anaaa şok oldum:1shok:kız 10 çorba çeşidini bilmesine az dedi:1shok:meltem bacım ben evli olduğum halde hazır çorbalar dışında 2-3 çorbacık biliyorumklava:
anca çeneniz çalışır zati.
biriniz bigünde şuraya bi çay getirsin yanına şöyle fındıklı bi browni yapsın..
allam yaw
bu arada bugün bi çorba yaptım kızlar böyle güzel bişey olamaz diyorum başkada bişey demiyorum...
tarif şu: 1 patetes bir soğan bir havuç yarım kilo brokoli.brokoli hariç hepsini haşladım.en son brokoliyi koydum.onlarda yumuşayınca blendırdan geçirdim. 1 kaşık un 1 kaşık tereyağda kavurdum.2 bardak süt ekledim.çorbama ekledim bunu.tuz karabiber .. allahım çok güzel oldu.
sade kremalı brokoli yapardım ama bu bambaşka oldu yaf..
beren kuzum aklına bi tarif takılırsa benim profile mesaj bırakabilirsin :)))
hıhhhhhh
o çorbayı bende yapıyorumm
ben sadece patates soğan brokoli ve sarımsakla yapıyorumm
özellikle enson corbaya 1 diş sarımsak rendeleyin lezzeti görünnn
çorbada yaratıcı olmak güzel valla demi..
havuç çorbası yaparım ben sütlü bak oda nefis olur.
ay ben rejimdeyim susun be
nasıl rejimdeysem gene yedim bisürü şey ama az yedim normalden.ay allahım iştahıma mukayet ol ben zor oluyooommm
ben sarımsak yemiyorum:1closedeyes:bu arada hoşgeldin canıma.s.
kız betül aferim kız ne güsel olmuş o semaver öylene oyhşşşşş pastaaaaaaaa baa bişiler oliirrrrrrr!!!!!!!!!!!!
nazar değmesin hamarat gacıben tatlı konularında azcık hamaratım elmalı pasta fln o tarz yani ama yemek dersen çok hamarat olmadığım kesin,başta pilav olmak üzere birkaç yemeği güzel yaparım çünkü benim eşim hergün mutlaka pilav ister:asigim:senin öyle çok düşkün olduğun bi yemek varmı bebişim?
hıhhhhhh
o çorbayı bende yapıyorumm
ben sadece patates soğan brokoli ve sarımsakla yapıyorumm
özellikle enson corbaya 1 diş sarımsak rendeleyin lezzeti görünnn
aha yemek topiği olduk birden hahahaa:)))
sarımsak hayatta yemezdim ama sevgilim sayesinde yemeye başladım.allahım senelerce neler kaçırmışım dedim..ben çiğ sarımsak ve sarımsaklı yoğutrlu şeyler yemezdim.ama yemeklerin biçoğunda kullanırım.
özellikle tavuk yemeklerinde,zeytinyağlıların hepsinde..
aha size bir tavsiye:
ızgara et yaparken kabuklarıyla bir iki baş sarımsağı ılınmış köze gömün.sonra onun alın krem gibi oluyor içi.asla sarımsak koku ve tadı olmuyor ama etlerin üzerine yerken sos olarak sürüyorsunuz dehşet bişey oluyor..
betül bilmiyom kii daha yok ezel
yarım saat sonra fln anca gelir o
bende yarım saatliğine çıkıyorum SOUTH PARK çıkaceekkk :)))))