- 26 Aralık 2008
- 415
- 0
- Konu Sahibi EcinniliBarones
iyi valla bende gezdim durdum ama şimdi oturunca annadım ki çok yorulmuşumkaydirigubbakcemile3
yaa benim kuzenimin kızı var 2,5 yaşında çok çok tatlı bişi bide artık iyice dillendi tadından yenmicek kıvama geldikaydirigubbakcemile3gittim onu sevmeye bayramdan ber i görmüyoduk birbirimizi
bi oynadık onunla bi oynadık ilk gittiğimde uyuyodu uyandı beni gördü hemen kucaama oturdu peetem seni çooook özledim dedi yaa o kadar tatlı kii
annesine hep diyomuş anne ben peetemi çok özledim kamera açsın görcem onu diyomuş
msnde benim fotoğrafımı görünce annesi o yok şimdi diyomuş o da hayır bak orda işte fotoğrafı var diyomuş
anne peetem kameraya çıksın diyomuş yaa yavrum benim neyse ki bugün görüştük
kıyamam yaa çok tatlı oluyolar benimde ablamın kızı 4,5 yaşında çok seviliyolar yakaydirigubbakcemile2canım gerçekten insan oturunca anlıyo yorulduğunu temizlik,yemek fln derken resmen ölmüşüm bugün yorgunluktan:teselli:bide benim eşim normalde en geç 1 gibi fln uyuyo dün dalmışız bi baktık saat 4buçuk 3,5 saatlik uykuyla gitti işe çok üzüldüm zaten(bu arada ezel nerde ya dünden beri yok biliyomusun:uhm: