E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EcinniliBarones
kız cadı senin falında çok ama çok zengin bi koca görüyorum. bebeklerine avrupalı dadılar bakıcak manikürcün kuaförün evine gelcek. evde atm 'niz bile olcak o derece zengin olcanız.kahveler ne güzel olmuş ellerine sağlık seldacım falımda ne çıktı kıs
aaa küçücük oldu resim ama sizler için aradımda afilli bi kahve resmi buldum :1rolleyes:
ank06 ,süpürgeli cadı ve çalıkuşum buyrun kahveye.. fallar şirketten .. itina ile şık gelecek vad edilir:1closedeyes:
Ohooo seni kaç saat önce çağırdım.
Tam kahve kapandı sen geldin
mltm geç kaldın kız kaçırdın falın afillisini şakkıdı
anca bee ablam insan uyuşuk olmaya görsünkaydirigubbakcemile3
yaa ama yaaa:çok üzgünüm:hadi bakk bekliyom yoksaa van minutt derim haakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3daha da ne olur biliin gerisini :))
taam kız mltm bakıyom faalcaazına:
kız senin falın fallanmışş ...... mışşş
senin ivedi bir lazer'e grmen gerek ..
derken seninde geleceğin parlak sevdiceğinle efleniyon 3 vakte kadar. artık 3 ay mı desem 3 yıl mı desem. 2 velediniz olcak biri kız biri erkek. kocişkon çok yüksek mevkilere gelcek. seninde bir elin o detoks ta bir ayağın bu spada olcak. daha ne olsun demi ama. ayrıcana bahçeli lüx bir evin olcak organic tarım yapçan bizede hayrın dokanır umarım
kız derler ya falın fallanmış .. ıllanmışşş
ne söletiyon körolmayasıca garı seni
kıl kıl yaff
tabe tanıyom seni mannaq ne sandın değer veriyok herhal şakkıdı
slm kızlar
kıraathane yıne gundemde ben bır haftadan fazla yoktum seldacım hos geldın senın bılgısayardan sonra benımkı kafayı yedı yoktum
nasılsınız hepınız
canımm hoşgeldinkaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım ya çok fena oluyor değil mi
benimki gitti geldi bi daha gitti geldi şimdi aklını başına devşirdi şükür-tatlicadiarzu-
bugün cumartesi bu güzel havada burada kaldık ebrucum .. herkes havanın güzelliğini değerlendiriyor olmalı bak kimsecikler yok:çok üzgünüm:
hosbulduk canımŞeniz
ay hemde ne fena oluyo yasamayan bılemezsenağlama
allah bızı kk sız bırakmasın..:Saruboceq:
evet sıte bos herkezler gezmede galbam
ben anca kavustum nete topıklerı gezıyom
sen napıyosun ıyımısın yolundamı hersey
falmı bakıyon kız bende ısterımkafamçokkarıştı
sorma yaw malum kriz ek gelir olur diye fala sardım attırıp duruyom:jeyyar:
herşey yolunda şükür . sen neler yapıyosun daha iyisin inşlh a.s.
sen hasret gider anacım o topik senin bu topik benim gez. ben bilirim şimdi seni. adaptasyon süreci zor oluyor ilk iki gün