iyi valla bende gezdim durdum ama şimdi oturunca annadım ki çok yorulmuşumkaydirigubbakcemile3
yaa benim kuzenimin kızı var 2,5 yaşında çok çok tatlı bişi bide artık iyice dillendi tadından yenmicek kıvama geldikaydirigubbakcemile3gittim onu sevmeye bayramdan ber i görmüyoduk birbirimizi
bi oynadık onunla bi oynadık ilk gittiğimde uyuyodu uyandı beni gördü hemen kucaama oturdu peetem seni çooook özledim dedi yaa o kadar tatlı kii
annesine hep diyomuş anne ben peetemi çok özledim kamera açsın görcem onu diyomuş
msnde benim fotoğrafımı görünce annesi o yok şimdi diyomuş o da hayır bak orda işte fotoğrafı var diyomuş
anne peetem kameraya çıksın diyomuş yaa yavrum benim neyse ki bugün görüştük
annayorum canım benimde sevgilim çok çalışıyo hiç dinlenemiyo bende ona üzülüyorum insanın içi gidiyo vallahi
ezel akşam burdaydı yaww
topiğe uğramadı ama konuştuk biz geç geldi çok sen gitmiştin o zaman
bu akşam gelir ama geç gelir
ben çıkıyorum şimdi bi çorba yapiim sonra görüşürüz cicim
betül hani nan özlicektik yaa seni :)
özlememiştik daha erken döndün :)
geldiiim berencazıım yettim garii
selamün aleyküm
allahısmarladık
heheee bi bahtım kaçıyom yimek yicükk benim herif malum geç geliyy :)))
hoşbulduk berenciim
betül hoşgeldin hadi güle güle :)
yok bee evde gezip duruyom ben böyle sabit kalıp oturunca canım sıkılıyo çok çıkıyom bi mutfak banyo fln evi geziyom :)
evet cicim kullanıyorum o çorbalardan
hımm denerim valla
ben zaten pek fazla çorba çeşidi bilmiyorum en fazla 10 çorba tarifi biliyorum
o yüzden arada hazır çorbaya başvuruyorum :)
o yeni çıktı zaten dimi denerim valla
anca çeneniz çalışır zati.
biriniz bigünde şuraya bi çay getirsin yanına şöyle fındıklı bi browni yapsın..
allam yaw
bu arada bugün bi çorba yaptım kızlar böyle güzel bişey olamaz diyorum başkada bişey demiyorum...
tarif şu: 1 patetes bir soğan bir havuç yarım kilo brokoli.brokoli hariç hepsini haşladım.en son brokoliyi koydum.onlarda yumuşayınca blendırdan geçirdim. 1 kaşık un 1 kaşık tereyağda kavurdum.2 bardak süt ekledim.çorbama ekledim bunu.tuz karabiber .. allahım çok güzel oldu.
sade kremalı brokoli yapardım ama bu bambaşka oldu yaf..