kıs bende yapmsammıki tam benlik aslında baya bi temizliğe ihtiyacım var ama sigara içiyorum bi zararı olurmuki ya..
yaa yap valla yap
bak ben destek olcam size
yap at içindeki toksinleri pislikleri
sen topiği takip ettinmi herkesten bi pislik çıktı
bende ciara içtim diyom yaa be yaa
ama 1 hafta boyunca 6-7 tane içmişimdir
kıs tamma yapıcam bak bana destek ol sende tam tarihi nezaman bunun tükemeden malzemeleri alim ben en çok şu lavmandan korkuyom ya yapamassam diye ..
nan o saate kadr ne edıysınız kavede:mymeka:
aleyküm selam dicem çok dicen ama netim kesildi dicem bendeselamun aleykum hanımlar..
ne edicik yiyik içiik seni çekiştiriiknan o saate kadr ne edıysınız kavede:mymeka:
kız bende özledim ama sinir hastası oldum ya netim kesildi gece kafayı yedim o sinirle yattımselda cinooo nerelerdesinn kıız ösledim ben senii
bi de çeyis demeyi bilir o haa birde koca ulmam lazım derhişttt bağaa bak böcükk :mymeka: başka laf bilmiyin mii laa sen
yenimi uyandım canısım nasılsın ne yapıyon nerelerdesin ne zman evleneyon
amannn kutup ayı dediğini duymasın yazıkkıızzz evleni verin gari bekarlar topikinde kisme kalmamış zatii onalrda evlenicii senide başgöz edekk herüfünlee
allah muhabbetinizi arttırsın canısımm
desti izdivaça çıkarırız seni kıızz bir sürü talibin çıkar söle herifüne çok oyalamsın seni gaçırırız valla
bu topikde niye bizden başka kisme yok
kız ben iyice evde kalmış kk oldum kaldım buralarda ya :1ninca:
zati bu yaz evlendik evlendik .. evlenmedik seda sayana çıkçam bu herif beni oyalii diyee-tatlicadiarzu-
nan bu evlenmek moda mı oldu deyin bakeem bana
bi evlenmektir gidiyo vallah
bende pek demode bi insanım -tatlicadiarzu-