K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

citosummm ne oldu quzummm sanaa oyy kıyamamm:teselli:
şeyy dicem msn iyle problem yaşayan var mı benim gibi:çok üzgünüm:

hayır yaaa bırakmak falan yok saçmalama
biz senin için buradayız sana destek olmak için sen bizi bırakıp gidersen ne anlamı kalacak mafoldumben

slmm cıtırlarr men deldimm nasılsınız

çitosum hayırdır bacım nie bırakıyon recimi canım nasıl motive oluyodunuz hep birliklte
hepimiz birimiz birimiz hepimiz için canım yok öle bırakmak

baharcım niye moralin bozuk. deme öyle yaa bak 6 kilo gitti diyosun bırakma yaa.

evet bende katılıyorum kızlara çitosum
neden bırakıyosun ki yaa saçmalama

bende bırakır giderim citos giderse :gitme:

anam yapmayın be canımm ne güzel birbirinize destek oluyosunuz herkesin gelmesi şartmı üç kişi olsanız bile ne guzel oluyo yani gelmeyenler oluyo yazmıyo ama bu sebeb olmasın olmamalı canım

aşkolsun divinim yaa yapma böyle
toparlanması için yardım edeceğimize hepimiz pes mi edelim ya :gitme:
tamam tamam bırakmıyom burdayım hadi diyetimize kaldımız yerden devam edelimzemuszemushepinizi çok seviyom ben canlarımsınız benimŞenizŞenizsiz olmadan bu sıkıntıyı nasıl atltırım ben opuyorumnanaktanŞeniz

citos ben sabah tartıldım 69,5 geldim

iyide ben citos burayı bırakıp giderse yani nereye giderse onunla giderim diye şeyttiydim kem küm laelaelaelaelae

citos ben sabah tartıldım 69,5 geldim
kaydirigubbakcemile3en sonunda yarım kg verdin gözün aydın hemen ekliyem listeye cnm:lepi:
kız sen daha öğlen yemeği yemedinmi lmaz:git bişiler atıştır hepten aç açta olmaz cnm benim:1hug:

kaydirigubbakcemile3en sonunda yarım kg verdin gözün aydın hemen ekliyem listeye cnm:lepi:
kız sen daha öğlen yemeği yemedinmi lmaz:git bişiler atıştır hepten aç açta olmaz cnm benim:1hug:

hee yemedim öğle yemeği canımda hiçbişey istemedi
yarım kiloda bişeydir ama dimi en azından verdim yani kaydirigubbakcemile3

haftaya cumadan gideriz kaynanamlara vildan okuldan geldikten sonra valizlerini falan hazırlarız
pazar günüde yolcu eder döneriz evimize inşallah

ÖNEMLı NOT=DıYET LıSTESıNE UYMAYANLAR CEZA ALICAKTIR!!!
ŞÖYLE Kı AYNI AY ıÇERıSıNDE 3 KEZ DıYETıNı BOZANLAR AY CANIM ÇEKTı DAYANAMADIM BOZDUM GıBı MAZERETLER KABUL EDıLMEMEKTEDıR.
GELELıM CEZAYA KAÇAMAK YAPAN ARKADAŞIN ıSMıNı ıMZA BÖLÜMÜME YAZARAK TEŞHıR EDECEĞıM TABıKı BAŞ TARAFINA ŞıŞKO VE YAHUT TOMBALAK GıBı LAKAPLAR TAKARAK TEŞHıR EDECEĞıM ONUN ıÇıN LÜTFEN KURALLARA UYALIM DıYETıMıZı HıÇ BOZMAYALIM!!!
ZAYIFLAMAK ıSTEYENLER LıSTESı

DıVıNıTY=boy=1,65=kg=69,5 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm tebrikler divinity toplam 4 kg vermiş:lepi:

CıTOS2903=boy=1,65=kg=84 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm tebrikler citos toplam 6 kg vermiş:lepi:

PASAKLIMıNıKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=56=ideal kg=50 tebrikler pasaklıminiktanrıça 3 kg vermiş:lepi:

BELENAY=boy=1,56=kg=72ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm tebrikler belenay toplam 3 kg vermiş:lepi:

ECMEL=boy=1,55=kg=54,6=ideal kg=50kg tebrikler ecmel 2,400 gram vermiş :lepi:

DıLOOM=( KG ALMAK ıSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg

ELEYNA=boy=1,57=kg=59=ideal kg=49kg

VALE_14=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg

MıNıŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105

NESLıHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg

MOPSY=boy=1,69=kg=64=ideal kg=60kg tebrikler mopsy 1,800 gram vermiş:lepi:

ROŞUM=boy=1,70=kg=69=ideal kg=65 kg

XAYSEX=boy=1,55=kg=63,50=ideal kg=50 kg tebrikler xaysex 1,800 gram vermiş:lepi:

KISMETSıZKEDı=boy=1,63=kg=92=ideal kg=60 kg

TOPıKE DEVAMLI GELMEYENLER LıSTEDEN ADI SıLıNECEKlmaz:

Son düzenleme:
hee yemedim öğle yemeği canımda hiçbişey istemedi
yarım kiloda bişeydir ama dimi en azından verdim yani kaydirigubbakcemile3
sositosositocanım yarım kg yarım kg gidiyor fazlalıklar 100 gram bile versen başarıdır alkisalkisalkis

kanka kaynanamlar 15 inde gidiyolar hacca hihoyyyt hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3hadi gözün aydın az kalmış hihoyyyt

hihoyyyt ohhhh beeee zemuszemus
opuyorumnanaktanŞeniz

haftaya cumadan gideriz kaynanamlara vildan okuldan geldikten sonra valizlerini falan hazırlarız
pazar günüde yolcu eder döneriz evimize inşallah
oh be 1 ay yan gel yat kaynanasız dırdırsız parti ver artık topiktekaydirigubbakcemile3

hııı bana yatmak haram
şimdi tek derdim kaynım nöbetteyken inşallah eltimi bize bırakmaz
eltimi çok seviyorum ama oğlundan nefret ediyorum :umursamaz:
her hafta gitmem 2 haftada bir giderim
kurbanıda beraber kesecez gençler :lepi:
siz kurban kesiyomusunuz
biz tosun keseciz inşallah allah nasip kısmet ederse :Saruboceq:

ben neden kilo veremiyorum yaaa
spor yapamıyorum kesin ondan mafoldumben mafoldumben
yediklerime dikkate diyorum akşam yemekten bi çeşit yiyorum o da az bişi
ekmek yokkk, bol bol meyve yemeye çalışıyorum
suyumu bitki çayımı içiyorum elimden geldiğince
abur cuburu kestim arada canım çok isterse bi parça çikolata yiyorum
ama olmuyo olmuyooo mafoldumben

Son düzenleme:
oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy kuzucuklarım benim he ya benide yazın listeye bakalım verecemmi:lepi:
:lepiEĞİŞTİRDİM BİLE

:umursamaz:aman evde yokum dersin ışıklarıda açmazsın olur biter sırnaşık şeybizde geçen sene tosun kestik bakalım kısmet bu sene ne alıcaz kurbanlıklarda fiyatı uçmuş yaw çok pahalı deyiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…