K.K Kıraathanesine buyrun hanımlar.

• Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi
meltem sana:mymeka:diyorum başkada bişey demiyorum hatta dur bi dakka bi eksik kaldıklava:klava:heh tamam oldu şimdi:roflol:

çay hazır dökülün hanımlar ortalığa.pişti oynamak istiyom ben pişpişiğe eleman aranıuor!!

ya ne olur bana çay demeyin zaten dünya çay içme rekorunu kırmaya adayım bi uykumda çay içmiyorum valla

hehehe :) geldim berencazıım
ben bi ara geldim kimse yoktu aşaada gittim bi yokladım yani :)
ama şimdi çıkıciim felaket ötesi açıımmm..
avşamdan krep mayaladıydım onu pişiriciim
bugün kendime izin verdim yii dedim :)

laa selda nırdesın sen nan ben geldım halı neyım sersene

yaff sen ciddi çok çay içiyon heral
ben var ya o normal çayın tadını dahi bilmiyom unuttum allah seni inandırsın
en son yaa 9 yada 10 yaşındayken içtim sonra hiiiççç içmedim hiç sevmiyodum tadını !!hele sıak çayın üstüne soğuk su içince iğrenç bi tat oluyodu onu hatırlıyorum böğğğ (
ama bütün gün yeşil çay içiyorum bende

uyanıyorum ve uyuyana kadar sürekli çay içiyorum böyle bi çay sevgisi olmaz anlatamam yani:1shok:anam şaşırdım çay sevmediğine vallah:1shok:evet yeşil çayda güzel aslında ben böyle saat gece çok geçse 3flnsa çay demlemiyorum yeşil çay içiyorumdün erken gitmişsiniz annem baktım şimdi gece sohbet etmemişsiniz:uhm:

afiyet olsun bitanemŞeniz

evt ıcmıyorum portakal suyu yada vısne suyu ozellıkle karısık meyve suyuna bayılıyom
çayı ıcmeemı bazen annem cok ısrar edıyo yarısına kadr ıcıyom

ben gidiyorum uyuyim azcık çok uykum varmirmirmirmirakşam görüşürüza.s.

böcük kız ne renk halı istiyon? yeşil seriyim sana ii olar öyle ormantik ormantik:jeyyar:
aha evden çıkçam çıkamayom he abbaw takıldım kaldım size yaff

kırmızı ıstıyom seksu bı halı olsun kafı
uyy ustume gelme zatı senı gorduğumden berı şanssuızlık yakamı bırakmadı

nasılsın meltemcim?bi bakiyim dedim napıyosunuz:)?

iyidir geldim işte şimdi eve de bacaklarımı uzattım kahvemi aldım pc yide kucaama aldım keyif yapıyom :)
sen napıon uykucu :)
bende gezenti ipini koparmış danalr gibi gezdim hee

nası olduğumu öğrenmek için bknz üst mesaj :)

iyidir geldim işte şimdi eve de bacaklarımı uzattım kahvemi aldım pc yide kucaama aldım keyif yapıyom :)
sen napıon uykucu :)
bende gezenti ipini koparmış danalr gibi gezdim hee

canım uyucaktım ama temizlik yaptım uykum kaçtı:)dün gece biz eşimle yaramaz çocuklar gibi evde koşturduk şakalaştık tabii ben çok sakar olduğum için her bişeyi döktüm görsen evin halini çok komikti heryer heryerde:roflol:yani onları temizledim sen ne yapıyosun hayatım?

iyi valla bende gezdim durdum ama şimdi oturunca annadım ki çok yorulmuşumkaydirigubbakcemile3
yaa benim kuzenimin kızı var 2,5 yaşında çok çok tatlı bişi bide artık iyice dillendi tadından yenmicek kıvama geldikaydirigubbakcemile3gittim onu sevmeye bayramdan ber i görmüyoduk birbirimizi
bi oynadık onunla bi oynadık ilk gittiğimde uyuyodu uyandı beni gördü hemen kucaama oturdu peetem seni çooook özledim dedi yaa o kadar tatlı kii
annesine hep diyomuş anne ben peetemi çok özledim kamera açsın görcem onu diyomuş
msnde benim fotoğrafımı görünce annesi o yok şimdi diyomuş o da hayır bak orda işte fotoğrafı var diyomuş
anne peetem kameraya çıksın diyomuş yaa yavrum benim neyse ki bugün görüştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…