K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

bende oraya üyeydim hatırladım gideyimde su alayım kendimekaydirigubbakcemile

cokacimcoook sen ne zaman evlenıpde gelıyon buraya bakım ...
yemeklı ılk mısafır benım :roflol:

bencede her eve lazum senden tanıtımına baslıyalum bundan bi alan bin pişman:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hee oğmaç ve kaygana diyoz bizde ona cokacimcoook çok harika oluyo yaws canım istedi süprizzzzz ama yemiycim kaydirigubbakcemile3
ya hepte böyle seyler senü buluyo sapukkkk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:kokdum senden yah nasıl gelınsın sen oyle ozel hayatları mahfetmıssın:roflol:

iyi ettim onlarda beni çok istiyolar herşeye
istemesinler çağırmasınlar bende onları rahat bırakıyım :roflol:

bencede her eve lazum senden tanıtımına baslıyalum bundan bi alan bin pişman:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:dilcikar: bulmuşlar benim gibi gelini daha ne istiyirler
onlara fantezi yaptırıyom işte sırnaşık şey

:roflol::roflol:kokdum senden yah nasıl gelınsın sen oyle ozel hayatları mahfetmıssın:roflol:
aman dikkat et karcım yazın istanbula gelirse yine senide yakalamasın uygunsuz halde arkadaşın üstün kabiliyeti var bu konuda:roflol::roflol:

:roflol:sen milleti yakalarken iyi demi çakalll:roflol::roflol:

hee oğmaç ve kaygana diyoz bizde ona cokacimcoook çok harika oluyo yaws canım istedi süprizzzzz ama yemiycim kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:

Bende diyorum ki anneme micir yap kaydirigubbakcemile3
yeni ismi MICIR kaydirigubbakcemile3
cokacimcoook

kızlar bengünün kocaman öpüyorum sarkısı bende size gelsin hadi dinleyün acında bakimmm:dance:

canım ilk gün zor oluyor ama 2 güne kalmaz miden küçülür merak etme yanında meyvanı eksik etme cnm bişiler canın isterse meyve ye su iç yerimseniben

evet yoğurt ve meyveye saracam bol bol canım.

:roflol::roflol:avucumuzu yalıycaz haftada bı gun ızın verıcez kendımızıe
tavuk ızgara yıyeılırsınkı kendıı okadar kesme yemekden az ve sıksık metodunu uygula derım ..:hulya:

yarın tavuk ızgaralı salata yicem.delikafadulden
hergün de yemek istemiyorum tavuk canım.
şimdiki tavukların kırmızı etten farkı kalmadı diyo doktorlar.
yağ bakımından.

yazık sana ye canım bosver can bogazdan gelir ne demiş atalarımız bir gram et bin ayıp örter:lepi:

ya deme öle önümden geçen incecik belli hatunları görünce komplekse giriyom ben.mafoldumben

akannehirakannehir
cagırdıklarına emınım pısmalardırda baksana ozel hayat dokuldu meydana :roflol:

:içelim:

seneye:1closedeyes:
Basim ustune bacim cokacimcoook
artik %90 istanbulmus kalacagimiz yer :sinifsinif:
:lepi::lepi::lepi:
bide sen gelınce ben gıtmım ıstanbuldankaydirigubbakcemile3
aman dikkat et karcım yazın istanbula gelirse yine senide yakalamasın uygunsuz halde arkadaşın üstün kabiliyeti var bu konuda:roflol::roflol:

:roflol:sen milleti yakalarken iyi demi akalll:roflol::roflol:
hee spor salonunda basmasın benıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol:sen milleti yakalarken iyi demi çakalll:roflol::roflol:
valla bilinmeyen bi güç çekiyo beni bunlar rastlantı değil kaydirigubbakcemile3

Bende diyorum ki anneme micir yap kaydirigubbakcemile3
yeni ismi MICIR kaydirigubbakcemile3
cokacimcoook
alkisalkisalkis sen ye bol bol şekerim benim hakkımıda ye citosun hakkınıda yee osmaniyenin hakkınıda yee yarasın löp löp yağ ossun inşallah kaydirigubbakcemile3
he valla senden iyisi şamda kayısı:roflol::roflol::roflol::roflol:

şakkıdı demi ama kıymetimi bilsinler

eltim diyo seni çok seviyolar
bende ona sende uygunsuz pozisyonlarda yakala valla bak çok samimi oluyon aranda gizli saklı hiçbişey kalmıyo o zaman didim kaydirigubbakcemile3

:lepi::lepi::lepi:
bide sen gelınce ben gıtmım ıstanbuldankaydirigubbakcemile3
Kır dizini otur oturduğun yerde :mymeka: zaten sevmiyorum istanbulu bari dostlarım yanımda olsun mafoldumben
alkisalkisalkis sen ye bol bol şekerim benim hakkımıda ye citosun hakkınıda yee osmaniyenin hakkınıda yee yarasın löp löp yağ ossun inşallah kaydirigubbakcemile3

delikafadulden tamam cokacimcoook

akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir bombaymış bunlar yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şu kocikini bir görsem oklavayla patletcem gafasına gül gibin kızı bulmuş bunuyorklava:klava:ne zaman bilcek kıymetini acaba:umursamaz:

bilmiyorum :gitme: galiba beni artık hiç önemsemiyo
öle laflar ediyo ki aklın almaz sonra da sinirlendim de söyledim özür dilerim diyo
ama özürle geçmiyo kapanmıo açtığı yaralar çok kızgınım ona mafoldumben

:içelim:sendemı rejımdesın sarı şekeropuyorumnanaktan

can simidimden kurtulmak istiyorum bebekim vereliniortak kaydirigubbakcemile3

kaygana mı akannehir offffff ben çok severim
babaannem çok yapardı annemde yapıo ne zaman canımız çekse hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…