- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 45
:1hug: saol özbekçimvildancm ümidini hiç yitirme hele birde senin bir kızın var ben 5 senedir polikistik over hastasıyım ve yumurta tembelliğim var 4 aydır tedaavi görüyorum yumurtam oldu catladı döllenme olmadı bazı ay yumurtam büyümedi bazı ay kist olustu allahıma cok şükür 4.ayda meleğim geldi hala inanamıyorum yani kısaca hiç bir zaman ümitsizliğekaplmayın allahımdan hep bebğimin olcagını biliyordum ama hayırlı zamanda ver diye dua adiyordum kızlar tek duanız bu olsun allahm sizlerede hayırlı zamanda saglıklı evlatlar nasip etsin
tabiki siz bize moral oluyosunuz
hemen hemen aynı şikayetler var bizdede yumurta tembelliği pko falan...siz hamile kalınca rabbim veriyomuş deyip bizde 4 elle sarılıyoz
biraz kafamı toplayım kilo veriyim dr konuşacam adam akıllı tedavimi olacam
geç oldu ama güç olmasın inşallah
4 ay sonra kızım 9 yaşını bitirecek allah kısmet ederse
aralarını bu kadar açmak istememiştim ama kısmet olmadı napalım
inşallah toparlanalım topikten gidişimiz suskun olmuştu geri dönüşümüz muhteşem olacak
fitnes center diye açtığımız dükkanı nisaiye polikliniği yaparık evelallah :lepi:
canım bende öyle yapmaya calısacagım artık benden yana hepinize helal olsunsenağlama
canım helal olsun yaww o nasıl laf tüylerim diken diken oldu ben sana ne diyosam sen onu bi dene bırak gavura kızıp oruç bozma yaaaaawwwwlmaz: