcaan kafayı yidimlaelaelaelaelae
haa kıs sen onumu diyodun çatlak delikafadulden iyi yapmışın canım seni tebrik edrim çok sağlıklı ve her insanın yapması gerek bence takdir ettim seni kız.Şeniz.bende yapıcaktım zıkkım olasıca sigaradanolmuyo biliyorsun çok isterdim ama bırakamıyoruum..-tatlicadiarzu-senağlama:çok üzgünüm:
zemuşcum nisan ve mayısta da olcakmış yanii ilkbahar ve sonbahar aylarında oluyo
benim bunu özellikle yapma amacım spastik kolon yanii kronik kabızlık
bunun için yaptım bi hafta aç bilaç zordu çünkü haşlanmış sebzeleri pek yiyemedim midem almadı
ee ondan başka bişii de olmadığı için menüde çiğ sebzede gaz yapıyomuş haşlamak lazımmış o yüzden çok aç kaldım
ama sonuç olarak kronik kabızlığım geçti
bebekler gibi uyuyorum uykum çok kaliteli oldu yanii annıcan
bide ciltte çok fark var renginde benimki yeşildi beyaz oldu suratım :)